2016. október 2., vasárnap

Ebay kívánságlista 2016. őszén

Összegyűlt pár dolog ismét az Ebay kosaramban, így gondoltam megosztom veletek is, hogy milyen termékeken gondolkozok. Lesz benne egy két nyári dolog és pár izgalmas kozmetikum. De kiegészítők is landoltak a posztban.



Citromos szoknya


Vége a nyárnak, de a lelkesedésem nem hagyott alább a nyári ruhák  iránt. Ez a citromos szoknya jövőre is tökéletes választásnak bizonyulna és bizony én szeretek feltankolni télen a következő szerzonokra.



Ezt a szoknyát ha leesszük se tragédia, a festék foltok közé beillik a paca. Na jó poént félre téve, imádnám és van egy nagyon klassz diy kiegészítőm, amivel igazán menő outfit sorozatot lehetne vele készíteni. Hamarosan meg is rendelem minden bizonnyal. 



Sok jót olvastam már erről a maszkról és mivel a Memeboxnak hála már vulkáni hamuval készült maszkot próbáltam, így ez a kívánságlistám előkelő helyén áll. Remekül tisztította az a termék a pórusaim, csökkentette a mitteszeresedést és feltöltötte a bőrömet. 



Kívánság listás egy távirányító a kamerához. Azt hallottam, hogy teljesen jók ezek az ebayes filléres darabok. Ha mégsem, akkor pedig nem nagy veszteség.




Ezt a cica füles hajpántot már meg is rendeltem, szintén kis filléres dolog, de a reggeli sminkelésnél praktikus, valamint az arc maszokoknál, arctisztításnál is. Az ember lányát pedig jobb kedvre derítik az ilyen mindennapi cukiságok. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem örömet okoz, ha egy szép bögrében iszom a teát, vagy egy mutatósabb hajpántot viselek.



Szintén megrendeltem a fogkefe jellegű smink ecsetekből kettőt, mivel mindenki dicséri ezeket. Ebaynek hála fillérekért kipróbálhatjuk, hogy egyáltalán nekünk találták e ki ezeket az újdonságokat, vagy csak pénzkidobás lenne egy drágább szettet megvenni. Kíváncsi leszek mennyire kézreálló és milyen gyorsan jövök bele a használatukba. :)



Hiper cukiság, aminek nem sok értelme van. Gyerekkorom Én kicsi pónijait azért eltudnám viselni a szobámban. Ha kislányom lesz egyszer, akkor lelkiismeret furdalás nélkül rendelem majd meg neki. :)



Imádom a gyöngyös termékeket és ez a highlighter igazán izgalmas, színes és koreai. 


Ki ne szeretett volna hableány lenni? Idén télen már meg is tehetjük, hogy uszonyt növesztünk, ráadásul fázni sem fog a lábunk. Szuper ötlet és nagyon cuki ez a takaró, pléd. Még azért nem rendeltem meg, mert nem tudom melyik szín a legjobb. :) Nektek melyik tetszik?



Ritkán hordok sportcipőt, pedig volt egy pár év, amikor csak és kizárólag az Adidas Superstarjában jártam. Azóta is megvan és mindent túlél az a darab, viszont sajnálnék kiadni egy-két alkalomért olyan magas árat érte, amiért manapság árulják. Nemrég belefutottam  egy replikába, ami ráadásul hologrammos. Nos agyalok rajta, morális válságom viszont még visszatart. 



Az Ingrid márka pirosítójáról pár éve írtam, azóta is bánom, hogy nem vettem meg minden árnyalatát és azóta sem lelem sehol. Aztán egy japán bloggernél láttam és kiderült, hogy ebayen van. Ugyan a postaköltség miatt nem filléres, de a highlighterei isteninek tűnnek. 



Tindigó C vitaminos Siker szérumja a mindennapjaim alapját képezik és mindenképp újra veszem, viszont na van az a kis kíváncsiság, így lehet ezt a terméket is megrendelem.




Fátyolmaszkoknál nincs látványosabb gyorssegély, ha valahová készülünk. Abszolút eltüntetik a ráncokat, új életet lehelnek a bőrünkbe. Hazánkban a Neogence márka elérhető, aminek hatalmas választéka van ezekből a termékekből. Viszont a csiga nyálkával most barátkozom és belefutottam Oh my brush Vikinél egy posztba, így ez a Holy Moly is kívánságlistás lett. 



Ezer éve keresek lilás árnyalatú hihlightert és bizony nem félek a replikáktól. Alapozónál nem merném bevállalni, de a highlighter megannyi termék felé kerül. Ráadásul a replikák sokszor engem az eredeti termék beszerzésére ösztökélnek, így annyira nem vagyok ellenük.



Bizony van már ilyen is a fátyolmaszkok után, hasonló elven működik és szintén Viki blogján olvastam róla. 


Ki ne szeretne pár perc alatt új életet adni a fürtjeinek és úgy kinézni, mint aki fodrásztól jött.


Tettem ki egy videót nemrég, amiben ezt a sticket láttátok, ahogy szinte ráncfelvarrást végez. Ebayen is megvásárolható és igazán gondolkodóba ejtett. Nem igazán azért mert szükségem lenne rá, hanem mert érdekel a mechanizmusa. 



Az ősz legnagyobb slágere ez az ékszer, bár már tavaly elkezdett beszivárogni a divatba. Nagyon tetszik nekem is, ez az egyszerű darab pedig mindenkinek jól állhat. 




A NYX csillámos stickjei óta nem tudok másra gondolni, kellenek. Viszont leltem egy olcsóbb alternatívát, így erre is benevezek, ha mégsem jön be bánja kánya... :)



Melyik keltette fel az érdeklődéseteket? Ti miket néztetek ki mostanság ebayen?