2016. március 7., hétfő

Az öltözködésünk egyéniségünk játéka-OUTFIT

És a szett tényleg elbírt volna még egy napszemüveget! 
Hogy fér meg a kígyóbőrt hatás a csipke mellett? Nos megmutatom! 

Imádom keverni a stílusokat, játszani az anyaghasználattal és a mintákkal, így kiléphetünk az unalmas keretekből és izgalmasabb, feltűnőbb szetteket alkothatunk. 






A kígyóbőr mintájú szoknya a szett hangsúlyos, domináns része, egy ilyen darab alapból feldobja a nagyon basic kombinációkat is. Ehhez ellenpólusnak a csipkét választottam, a finom, elegáns, nőies stílust állítottam kontrasztba a vagánysággal. Az igazán stílusos street fashion outfitek lényege szerintem a kontrasztokban, ellentétek kiélezésében rejlik, így bátran mixeljünk. 



A csipke virág mintája szerintem gyönyörűen mutat a pasztell kabáttal és a Chillearrings nyaklánccal. Finom, letisztult és elegáns a felső rész, aztán jön a bumm, a szoknya személyében.



Smink: Estée Lauder alapozó, Pupa púder, Miss Sporty szemöldök kit, Manhattan szemhéjtus, Pupa szempillaspirál

A pasztell kabátok óriási reneszánszukat élik, nem véletlenül. Télen mindenki sötét színeket kultiválja, de szerencsére már leáldozóban van az e sztereotípia, így ha meglátunk egy szép rózsaszín, vagy menta árnyalatú kabátot csapjunk le rá. Remekül kombinálhatóak, mondhatnám, hogy a pasztell az új fekete. 




Ez az outfit szerintem tökéletes munkába, egy tárgyalásra, de egy elegáns eseményen, vagy az egyetemen is megállja a helyét. Nem túl rikító, mégis igazán feltűnő, így ne lepődjünk meg, ha az utcán ránk pillantanak és nem csak futólag.


Turikat éltetem évek óta, ugyanis ilyen csodás topánok, azaz bokacsizmák is kerülnek ki onnan. Ez is egy filléres vásárlásom, ráadásul bőrből készült, így örök darab. A szürke remekül illik a rózsaszínhez, így gyakran párosítom ezt a két árnyalatot. A kígyós szoknya színei remekül visszaköszönnek a cipőn és a lakk fűző rész ismét a vadság dominanciáját hirdeti. 

A táska szintén egy kígyó mintás darab, ami ugyan te azonos a szoknyával pont ezért viselhető együtt. Enyhe vibrálással, izgalmas harmóniát alkot és megkoronázza a lágy pasztell keretet. 





OUTFIT

Kabát: H&M
Csipke felső: H&M
Szoknya: Stradivarius
Harisnya: F&F
Cipő: Secondhand
Táska: Secondhand
Nyaklánc: Chillearrings

Illusztrációk: Győző Éva
Fotó: Hegedüs István



Hogy tetszik a szett? Szoktatok állatmintás darabokat viselni?