2016. augusztus 1., hétfő

Pompom és hímzés a nyár slágerei-OUTFIT

Idei nyár legnagyobb slágere a csipke mellett a hímzés és a bojtok, pompomok. A hímzett darabok mindig tetszettek, rajongok a népi motívumokkal díszített ruhákért, így nem egy Matyó blúz is lapul a szekrényemben. Most viszont egy indián-mexikói hímzést idéző darabra bukkantam és ezt mutatom meg, hogy hogyan is viselem.

Abszolút a vidámságé, a színeké a főszerep, nyáron merjetek minél vidámabban öltözni. Évekig estem abba a hibába, hogy ápol-eltakar feketét öltöttem magamra, ezzel bebörtönözve a testem, ahelyett, hogy alkatomnak megfelelő, de színes darabokat kerestem volna. 

A posztban az idén oly divatos pompom saru elkészítését is megmutatom videó formában.


Szóval a hímzett dolgok szerintem mindig menők, idén pedig bármi, amit átsző a cérna az igazán divatos is. A szettben a ruha tetején sűrűn burjánzó virágoskertet látunk, ami abszolút ide tereli a figyelmet, ami aztán felvezet az arcra. Ha fesztiválról lenne szó én biztos becsomagolnám ezt a ruhát, mert abszolút Jolly Joker darab.



Maga a szabása is izgalmas, mivel első ránézésre nehéz eldönteni, hogy ez ruha, vagy külön felső és alsó rész. Nos egyben van és egy póló szabású crop top megoldás teszi izgalmassá. Abszolút derékhangsúlyos, nem csupán az A vonalnak köszönhetően, hanem az azték motívumra hasonlító öve miatt.

Mivel nem egy feszülős ruháról beszélünk, így kényelmes minden helyzetben. Anyaga farmer hatású, de sokkal könnyebb, abszolút szellős.



Ehhez a szetthez a fesztivál tarisznyám választottam, így a rojtokról sem kell búcsút venni. Sőt enyhe indián hatást kap az egész. Persze kicsi Mexikó is megbújik a sorok között, a pompom és a sűrű színes hímzés azon tájegységen igazán jellemző.

Hogy végképp adózzunk a fesztiválok oltárán a rózsaszín haj is befigyel, míg 2014 a virágkoszorúkról szólt, 2015 az arany tetkókról, idei év a színes loknikról. A rose gold árnyalat az év slágere, illetve a baba rózsaszín, de azért merjünk kísérletezni. A héten még írok a haj színezésről egy posztot, szóval ha érdekel akkor arról is megtudhatsz mindent.





SMINK

Alapozó: Estée Lauder Double Wear
Korrektor: Catrice Camuflage
Szempillaspirál: Pupa
Szemöldök: Milani pomádé
Kontúr: Pierre René
Highlighter: Pierre René
Szemhéjtus: IsaDora

Hajszínező: Schwarzkopf






A saru DIY, azaz csináld magad projektem, persze nem egy üzletben vehettek is készen ilyet. Sokan túl soknak fogjátok érezni, de szerintem megfelelő helyen igazán vagány.

Ugye a felsőre kapódik a tekintet először a ruhánál, viszont ez a szandál lefelé is vezeti a pillantásokat. A színek vissza köszönnek és vidám hatást adnak viselőjének.




OUTFIT
Ruha: Asos (Háda)
Szandál: DIY
Táska: New Look
Szandál: New Yorker+DIY

Karkötő: Chillearrings Kialakító kollekció by Anda Design

Fotó: Apagyi Nikolett
Illusztráció: Győző Éva

Hogy tetszett Nektek a szett? Mit szóltok ezekhez a pompomos szandálokhoz?