2016. április 30., szombat

AA Oil Infusion2 micellás sminklemosó gél


Mióta is vágyok egy micellás gélre nem tudom már... Annyi biztos, hogy mindig jött fontosabb dolog, amit be kellett szereznem, így a drogériás változatok maradtak az üzlet polcain. A Beauty Parter jóvotából érkezett egy dobozka, amiben AA Oil Infusion2 micellás sminklemosó gél is lapult. Ennek örültem volna legjobban, de hát a Makeup Studio matt rúzsai azért jobban megdobogtatják a női szíveket. Viszont azokat előbb be kellett fotózni kipróbálás előtt, így nekiestem a micellás gélnek.



Az AA Oil Infusion micellás gél egy átlátszó flakonba kapott helyett, elég nagy kiszerelés. Jól záródik, ami fontos folyékony állagnál és a kiöntő nyílása is megfelelő, jól kontrollálható az adagolás. Maga a termék áttetsző, folyékony, de zselés állagú. Tápláló babassu és avokádó olajakat tartalmaz, tehát olajos, micellás házasítás, izgalmas állaggal kombinálva. Illatanyag hálisten nem került bele, így nem kell aggódnunk az irritációtól.




Illata és színe nincs, állaga géles, de a bőrrel érintkezve a hőtől vizessé válik. Kellemes érzés a használata, frissítő érzetet hagy maga után.

Ügyesen megbirkózik pár mozdulattal a sminkkel, még a vízálló szempillaspirált is könnyedén eltávolítja. Mivel "jó" szokásom belekenni a lemosókat a szemembe (nem zárnak jól? vagy csak béna vagyok?), így leteszteltem azt is, hogy bizony nem csíp, nem irritál itt sem.


Egy dolog csak, amibe beleköthetek, hogy eggyel több vattakorongot kell felhasználnom, mint a kedvenc márkám termékénél.

Viszont nagy pozitívum, hogy erősen hidratálja az olajoknak köszönhetően a bőrt, esti lemosáshoz kitűnő a tudása. Pár hónapig még használom és beillesztem a nagy micellás rangsoromba is.

 Ára: 1800 Ft
Az AA termékeit a kedvenckremem.hu webshopból tudjátok beszerezni.