2016. november 26., szombat

Lush karácsonyi csodái tesztelve (2016)

A Lushtól nemrég érkezett egy csomagom, amit nagyon izgatottan bontogattam egy videóban. Imádom a Lush kézzel készült termékeit, sőt a cég hitvallása, környezettudatossága is nagyon tetszik. A minősége pedig oly annyira jó ezeknek a termékeknek, hogy ahányszor Lush üzlet közelébe kerülök veszek valami finomságot.


De lássuk a karácsonyi termékeket, a poszt végén pedig mutatok pár csomagot amire lecsapnék.








Snowie

A színes és izgalmas Snowie David Bowie iránti hódolatunkat fejezi ki. Egyszerűen csak morzsold el a trendi kis hóembert a kádba zuhogó víz alatt, s az élénk, pikáns illatú grapefruit és neroli, no meg a rengeteg csillámló hab máris messzi kalandra hívja a képzeleted. Érezd magad úgy, mintha a világ egyik legnagyobb sztárja lennél! A rózsaolaj pompás illata kifinomultan virágos légkört teremt, amelyben a hétköznapi gondoknak semmi keresnivalójuk sincsen. A Snowie nagy szám, biztosan felkerül a te sikerlistádra is!




TESZT

Nagyon tetszik ez a tisztelgés David Bowie előtt, akit én is nagyra tartok. Nincs olyan rock'n'roll személyiség, akinek az életrajzi könyvében ne szerepelne pár oldalon át a legenda. Nem is értem, hogy a bontogatós videóban miért nem esett le nekem a villám láttán, hogy rá kéne asszociálni. Nos a habfürdő csodás, kellemes illatú. Jobban habzik, mint amiről lentebb majd olvashattok, simán újra venném. Három alkalomra elegendő volt. :) Csillogni fogsz a végén, mint egy star. :)






Never mind the ballistics


Ez a rendhagyó és energikus fürdőbomba pörögve-pezsegve árasztja maga körül az édes vadnarancs és a lime friss illatát, no meg a jókedvet. Közönyös rutintisztálkodás? Na, nem! Ez az őrült kis bomba ezt nem engedi, nemcsak illatkavalkáddal szórakoztat, hanem színes áramlatokkal is telefesti a fürdőt, méghozzá gátlástalanul. A fair trade kakaóvaj együtt olvad fel a friss banánnal, és nemcsak a vizet teszi pompásan selymessé, hanem a bőrödet is. Ha egyszer kipróbálod, újra át akarod élni.




TESZT

Nem én teszteltem, hanem Botond! El se hiszem, hogy rávettem egy fürdőbomba kipróbálására. Tervem az volt, ha megszereti lelkesen megveszi nekem ezeket a kád nyalánkságokat. :D

Az illata citrusos volt, vérnarancsra emlékeztető, tehát nagyon nem az én illatom.





Tetszett Botondnak ahogy felrobbant a vízbe, narancsra színezve a vizet.

Az olajak szépen táplálták a bőrét, ő gyakrabban használ testápolót, mint én ezután nem vette elő.

Nem kapott viszont rá a fürdésre, marad a zuhanyzás nála, de azért örülök, hogy kipróbálta.







Snow Fairy tusfürdő gél


A Snow Fairy üdvözöl édes birodalmában, ahol tisztaságot hozó, vattacukor-felhők szálldosnak, a szellő a rágógumi illatát sodorja feléd és luxussal teli, csillámló habok kényeztetik a bőröd. Bármikor ellátogathatsz ebbe a világba, reggel, délben vagy este, csak lépj be a zuhany alá. A kirándulás tiszta élvezet lesz, és örömmel tölti meg a lelked.




TESZT

Ehhez a tusfürdőhöz tavaly már volt szerencsém, sőt egyik barátnőmnek ezt vettem karácsonyra.











Snow Fairy Testkondicionáló



Élvezd a bűbájos, cukorkaillatú karnevált, és rendezz bulit a bőrödnek! Csak a zuhany alá kell belépned, hogy úgy érezd, egy édes és rózsaszín csodavilágba csöppentél. Gyengéden masszírozd be bőrödbe a gazdag, sűrű, vajas kondicionálót, és emelkedj egyre feljebb a szacharin mesebeli édességének óriáskerekén. A bio kakaóvaj, az avokádó és a mangó keveréke pompásan hidratálja és lágyítja a bőröd. Végül öblítsd le a kondicionálót, és felfrissülve, megújulva, illatosan térj vissza a varázskirádulásról.





TESZT


A testkondicionáló egy különleges testápoló, amit fürdés, zuhanyzás után a még nedves bőrre kell felvinni és pár perc múlva leöblíteni. Rendkívül jól táplálja a bőrt, viszont egy kis viaszos érzés marad utána, amit annyira nem szeretek. Színjátszó csillámokat találunk benne, ami gyönyörű a bőrön. Nekem pattanásodik a hátam télen időnként, így féltem, hogy ezek a csillámok eltömhetik a pórusokat, de szerencsére nincs így. 




Akinek kiszáradásra hajlamos a bőre, annak szerintem nagyon beválhat ez az intenzíven hidratáló termék. Illata édes, de nekem nem lett a kedvencem.





Sleepy testápoló


Olyan békésen fogsz aludni éjjel, mint egy kis angyal, ha ezt az álomtestápolót használod, mely zabpehelyfőzettel, nyugtató levendulavirággal és vigasztalóan édes illatú tonka abszolúttal készült. A gazdag, malátás-virágos illatkompozíció az ínyenc bonbonok és a tejszínhabbal megkoronázott forró italok hangulatát idézi, míg a krémes fair trade, bio kakaóvaj és a finom levendulavíz hűsíti és táplálja a bőrt. Burkolózz be ebbe a csodás élménybe, majd bújj bele egy puha pizsibe, és máris megteremtetted a magad barátságos kis kuckóját a téli éjszakában.




TESZT

Egyszerűen imádom! Ez lett a kedvencem, pedig nem vagyok egy testápolós típusú lány, de most minden tényleg megváltozott. Először is eszméletlen az illata, a nevéhez igazán találó. Esküszöm jobb, mint egy pszichológus, olyan mértékben megnyugtat, ellazít és oldja a stresszt. Levendula és édes cukros illat egyvelege, sosem gondoltam volna, hogy ilyen kellemes illatot elő lehet állítani levendula alappal.




Színe halvány lila ezüst csillámokkal, állage krémes kellemes, könnyen elkenhető és gyorsan beszívódik. Amióta megérkezett nem volt olyan este, hogy ne kentem volna be vele magam. Eszméletlen jól hidratál, táplál és másnap pihe puha a bőröm. :)
Mindenképp újra veszem! Ilyen jót sose alszol, mint ezzel!






Fairy Dust hintőpor

Készen állsz egy romantikus kalandra? A Fairy Dustnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy van is rá esélyed... A cukrosan édes illatú, elképesztően rózsaszín hintőpor kukoricalisztből, nedvességelnyelő porokból és szikrázó tündércsillámokból áll – ez a tökéletes utolsó simítás, mielőtt nekivágsz egy mozgalmas éjszakának. Egyszerűen csak szórd a hintőport tiszta bőrödre, és nemcsak frissnek fogod érezni magad egész este, de a varázslatos csillámlás odavonzza a tekinteteket is. Ha otthon készülsz egy mesés éjszakára, akár az ágyneműt is behintheted vele – azután jöjjön, aminek jönnie kell, ahogy a nagy mesekönyvben meg van írva.





TESZT


Tündérpor a javából! :) Kicsit kételkedtem benne, hogy szükségem van e erre a termékre, hiszen kinőttem a pelenkás korból. Viszont puding próbája az evés, ráadásul sokszor derült ki olyasmiről, hogy szeretem, ami először szükségtelennek tűnt (pl. sminklemosás, igen régen ilyen vétkem volt).  




Fürdés után száraz bőrre vittem fel, eszméletlen finom édes illata van. Selymes és puha lett tőle a bőröm, tényleg, mint a babáknak. Tele van mini csillámmal, ami szerintem nagyon kis vicces dolog. Bevallom rákattantam, sőt az ágyneműhuzatra is szórtam. Egyik reggel pedig bad hair day pillanatokat éltem át a tükör előtt és bevetettem, mint száraz sampont, jelentem arra is tökéletes, sőt napközben többen kérdezték, hogy mitől van ilyen jó illatom. :)



MAGIC WAND

Varázsold el a fürdőd! A Hótündérek apraja-nagyja imád varázsköröket rajzolni a kád vizébe ezzel a cukrosan édes varázspálcával, mely a fürdőt mágikus módon rózsaszínűre változtatja, és vattacukorillatú habfelhőket növeszt a víz színén. Nem kell az egészet egyszerre elhasználnod, bőven marad még a következő alkalomra (sőt a következő utánira) is. A többször használható varázspálcát tedd a kád mellé, hadd száradjon ki – így nem száll el belőle a mágikus erő.




TESZT

Nem kell áradoznom róla, ugye? A nők álma ez a tündérkeresztanya varázspálca. Öröm ránézni és fáj az ember lányának a szíve már a gondolattól is, hogy vízbe mártsa. De nincs mese, a varázst csak így fejti ki. Habfürdő, de én keveslem a habot és ezennel be is fejeztem a kritikát. Ezt leszámítva eszméletlen jó és 3-4 fürdéshez is elé, de kettőhöz még a legmohóbbaknak is jó lesz.

A vizet rózsaszínre festi, mesés élmény, fantasztikus illat, nem túl erőszakos (ugye elég dominánsak szoktak lenni a Lush illatai), így mindenkinek be fogja lopni a szívébe magát. Ezüst csillámoktól pedig varázslatos a hangulat. :)

Ezüst csillámok első fürdésnél lesznek csak a vízben, mivel csak a felszínén vannak a habfürdőnek. 







Elf on the shelf gyurma


Formázz csintalan karácsonyi manót, hogy az ünnep még vidámabb legyen. Ez a kis huncut tele van élénk, energikusan vibráló grépfrút- és gyömbérolajjal, és semmit sem szeret jobban, mint előbukkanni a semmiből, és a legváratlanabb helyeken meglepni azt, aki bemegy a fürdőszobába. Alkosd meg a saját manódat, és csempéssz egy kis extra mosolyt az ünnepekbe azzal, hogy elrejted a fürdőszobában, de úgy, hogy a családtagjaid és a barátaid mindig rátaláljanak. Talán nem nehéz kiszimatolni, hol rejtőzhet!




TESZT

Egyik szombaton egész napos házimunka, főzés és termékfotózás után kicsit kiégve éreztem magam. Elmentem fürödni és a kádban elhatároztam, hogy ha kiszállok gyurmázni fogok ezzel a Lush termékkel. 10 perc alatt elszállt a rosszkedvem, a fáradtságom, végre alkottam valamit. Imádok barkácsolni, de a mindennapi teendők mellett elsikkadt. Ez a kis játékos fürdő finomság újra motiválttá tett, hogy szakítsak időt ilyesmire.

Eszméletlen finom az illata, azt hiszem ennek tetszett eddig leginkább az illatfelhője és rendkívül tartós is. Remekül habosítja a vizet és színezi. :) Nem hittem volna, hogy ennyire rákapok, de már majdnem el is fogyott. Arra viszont figyeljetek, hogy meleg helyen (pl. fürdőszobában tartva) megolvad a kis karácsonyi manó. 




A kedvencem a Sleepy testápoló, a hintőpor és a gyúrma lett kétségtelenül. Nagyon élveztem a varázspálcával fürdőzést is, bár nincs olyan lány aki ne szeretne tündéri habfürdőt venni. 

A posztot pedig pár karácsonyi csomaggal zárom, amiknek nagyon örülnék, ha a fa alatt landolnának. 

Tavalyi Lush poszt ITT és videó egy rendelésről ITT

Nektek melyik a kedvenc Lush terméketek? Mit ajánlotok nekem? Próbáltatok már valamit ezekből?