2015. december 20., vasárnap

Hansaplast a szép lábak felelőse-TESZT

Télen sem szabad elfelejtkeznünk a lábunk ápolásáról, hiszen ha nem foglalkozunk vele a szandál viselés időszakában küszködhetünk a bőrkeményedések eltűntesével, ami ugyebár nem megy túl könnyen. Ismerkedjünk meg tehát a bőrkeményedés elleni intenzív krémmel. :)Én az a fajta vagyok, akinek kialakulnak a bőrkeményedések, de le is válna időnként, így szerencsére nem küszködök berepedező bőrre és csúnya patákkal, viszont nagyon jól tudom, hogy ez mekkora gondot jelent sok ember életében. Én azt vártam ettől a trméktől, hogy csökken a bőrkeményedés kialakulása és így megúszom a mély hámlási folyamatokat.
A Hansaplast márkát én a sebtapszairól ismerem, amiket előszeretettel használok, leggyakrabban a feltört bokámra, sarkamra, lábfejemre és még sorolhatnám, ugyanis minden cipő rendszeresen tör fel és nyúz meg.

Amit a márka ígér:

A Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni krém 20 százalékos urea tartalmával és Aquaporin technológiájának köszönhetően hatékonyan száll szembe a bőrkeményedéssel, és mélyen hidratálja a bőrt a lábfejeken, a sarokrészen és a talpakon.

Ajánlott fogyasztói ár: 1650 Ft
TESZT

Csomagolás nekem a patikai termékek egyszerűségét adja, nem a külsejével csábít, viszont bizalomgerjesztő, hogy nem a külcsinyre adtak.
A krém egy közepesen sűrű fehér színű termék, ami jól hidratálja a talp és lábfej bőrét, aminek ilyenkor nem árt ez, hiszen folyamatosan rabságban van a meleg zoknikba burkolva és a kemény bakancsokban, csizmákban. Egy nap az izzadásnak és „lefagyásnak” is kitesszük felváltva, legalábbis én, így megérdemli az esti krémezést, kényeztetést. Este bekenem, hagyom beszívódni, ami pár percet igénybe vesz, mivel egy testesebb, zsírosabb krémről beszélünk, ezután kap egy puha zoknit és éjjel regenerálódhat. Amit tapasztaltam, hogy nem is kezdett kialakulni a fránya bőrkeményedés, ami az első csizmás időszakban már más esetben jelen van. Nagyon meglepett, hiszen nem gondoltam, hogy lehetséges olyan szezon váltás, amikor nem lesznek ocsmány hámlások a lábamon, talpamon.

Mindenkinek ajánlom, aki kicsit törődni szeretne a lábfejével, a bőrkeményedéseket meg szeretné előzni, szeretne egy masszíroznivaló talpat. J3 megjegyzés :

 1. De jóó! Ez most nagyon jól jött, ugyanis már jó ideje keresek egy új, normális ápoló lábkrémet :) Köszi az ajánlást, meg is nézem magamnak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tippet adtam :) Így talán tavasszal nem kell a lábfejünk miatt parázni :)

   Törlés
  2. 3 üzletben is néztem, és nem találtam... ez az én formám :D Kénytelen leszek valami mást kipróbálni, úgy látszik :D

   Törlés