2016. november 26., szombat

Krémmánia Beautybox első benyomás és Unboxing videó

A Krémmánia blogot senkinek sem kell bemutatnom szerintem, az egyik leghasznosabb oldal hazánkban a krémek és sminkek szerelmeseinek. Végre olyanok állítottak össze beautyboxot, akik értenek hozzá és akiknek segítségére vannak a statisztikák, hiszen oldaluk lényege az osztályozás, pontozás és a mi véleményünk. A bontogatós videóban elmondtam mi tetszik és mi nem a dobozban, de most pár mondatot hozzáfűznék az egészhez és képekben is megmutatom a doboz tartalmát.






Nagyon szép szerintem maga a doboz, bár én rendes levehető tetővel még jobban imádtam volna, mivel dobozmániám nem titok ezt a darabot is meg fogom őrizni.










A dobozba három kedvenc márkám is landolt, a Zendium, a Bioderma és a Paula's Choice, ez persze nem volt titok, pont ezek hatására és a Nuxe kíváncsiság hajtott. 



Sajnos az Avon terméket már birtokoltam, de tény és való, hogy ősszel jól jön egy testápoló. Viszont sokan nehezményezték és jogosan, hogy miért ez a termék volt teljes méret, miért csak ez. Nyilván való, hogy nehéz egy frissen induló beautybox szolgáltatásnál tökéletes dobozt összerakni, azért is mert a cégekkel is meg kell állapodni. Szerintem a következő doboznál már több teljes termék fog helyet kapni, reméljük még a megrendelés előtt elárulják, hogy hány darab. 




A Zendium fogkrémnél nincs jobb, amit próbáltam, így örülök ennek a kis méretnek is, ha utazunk valamerre nem kell nélkülöznöm. A fogínysorvadásom ezzel valamennyire kordában tartható.


A Paula's Choice retinolos terméke valami csodálatos és az AHA hámlasztója is beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, így nagyon örültem, hogy a BHA lapult a dobozban. Tudni kell róla, hogy nagyon magas áron kaphatók ennek az amerikai márkának a termékei és a delux minták sem olcsók. Az összetevő listája viszont csodálatos mindenek. Párszor már használtam és nagyon selymes és puha ettől a hámlasztótól a bőröm. Hámlasztó mellé én lehet egy fényvédőt is tettem volna a dobozba, ugyanis ezek használata során muszáj erre figyelmet fordítani.



Bioderma micellás vize az abszolút kedvencem. Ezután a bőröm hidratált, tökéletesen és gyorsan eltávolítja a vízálló sminket is és nincs ragacsos érzése a bőrnek. 

Ennél jobbat nem is tehettek volna a dobozba, abszolút ikonikus. 







A Nuxe márkára nagyon kíváncsi voltam, a hidratáló krémet már párszor felkentem és tetszett a hatása, bár elég sok benne a parfüm, ami számomra aggasztó. A parfüm ugyanis szárítja a bőrt és bizony ráncosodáshoz vezet. Ettől függetlenül kíváncsiságom mindig elhessegeti az aggodalmat. Elhasználom és meglátjuk ez az idő elég lesz e, hogy egy komolyabb képet kapjak a termékről.




A Nuxe ikonikus olaja, amiről ennyi blogger áradozott, azonnal felkentem. Sajnos azonnal kiborult tőle a bőröm, gondolom ez a parfüm mennyiség sok volt neki, vagy nem tudom mi. Pirosodott és égett tőle. Kb. semmire nem reagált még így a bőröm, eddig abszolút rezisztensnek hittem. Viszont hozzá kell tennem, hogy ez nem jelenti azt, hogy ez egy rossz termék, de én többet nem kísérletezek vele és örülök, hogy nem megvettem teljes méretbe és úgy derült ez ki, szóval ilyenekre is jók a beautyboxok.



Joico márka ismereten volt eddig számomra, egyszer próbáltam ki eddig, viszont örülök, hogy az arcápoláson és testápoláson túl gondoltak a télen kiszáradó, megviselt hajra is. 









Én a parfüm mintákat fölöslegesnek tartom, viszont a legjobb barátnőm meg ezekért rajong szóval nem mondok semmi rosszat erre a koncepcióra. Végülis jól jöhet utazásoknál. :)









Egy Avon arckrém minta is landolt a dobozban, ami szerintem kevés a megismeréshez, de az felmérhető, hogy azonnali hatása van e a terméknek. Nem próbáltam még ki, mert van egy szatyor arckrémem tesztelésre várva. :)





Kuponokból én a Paulanak örülök a leginkább, érik egy rendelés, de előbb kifaggatok más bloggereket, hogy melyik termékre csapjak le. 



Összességében egy átgondolt dobozzal találtuk szembe magunkat, ami a hideg évszaknak megfelel. A kiszáradó bőrre egy multifunkciós krémet kaptunk az Avontól, egy Arcolajat és egy arckrémet a Nuxetől. Ilyenkor érdemes hámlasztani, ami még nekem is egy új terület a bőrápolásban, de jó lehetőség mindenkinek, hogy leváltsa a bőrradírokat. Gondoltak emellett az igénybe vett hajra, ami a hideg időben is roncsolódik, ha másért nem is, de ezekben a hónapokban mindenki használ hajszárítót. A sminklemosás királynője is bekerült a termékpalettába, így két ikont is üdvözölhettünk. A fogkrém pedig szintén a legjobb a piacon. Sajnos tényleg kevés az egy teljes termék, ezt én sem vitatom. 

Nektek hogy tetszett a doboz? Megrendeltétek? Szerintetek mi lesz a következőben? Mit tanácsolnátok a Krémmániának?