2016. szeptember 15., csütörtök

Láthatatlan alapozó, de csodás fedés és még mindentől mentes is.-Pupa Like a Doll alapozó

A Like a Doll kőpúdert imádom, így mindenképp ki a akartam próbálni az alapozóját is. Amikor a barátainknál nyárom a fővárosban jártunk be is tértem a Westendben lévő Pupa üzletbe, ahol egy tündéri eladólány azonnal a segítségemre sietett. Nem szoktam zavarba jönni, de az alapozó színválasztás nekem is fejtörést okoz, így jól jön a szakmai segítség.








Amit a márka ígér:


Folyékony Arctökéletesítő Alapozó, „Nude” hatás - Minden bőrtípusra alkalmas.

Ragyogó arc, mintha semmit sem viselnél?
A smink ott van, csak nem látszik, és nem érzed!
A Like a Doll egy innovatív, páratlanul érzéki folyékony alapozó, amely a bőrhibák enyhítése által eddig nem látott sikerrel azonnal megszépíti a bőrt.
Ultra könnyű, „súlytalan”, egyedülálló textúrája tökéletesen egybeolvad az arccal, a smink nélküli bőr hatását kelti, és selymes érzést kölcsönöz az arcnak.
Az eredmény? Páratlan: természetes, tökéletes és ragyogó bőr.

A Folyékony Arctökéletesítő Alapozó 6 semleges, minden bőrszínhez alkalmazkodó színárnyalatban kapható.

Természetes fedés.


SPF 15. Védi a bőrt a káros napsugaraktól és megelőzi ennek öregedését.


Alacsony allergia kockázat. Bőrgyógyászatilag tesztelt.  
Nem komedogén. Fragrance free. Paraben Free. Alcohol Free.



A Pupa üzletről is ejtenék pár szót, ugyanis az egyik barátnőm mondta, hogy túl piros a csomagolás miatt, nos szerintem nem ez zavarta, inkább az a furcsa és szerintem szuper, hogy magas ár kategóriás sminkbolt hangulata van. Profin és nagyon izlésesen vannak kihelyezve a termékek, minden kínálja magát és persze mindenbe bele lehet nyúlni, mivel kéz közelbe helyezik a tesztereket. Ennek köszönhetően pedig garantáltan nem piszkál bele a becsomagolt, új termékekbe és nem jön a megrázó jelenet otthon, amikor undorodva látod az ujjlenyomatot a szemfestékben. Másik ilyen biztonsági lépés, hogy amikor fizettem az eladó lány megnézte, hogy minden tökéletes e, kibontotta, majd visszacsomagolt. Még a záródását is ellenőrizte…ilyet még nem láttam, le a kalappal. Kényelmesen végignéztem, amikor segítség kellett kedvesen megkaptam, amikor csak magam szerettem volna nézelődni ebben is partner volt a lány és nem zaklatott. A fizetésnél pedig a szemöldökgélnél szólt, hogy ez szőke nekem más árnyalat kéne (direkt választottam azt, mert világosítani akartam a szemöldökömön), de ebből látszik, hogy fontos nekik, hogy mindenki elégedett legyen a vásárlásával otthon is. Ezután egy törzsvásárlói kártyát is kaptam, ami az első vásárlásnál -10%-ot jelent.




Nézzük akkor közelebbről az alapozót. Szokásos piros Pupa dobozban lapul a tejüveg, henger alakú üvegcse, ami pipetás adagolóval ellátott. A pipetás adagolót a nagyon folyékony termékeknél preferálják a cégek és bizony itt is indokolt ez. Precízen lehet adaholni, higénikus és nem csöpögtetünk össze semmit. Negatívuma, hogy a termék oxidálódik hamarabb, hiszen minden kinyitásnál érintkezik a levegővel, hamar be is sűrűsödhet. Emellett történhetnek álmos reggeleken felborítós, feldöntős balesetek.




Minden használat előtt fel kell rázni az alapozót, erre különösen igaz, mivel kicsit hajlamos szétválni. Két pipetányi kell belőle nekem az arcomra és a nyakamra, ami elég sok, így elég gyorsan is fogy. Nagyjából 4-5 hónapra lehet elég maximum napi használat mellett. Szárazabb arcbőrűeknek is ajánlom, mert nem szárít.
A bőrömön vannak, főleg az államon száraz részek, nap végén azon a területen se látszik durva szárazság, hámlás, inkább púderes hatásúvá válik. A pórusaim mérteit nem fedi el, viszont egy alapozónak ez nem kifejezetten dolga. T vonalam sem fényesedik ki, tehát egy szavam se lehet.

Rajongok érte, hogy ennyire szép egységes bőrképet ad, egészséges és természetes hatású marad a bőröm utána, viszont szépen elkendőzi a piros részeket és a bőrhibákat. Ajánlom azoknak, akik egy jó alapozót keresnek nem túl drágán (L'Oreal árban mozog). Emellett az INCI-je is csodás, mindentől mentes, így biztos nem árt a bőrünknek.