2016. november 27., vasárnap

Csodálatos drogériás alapozó-Catrice

Régóta nézegettem a Catrice állvány üresen maradt szekcióját, ahol ennek a HD LIQUID COVERAGE alapozónak kellett volna tanyáznia. Aztán nemrég kikerült méghozzá egy szuper akcióban, hozzá csomagolták a kedvenc folyékony korrektoromat (erről itt olvashatsz tesztet). Először ott hagytam, majd nem hagyott nyugodni így másnap megvettem. 










Amit a márka ígér:

"Második bőrréteg. Egyenletes arcbőr high definition kivitelben. A pipetta applikátorral felvihető, extra-könnyű, folyékony textúra kiváló fedést, és akár 24 órán át tartó hatást biztosít."
4 árnyalatban kapható (Forrás: Krémmánia)




TESZT

Csomagolása pipettás adagolóval ellátott tejüveg. Mivel szinte víz állagú, eszméletlen folyékony alapozó, így tényleg a legpraktikusabb a pipetta, viszont az én termékemen kicsit bénán működik, de ez egyedi probléma. Négy árnyalatban kapható, ami nem egy túl bő választék, de én megtaláltam a nekem valót. 





A folyékony állagnak köszönhetően gyönyörűen eldolgozható és nagyon természetes hatást kapunk, szinte nem is látszik, hogy van rajtunk alapozó, remekül összeolvad a bőrünkkel, kiegyenlíti a színt. Nem egy magas fedésű alapozó, bizonyos, hogy aki komoly pattanáseltüntetésre vágyik, annak ez önmagában kevés lesz, viszont korrektorral kombinálva elegendő. Közepes fedésűnek mondanám, nekem maximálisan elég ez. 

Kellemes viselet, még sosem volt ilyen alapozóm, amit nem érzek a bőrömön, hogy ott van, légiesen könnyű, lélegzik közben a bőröm. Kifényesedést nem tapasztaltam nála, bár tény és való, hogy még a kánikulában nem vethettem be, mivel őszi szerzemény. 

Tartóssága tökéletes nap végén is érintetlen marad, pedig hajlamos vagyok könyökölve megtámasztani az arcom és az állam (tudom le kéne szokni róla), de így sem mozdul el. Lemosása gyors.

Fontos, hogy felvitel előtt rázzátok fel és a pipettából nyomjátok ki az alapozót, majd az összemixelt terméket vegyétek fel vele. Nekem egy pipetta kell az egész arcomra, nyakamra. Nagyon gyorsan lehet eldolgozni csíkmentesen ecsettel is, így a rohanós hétköznapok legtökéletesebb társa. Azt meg kell jegyeznem, hogy kicsit gyorsan szárad, így érdemes ütemesen felvinni és eldolgozni. 

Oxidálódást én nem igazán tapasztaltam, vagyis nem változik napközben a színe. Meglepő módon púderes fixálást sem igényel

Nem szárította a bőrömet, pedig áll környékén hajlamos rá az arcom, hogy kis hámlások alakuljanak ki. 

Fotózáshoz viszont nem ajánlom, mivel visszaveri a fényt és túl világosnak fog hatni az arcbőr, elveszlik a kontúr és a highlighter rajta. 

Legnagyobb meglepetés viszont, hogy a zsepin, meg  telefon képernyőjén se köszön vissza az alapozó, vagyis kitűnő, ilyet más terméknél még nem láttam. 

Mindenkinek ajánlom, egy kiváló alapozó, drogériás viszonylatban pedig ez verte minden eddigi termékemet. Amint ismét találkozok vele valahol veszek még egyet. 

A korrektorról ITT találtok tesztet. 


Ti próbáltátok már? Hogy tetszett Nektek? Melyik a kedvenc alapozótok?