2016. március 22., kedd

Zöldkávé a bikinitestért-Diéta on

Tudom, tudom a könyökötökön jön ki a diéta mániám, viszont télen sikerült kisebb, inkább nagyobb zsírraktárt felhalmozni. Bizony szeretek enni, de igyekszem visszanyerni a bikiniszezonra ismét olyan lenni, amitől elégedett lehetek. Mivel hízékony alkat vagyok, így tennem kell azért, hogy úgy fessek, ahogy látni szeretném önmagamat. Mindig keresem természetesen a legélvezhetőbb módját a diétának és, amikor találok valami jó tippet, ötletet, receptet, ami bevált nekem, akkor megosztom Veletek is. Most a Damona Zöldkávé kapszulájáról fogok írni, ami lelövöm a poént bevált. 



Amit a márka ígér: 



Fogyókúrázik?
Szedjen zöldkávét! A zöldkávé a le nem őrölt kávébab kivonata, melynek legfőbb hatóanyaga - a pörkölés során egyébként lebomló – klorogénsav.

Adagolás: naponta 1-2 tablettát bőséges folyadékkal lenyelni.

Kiszerelés: 100db

A zöld kávé kapszula erőteljes zsírégető hatása miatt vált ismertté. Képes lassítani az öregedési folyamatokat, segít az emésztési problémák megelőzésében és frissítőként, élénkítőként is használható.

TESZT


Csomagolása a megszokott vitaminos tégely, sokfajta vitamint és étrendkiegészítőt próbáltam már, így semmi extrát nem tudok elmondani róla. Elég kis méretű, így a táskában is vihetjük magunkkal, amim által áthidalhatjuk az elfelejtettem bevenni problémát. A kupakja nem gyerekzáras, ami nekem öröm, mert mindig bénázok az ilyenekkel, viszont akiknél kisgyerek van a családban ez fontos információ. Ámbár nem hinném, hogy becsemegéznék a gyerekek, ugyanis nincs bevonva semmi édes finomsággal, sőt kifejezetten rossz ízű, ha nem vízzel vesszük be. 

Csodákat ígér a leírás, lassítja az öregedést, zsírégető hatása van, frissít és élénkít. Mind a három fő profiljára szükségem van. Az élénkítést aláhúzom, tényleg érzem a hatását. Az emésztés javítás is működik abszolút, gyorsítja az csiga lassúságú anyagcserémet, ami már alapból fogyasztó hatású azoknál, akik ilyen mindent felszívó szervezettel rendelkeznek. 

És igen fogytam is tőle. Amikor megérkezett a Pixiboxban nagyon szekptikusan álltam hozzá, mivel eddig egyetlen ilyen fogyással kapcsolatos termék jött csak be, az is korlátozottan, az almaecet kapszula. Aztán három nap után csodálkozva álltam a mérlegen, hogy ment le pedig nem is kezdtem bele a diétába, mert Botondnak mindig volt egy jó ötlete, ami úgy kezdődött, hogy "együnk mondjuk...". Aztán leesett, hogy ja reggelente ezt a bogyót is bevettem, ahha, akkor ez a varázslat. Egy-két kiló az elején gyorsan le is ment ennek segítségével, viszont önmagában ennyi, tehát a diétátok megtámogatásának ajánlom, úgy látványosabb eredményt lehet elérni. Most 3,5 mínusznál járok, még van 3-4 kiló, amit le akarok adni, vagy át akarok formálni. A héten már kipróbálom a futás (ismét) élményét és meg fogom szeretni!

Összességében ajánlom azoknak, akik élénkebbek, aktívabbak szeretnének lenni és pár kiló leadásában keresnek segítőtársat. Nagy súlyveszteség elősegítésében lehet még jobb, ezt sajnos nem tudom tesztelni. Fiatalító hatást nem tapasztaltam, de ez a jövő zenéje. :)

Most akciósan INNEN szerezhetitek be 1000 Ft-ért

Diétámról ITT és ITT olvashattok bővebben.