2016. május 16., hétfő

Lélekre ható fürdők-Yves Rocher tusfürdő teszt

Új kedvenc márkát köszöntök és mutatok be Nektek, ami nem más, mint az Yves Rocher. Csilla barátnőm említette nemrég, hogy fantasztikusnak tartja ezeket a termékeket és a tusfürdőknek olyan intenzív az illatuk, hogy betölti a lakást a fürdés után. Ennek persze utána kellett járnom. Néha a villamosról Debrecenben nézegettem az üzlet bejáratát, de most át is léptem a küszöböt, hogy szemrevételezzem az illatos finomságok garmadáját.


Első utam a tusfürdők felé vitt, hiszen ezekről hallottam legtöbbet, illetve a micellás vízzel (mi mással?) szemeztem. 


UN MATIN AU JARDIN Friss rózsa tusfürdő

Amit a márka ígér:

Vannak pillanatok, amikor tetőtől talpig a tavasz balzsamos illataiba burkolóznánk. Nem vágyunk másra, csak egy reggeli sétára a kertben, az éppen szirmot bontó virágok között.

A friss rózsa édes illata a zuhany alá is elkíséri Önt!

Előnye: bőrbarát összetételének köszönhetően igazán gyengéd a bőrhöz.

TESZT
Csomagolása kecses, nőies, nagyon tetszik a címkéje, igazi francia elegancia. Kiöntő nyílása megfelelően kontrollálhatóan adagolja a géles terméket. 
Imádom az illatát, de anyukámnak még jobban tetszett, így ahogy mondani szokták, orrom tőle fokhagymás. Tiszta rózsa illata van, semmi mű hatással, és ez belengi az egész fürdőszobát fürdés közben. Remekül habosodik, így még jobb vele a kádba csobbanni és relaxálni. Igazán nyugtató ez az illat és hosszú órákig érzem a bőrömön. Egyszer olvastam, hogy az emberek a rózsa illatú nőket 5 kilóval vékonyabbnak látják, szóval már ezért megéri kipróbálni. Ennek a termékcsaládnak pedig vannak parfümei, amikből kettőről egy orgonásról és egy gyöngyvirágosról már írtam itt. Terveben van, hogy beszerzem hozzájuk a testápolót és a tusfürdőt is. Ráadásul az Yves Rochernél a törzsvásárlói pontok mellett mindig vannak kuponok is a katalógusban, így ha azonos terméket veszünk (lehet más illatú), akkor a másodikat 40%-al olcsóbban vihetjük el.
JARDINS DU MONDE kollekció



A kollekció tubusai sokkal kisebbnek tűűnnek, pedig ezek is 200 ml-ek. Kézre állnak és könnyű őket adagolni, utolsó csappig kinyerhető belőlük a termék. Nagyon tetszik, hogy a kupak a termék színével tökéletesen megegyező és az elnevezések, a különleges tájakra látogatás is remek kaland. 
590 Ft



Adagoló nyílása tökéléletes és meg kell említenem hogy nagy öröm, hogy felül van a felpattintós kupak, így nem megy tele vízzel a kád szélén, ha kizuhanyzom fürdés előtt a kádat. 





Amit a márka ígér:

Merüljön el a tusolás közben a laoszi tengerek kerjeiben. Átadja bőrének a lotusz virág különleges nyugtató illatát, amitől bőre is hihetetlenül selymes lesz. Bőre sose érezte még magát ennyire jól !

Aktív hidratáló hatású*, ami lemosás után is érezhető. PH semleges formula.

* Hidratáló ereje a felsőbb hámréteget is táplálja.

TESZT

Eszméletlen finom, visszafogott, elegáns virág illata van, nem szagoltam még őszintén lótusz virágot, de ha ilyen, akkor imádnám. Ez fogyott el először annyira megkedveltem, viszont ennek marad meg legrövidebb ideig az illata a bőrön. Ez is egy géles állagú tusfürdő, amiket tavasszal nyáron előszeretettel használok, valahogy frissítőbbek, mint a krémes verziók. Inkább reggeli zuhanyzáshoz, fürdéshez ajánlom, valamint ez biztos nem veszik össze egyetlen parfümmel sem. 




Szintén egy finom illat, finom nőknek. Az igazi francia elegancia jut eszembe a magnólia illatáról. Ha kertem lesz biztos lesz egy ilyen pillangós fám, mivel a tavasz egyik leglátványosabb virágzó növénye. A szomszédunkban van egy ilyen csoda és nem győzünk benne gyönyörködni. 
De vissza a tusfürdőhöz, ez már krémesebb állagú, kellemes és könnyű ezt is leöblíteni. Kisebb habot képez, mint a termékcsalád többi tagja, illata viszont enyhén, de órákig megmarad. 








Ez egy megosztó illat, ugyanis nagyon erős, még este is intenzíven érezhető a bőrön, ebből fakadóan viszont fölösleges parfümözni emellett. Először nagyon tetszett, aztán volt egy idő, amikor inkább Botondot nógattam, hogy használja (neki nagy kedvence lett), most viszont újra rajongok érte. A legstresszesebb napokon ehhez nyúlok, de ahogy látom a család többi tagja is, mivel már a másodikat fogyasztjuk, és viszlát minden gond. Lelazít, megnyugtat, abszolút bio xanax. :) Géles állagú és esti használatra alvás előtt a legkitűnőbb. 





Még mindig kávé stop van, mert sajnos kiütésesedek az őrölt kávétól, mivel ebben is van kálium ferro-cianid, amire allergiás vagyok. Így felüdülés ez a tusfürdő, mert legalább így érezhetem a mennyei kávé, tejeskávé illatot. Krémes, kicsit sűrűbb, mint a család többi tagja (már amit próbáltam), viszont reggel remekül felpörget. Könnyű lemosni és meglepően nagy habot képez, biztos újra veszem, ha elfogy. Ez tabu az egész családnak, mert ez csak az enyém. :)

Legközelebb pedig írok a fürdő pasztillákról is. :) 


Ha törzsvásárlói kártyát kértek, akkor most egy 4000 Ft-os szempillaspirált és három terméktesztet kaptok ajándékba.
Hogy tetszett a poszt? Ti használtok valamit az Yves Rochertől? Mit ajánlotok?