2016. március 3., csütörtök

Szalonminőségű körmök-Sally Hansen csodalakkjai

Ha szalon minőségű, gél hatású lakkra vágysz, akkor nem kell tovább keresned, bemutatom az új kedvencedet. A Sally Hansen piacra dobott egy olyan lakkot, ami két lépéssel tökéletes körmöket ad és 14 napig élvezheted a csodát. Én leteszteltem és a kedvencemé lépett elő, de vajon tényleg bír 14 napot a házimunka mellett? 




Régebben próbáltam a Sally Hansen bársonyos lakkját, ami belopta magát a szívembe, így optimistán vágtam bele a tesztelésbe, de azért erős volt bennem a kétség, hogy van olyan lakk, ami lámpa nélkül csodás gél tartósságot adhat.


230-All Chalked Up

A hideg télben már vágytam a pasztell lakkok szépségére, így a halvány lila árnyalattal indultam neki a felfedező útnak. Először is nem kell alap lakkot használni ezeknél a körömlakkoknál, mivel én tesztelésnél amúgy se szoktam, így örültem, hogy ezt a lépést megúszom. Nagyon türelmetlen természet vagyok, így szeretem, ha pikkpakk elkészül a manikűröm.



Első és a második rétegnél még semmi extrát nem éreztem, sőt az első réteg után felmerült bennem az ajjaj érzés, ugyanis csíkozott a lakk. Az ecsete amúgy nagyon jó lekerekített, kellően nagy és szépen teríti a lakkot. Állaga nekem kicsit sűrű volt, de egye fene, ment azért így is a lakkozás. Második réteggel egységes színt sikerült elérnem.


A harmadik réteg a fedő lakk volt, hiszen szófogadó kislány vagyok. Csoda ezzel kezdődik, ugyanis eszméletlen fényt ad a körmöknek. Féltem, hogy lassan fog száradni, de pillanatok alatt megkötött. Még a körmöm egyenetlenségeit is kitöltötte, elfedte.


220 Pink Tank

Tartóssága a legfantasztikusabb, minden várakozásom felülmúlta, ugyanis 8-10 napig megpattanás nélkül állta a sarat, úgy hogy mosogattam, pakoltam, munkába csomagoltam árut és még sorolhatnám.



A feketét halasztgattam, hogy felkenjem, de ez volt a leglélegzetelállítóbb tapasztalás, mert tükörfényű csoda termett a körmeimen. Egy hétig a fénye se vesztett semmit, azután pedig egy plusz réteg fedő lakkal könnyen feltuningoltam.

 A fedőlakk elég sűrű, így érdemes nagyobb mennyiséget felvinni és szépen egyenletesen eloszlatni. Száradása így sem lesz hosszadalmas emiatt ne aggódjatok.
460 Blacky O

Ezután persze ki kellett próbálnom más lakkokkal is a fedőlakkot, két körömlakk márkát is teszteltem. Nos rossz hírem van a varázslat csak a Sally Hansen gél hatású lakkokkal működik. 


Más lakkot már felkenéskor is old, ami az ecseten meglátszik és egy perccel se hosszabbítja meg az élettartalmukat.



Ez az UV lámpát nem igénylő lakk lesöpört minden eddigi körömlakkomat a pályáról, igen a Moyrát is. Sajnos az ára nem a legbarátibb, hiszen a fedőlakk és a szín lakk is 3000-3000 Ft. Viszont 14,7 ml lakkot kapunk ennyi pénzért, ami igazán nagy mennyiség, én hónapok óta használom a fedő lakkot és jócskán van még benne. Ráadásul nem vettem észre, hogy sűrűsödne a lakk állaga. 

Lemosása szintén nem gond, bármelyik mezei körömlakklemosó boldogul vele. 

Pontok: 5/4 Sajnos az ára miatt le kell vonnom pontot, hiszen a kezdő készlet már 6000 Ft, viszont ennek ellenére én gyűjteni fogok rá, mert ez nem hype és reklámszöveg, hanem tényleg egy csodalakk. 

Mit szóltok? Hogy tetszik Nektek?Próbáltátok már?