2016. augusztus 5., péntek

Pierre René fénye és árnyéka-Bronzer és highlighter

A nyári smink mindig a bronzosításról és a highlighterekről szól. Szóval nap csókolta és szép fényű pofikra vágytok érdemes lehet elolvasni a Pierre René termékeiről a posztot. 




Pierre René Bronzer Sun Powder Professional

8 950 Ft
Amit a márka ígér:

Bronzosító púder. Lágy szerkezetű professzionális púder. Könnyen felvihető, egyenletes és hosszan tartó fedést biztosít. Gyöngyházfényű mikro pigmenteket tartalmaz, amelyektől a bőr sima és ragyogó lesz. A púder minden bőrszínhez tökéletesen alkalmazható, a világos árnyalatoktól egészen a sötétekig. A bronzosító púder apró gesztus a szépségért és a napbarnított bőrért. Hipoallergén. Két árnyalatban kapható.
ITT kapható.


Teszt

Mindkét árnyalatát kipróbálhattam, ami nagyon szuper, mert a sötétebb abszolút a nyári színemhez konvergál, míg a világos télen lesz megfelelő.

A csomagolása, mint a legtöbb professzionális márkának, ennek sincs túlgondolva. Egy fekete dobozból áll és egy méretes tégelyből, ami masszív és jól záródik. Nem csoda, hiszen elsősorban sminkesek használják a márkát és csak most került kereskedelmi forgalomba. Hatalmas a kiszerelés, tényleg évekig elég lehet napi használat mellett, mivel a por állagú termékek nem romlanak meg (alkohollal időnként érdemes lefújni), így emiatt sem kell izgulnunk. 




Finishük abszolút matt, így árnyékoláshoz és bronzosításhoz is tökéletesek egyaránt. Mivel kora nyáron kaptam meg a termékeket, így a világosabbat használtam először, nagyon szép visszafogott bronzosítást tudtam elérni vele, így a fehér bőrűeknek is tudom ajánlani, a világos tényleg világosat takar. Nyár folyamán már púderként is bevezettem, hajtőnél, illetve orr kontúrozáshoz ezt a színt. A sötétebb pedig remek választás, ez is szép természetes hatást ad lebarnult bőrön.

Tökéletesen felveszi az ecset a színt, nem esünk túlzásba, mégis megfelelően pigmentáltak a színek. Enyhe porzást tapasztaltam csak.






Pierre René Highlighting Powder

12 390 Ft

Amit a márka ígér:

“Highlight” púder arcra és testre. Gyöngyház részecskéi miatt kiválóan hangsúlyozza a bőrt, csökkenti a ráncokat és elfedi a fáradtság jeleit. A púdertől a bőr hosszú órákon át élénknek, egészségesnek és ragyogónak tűnik. Ideális kontúrozáshoz és hangsúlyozáshoz. A púder kiváló a test természetes napbarnított részének kiemeléséhez és az apró egyenetlenségek elfedéséhez.






Csomagolásán szintén nincs mit meditálni, megfelelő és rengeteg termék szorult bele. Jól záródó, így táskába is bedobhatjuk, bár nem kevés helyet foglal.

Egy hétköznapi highlightert keresel, amit jól ki tudsz használni, akkor nem kell tovább kutatni. Gyönyörű fényt ad úgy, hogy nem lesz sok a végeredmény, remekül harmonizál bármely arcszínnel ez a barackos árnyalat. 






Hideg és meleg tónusú csajoknak is ajánlom egyaránt. Nem porzik különösebben, remekül pigmentált, építhető. Tényleg csodás darab. Tudom, hogy az ára húzós, viszont, ha elosztod az év 365 napjával és ezt nem egy évig fogod használni, akkor jó befektetés lehet. Sok sminkes esküszik erre a márkára.


ITT vásárolhatod meg.



Ti próbáltatok már valamit a márkától? Kipróbálnátok valamelyik terméküket?