2016. május 25., szerda

Ékszerkollekcióm lett!-Anda Designe kollaboráció+ NYEREMÉNYJÁTÉK

Régi álmom vált valóra, amikor lehetőséget kaptam arra, hogy megálmodjam saját ékszerkollekciómat, a KIALAKÍTÓ KOLLEKCIÓT. A vízióm materializációjban hatalmas segítségemre volt az Anda design, akivel a munka minden perce óriási élmény volt. A kristályokat úgy válogattam össze, hogy nem csupán az esztétikát vettem figyelembe, hanem a hatásokat is.




Szépség bloggerként a bőrre gyakorolt hatást mindenképp bele szerettem foglalni egyik-másik ékszerbe. Nagyon vágytam rá, hogy a tipikus problémákon is segítsenek ezek a darabok, így született társas kapcsolatok harmonizálására ékszer, felfázásra és asztmatikus problémákra, de egy Joker darabot is készítettünk, ami igazi harmonizáló Harmat. Egy ékszer szettet is alkottunk, amit én menyasszonyokon is el tudok képzelni, ugyanakkor rengeteg hétköznapi szettel is jól kombinálható, ez Holdfény névre lett keresztelve.
Egyik karkötőnk az Írisz, mely nagymamám kedvenc virágának nevét viseli (neki ajánlottam ezt a darabot), a tűz és a víz házasításával védelmez bennünket. Nem hittem volna, hogy ennyire engem tükröznek majd ezek az ékszerek, de azt hiszem mindegyik darabba sikerült beleágyazni a Kialakító lényegét, az elfogadást, a reményt és a szeretetet.


„Mindenki alakul, minden kialakul!” mottót szerintem abszolút átültettük az Írisz, Holdfény, Harmat és Zen darabokba. A természetes hegyikristályok, korallok és lávakövek lehetővé teszik, hogy ebből a limitált kollekcióból sem lesz két teljesen azonos darab, így abszolút egyedi ékszer tulajdonosai lehetünk. Nagyon fontos, hogy igazi ásványokkal dolgoztunk, most a divatnak köszönhetően sok helyen megjelentek a műanyag darabok, ennél szó sincs erről.

 Abban is szerettünk volna kedveskedni a vásárlóknak, hogy választási lehetőséget nyújtunk az ékszereken belül az ezüst és az arany láncok és kiegészítők terén.


A designer kollaborációval rengeteget tanultam a kristályokról, eddig elsősorban a Tarot és a Numerológia volt a spirituális érdeklődésem középpontjában, de most tágult ez a szféra. 

Írisz karkötő


Ebben a karkötőben a tenger nyugalma és a tűz ereje egyesül. Garantáltan energikusabb, boldogabb lesz a viselője, az önbizalmát és önbecsülését  is erősíti ez a különleges ékszer. Felfázásra, csontproblémákra és bőrproblémákra is gyógyírként szolgálhat, de méregtelenítésben is segítő társ.  A színterápiában is hiszek, így a színjátszó galvanizált lávakőre esett a választásom, ami a zöld és a lila játékos kontrasztjával üdíti fel a lelkünket.




Fehér korallt A történelem kezdete óta ékszerként viselik. Húgyúti problémákra gyógyír, mivel felfázós vagyok, így jól jön a hatása és tudom, hogy sokan küzdötök ezzel. Csökkenti az asztmatikus tüneteket és remek a csontproblémákra. Lehangoló, szomorú gondolatokat csökkenti, depresszió ellen ajánlott. Pozitív tulajdonságainkat felerősíti.






Galvanizált lávakő

A lávakőnek frissítő és nyugtató hatása van, tehát ha energia hiányban szenvedsz, fáradékony vagy, akkor ez segíteni fog ennek leküzdésében. A láva erővel jár át és garantáltan jobb közérzetet biztosít számodra. Fokozza a vérkeringést, lazítja az izmokat és méregtelenít, tehát diétázóknak, sportot űzőknek is segítségükre lehet. És a fő érv, amiért választottam a szépsége mellett az volt, hogy jót tesz a bőrnek, kifejezetten ajánlják a bőrproblémák ellen. Fokozható vele az önkifejezés és az önbizalmunkat is erősíti, ami kire ne férne rá?






Kérhető ezüst és arany lánccal
A Holdfény szett minden darabja maximálisan kihasználható, akár elegáns eseményeken is megállják a helyüket. Menyasszonyokon is csodálatosan mutathat, arról nem is beszélve milyen jótékonyan hat a párkapcsolatokra, mondhatni az örök szerelem egyik záloga a nagy napon. Angyalvonzó együttest állítottunk össze, így folyamatos védelem és segítség alatt áll a viselője.





Hegyikristály
(Földanya szívének is nevezik.)
A legerősebb kő, minden más ásvány hatását felerősíti, megtámogatja. Kiemelkedő a gyógyító hatása, a történelem kezdete óta az emberek kedvence. A családi béke és harmónia kialakítására alkalmas, erősíti a kapcsolatokat és leszámol a konfliktusokkal. Folyamatosan tisztítja a viselőjét és védelmezi. Minden betegség esetén használják a gyógyításra, mivel az egészséges időkbe visszanyúlva gyógyít. A sejtek regenerálódását segíti, így bármilyen sérülés gyorsabban fog elmúlni és a hegképződés is csekély lesz. Bőrproblémáknál általában ezt az ásványt ajánlják.




Holdkő
(Társaskapcsolatok köve)
A női energiákat képviseli ez a csodás holdfény kő. A társas kapcsolatokra nagyon jó hatással van, illetve a párkapcsolatokat is erősíti, így a szerelmeseknek igazán ajánlom, de az esküvői fogadalomnál is ha velünk van a Földanya támogató ereje. Bármilyen emberi kapcsolatunkra jobb rálátásunk lesz és ezáltal könnyebben tudjuk megoldani a felmerülő problémákat. Az opalit segíti az intuíciót, megérzéseket és a kreativitást fokozza. Csodás bőrre vágyóknak is ajánlom, sok helyen olvashatjuk a jótékony hatásait ezen területen is.

A méregtelenítést fokozza salaktalanít, így a fogyásunkat elősegíti. Alvászavar ellen is ajánlják, illetve ez éjszakai befulladást, asztmatikus panaszokat enyhíti azáltal, hogy segíti az oxigénfelvételt. 


A teljes szettet ITT találod, külön a nyakláncot ITT, a karkötőt ITT, a fülbevalót ITT. De karkötő fülbevaló és nyaklánc-karkötő kedvezményes szett is kapható. 




Letisztult elegancia híve vagy, akkor ez a nyaklánc tökéletes választás. Minden szettel kitűnően harmonizál és a természet szépségével ruházza fel a viselőjét. Bármilyen egészségügyi problémával küzdesz ez segít abban, hogy mindez csak a múlté legyen. A kristályok száma sem véletlen hiszen a hármas szám a harmónia a stabilitás száma  a numerológiában, szellem, test, lélek egységét hivatott megteremteni.

Hegyikristályról bővebben olvashattál fentebb, így csupán annyit írok ide, hogy olyan mint egy pajzs, ami megvéd a rossz szándéktól és könnyebben viseled majd a negatív embereket magad körül. 

ITT MEGTALÁLOD






A Buddhizmus tanai számomra mindig a legszimpatikusabbak voltak, így nem volt kérdés, hogy szeretnék egy ilyen Zen hangulatú ékszert is a kollekcióba. A lávakő energiái a Buddha szimbólum pozitív sugárzását erősítik, így könnyebben találjuk meg a zűrös hétköznapokban is a lelki békénket.

Lávakő

A lávakőről fentebb írtam, az bevonattal rendelkezik, ez viszont természetes szépségével varázsolt el engem. Motiváció és kreativitás erősödik, ha ezt viseli az ember. Ráadásul unisex, így a szerelmesednek is kérheted és a bojt színét és megválaszthatod. :) Leteszteltem férfiú barátaim és Botond is imádta. 


ITT VEHETED MEG





Nyereményjátékról sem feledkeztünk meg, szeretnénk valakit meglepni egy általa választott darabbal. A Chillearrings oldalán a Designer fül alatt találjátok a Kialakító kollekció by Anda Design ékszereket, illetve itt is láthattátok a posztban őket. JÁTÉK ITT
Hamarosan olvashattok egy interjút a kollaboráció másik szereplőjével Hádiger Andreával az Anda Design márka anyukájával.
 Melyik a kedvenc darabod a kollekcióból? Te hiszel az ásványok gyógyító erejében?