2016. november 19., szombat

Miss Sporty újdonságok ősszel és pár állandó termék

A Miss Sporty márka polcánál évekig nem álltam meg a drogériákban, aztán egy tesztelés alkalmával rá kellett döbbennem, hogy igenis jó termékek is vannak a kínálatában. A kedvenc szempillaspirálom is ennek a márkának köszönhető és nem igazán fancy a csomagolása, de a tudása lenyűgöző. Ebből fakadóan nagyon örültem, hogy lehetőségem nyílt kipróbálni ismét pár újdonságot tőlük. 






LASTING COLOR GEL SHINE KÖRÖMLAKKOK

Nem voltak rosszak a régebbi Miss Sporty lakkok sem, de mint minden márka ez is előrukkolt a gél hatású termékekkel. Őszre pedig szuper színeket kaptam tesztelésre. A narancssárga igazi hulló faleveleket és sütőtököt idézi számomra, míg a piros és a ciklámen a mikro csillámoknak köszönhetően picit metálos hangulatú. 




Üvegük kis gömb alakú, nem túl nagy. Az ecsete picit tömzsibb, mint az átlag, de kellemes vele dolgozni, lekerekítésnek hála pedig precízen vihetjük fel a lakkot. Szépen elterül a körmön és egyenletes fedést biztosít. Egy réteg is maximálisan elég belőlük, két rétegben pedig csodásan pompáznak. Gyorsan száradnak, viszont a tartósságuk számomra kevés. 2-3 nap múlva több helyen megpattogtak és koptak is köröm végen. Hozzáteszem, hogy mosogató, takarító életmódot élek. 




WONDER METAL KÖRÖMLAKK

A Wonder Metal kollekció lakkja, ami gyönyörű. Az üveg és ecset a klasszikus körömlakkokkal egyező, így ezekről nem írok. Fedése tökéletes és szerintem a tartóssága is jobb, nagyon ajánlom, főleg mert idén a metálos körmök óriási divattá váltak.



WONDER SMOOTH RÚZSOK



Wonder Smooth rúzsok újdonságok a márkánál. Nem az a fajta rúzscsomagolás, ami megfogja szerintem az ember lányát, azt hiszem a célcsoport inkább a tinik, vagy valaki eléggé elszúrta a koncepciót. Nagyon gagyi a kupakjuk, már egy úgy jött, hogy lejött róla a kupak...



Árnyalataik nagyon tetszenek, egész jól pigmentáltak, pedig féltem tőle, hogy színes ajakbalzsam jellegűek lesznek (a csomagolás azt sejteti).

Eszméletlen krémes állagúak, viszont ebből kifolyólag bizony elmászkálnak az ajakról. Nekem megoldást jelentett a Pupa transzparens árnyalatú ajakceruzája erre a gondra. 






Gyönyörű hétköznapi bogyószín, a nude tartomány határvonalán mozog. Tényleg egy különleges árnyalatról van szó, ami szerintem az idei trendekben az egyik legjobb választás. Ez a legkevésbé elmoccanó darab. 







Ez a 300-as árnyalat a legpigmentáltabb talán és a legkrémesebb, így nem egyszer sajnos a fogamon kötött ki, az óvintézkedések ellenére is. 



Hideg tónusú piros rúzs, ami vakítóan fehér fogakat kreál. Gyönyörű szín, kellemes viselet, bár a mászkálás ajakceruza nélkül előfordul. Mindegyik rúzsról elmondhatom, hogy nem tartós, első evés, ivás igencsak megviseli. 




A korall árnyalat érkezett kicsit sérülten. Nekem ez lett a kedvencem, mivel ennél nem vettem észre elmászkálást. Ez is egy izgalmas árnyalat, amilyen még sosem volt a birtokomban. Remekül hidratálja az ajkam. 



Összességében a pigmentáltsága kiváló, a tartóssága gyenge és érdemes alájuk dolgozni egy ajakceruzával, hogy ne szökjenek le a szánkról. 

A valószínűsített tizenéves csoportnak nagy kedvence lehet.



Ár/érték arányban elfogadhatóak. A kis másoduncsimnak biztos vennék, ha szeretne pár új színt.







NÉGYES SZEMHÉJPÚDER PALETTÁK



Két színösszeállításba érkezett hozzám, az egyik igazi smokie, a másik pedig föld színekkel operál. Szerintem mind a kettő kihasználható és nappali és esti sminkre is alkalmas. 



Csomagolásuk elég gyenge minőségű műanyag, de kibírja a táskába dobást. Én a neszesszerembe betettem a füstös hangulatút. Négy szín kiválóan alkalmas komplexebb sminkek elkészítésére. Én a duókat sosem értettem, általában ha szép sminket szeretnénk készíteni, ahhoz három szín minimum jól jön.






Találunk még benne egy két végű gumis, semmire se jó applikátort. Szerintem ezeknél az is jobb, ha ujjal visszük fel a festéket.



Kezdjük a föld színekkel teli palettával. Minden árnyalat fényes, szaténfényűnek fűnik, de csillámos swatcholva. A legvilágosabb árnyalat egy hideg árnyalatú pezsgő szín tökéletes szemöldökcsontra és belső szemzugba, de akár a mozgó szemhéj egészére is. A két barnát mélyítésre szeretem alkalmazni. A bronzos arany árnyalat eszméletlen különleges, de sajnos nekem akárhogy szerettem volna nem állt jól. 


Pigmentáltságuk nem túl jó, viszont szépen építhetőek, egy szemhéjalappal pedig maximális fedésűvé varázsolhatóak. Tartósságuk jó, de a szemhéj alapot azért nem árt tényleg bevetni.





A füstös smink a kedvencem, viszont az utóbbi években ritkán alkalmazom, átváltott egyfajta alkalmi sminkbe. Pedig régen minden áldott nap csak füstökben pompáztam. 



A sötét barna egy matt árnyalat, ami kitűnő ahhoz, hogy egy tényleg szép füstös sminket készítsünk. A füstös smink lényege az építgetés, amihez ez a paletta remek. Az arany árnyalat különleges, kicsit óarany jellegű, de a szolidabb fajtából. A szürke enyhébb csillámokat, míg a fekete nagyobb ezüstös glittereket tartalmaz. Sajnos porzik, így óvatosan lehet vele dolgozni csak. Pigmentáltsága átlagos.






100% ROCK PLUMP UP BOOSTER





Szempillaspirállal kezdem a mondandóm. Csomagolása engem a Maybellinre emlékeztet engem. Amúgy a kedvenc szempillaspirálom Miss Sporty, így nagyon izgatott voltam. 



Klasszikus sörtés kefével rendelkezik, ami homokóra alakú és elég nagy. Féltem, hogy nem férek hozzá vele rendesen a mélyen ülő szemem miatt a pillákhoz, de szerencsére nem kentem össze vele magam. Kicsit sok festéket vesz fel, ami a kefe végén cicafatokban összpontosul. Sajnos a rövid pilláimon alig látszik valami, így abszolút nem mondhatom, hogy bevált volna ez a termék. Szerintem csak az ívelésben látok különbséget. Nem tudtam építgetni sem, így hosszú pillájú lányoknak lehet jó szerintem. Szépen szétválasztja amúgy a pillákat, lehet más spirál utolsó lépéseként jó lenne. Még egy pozitívom, hogy nem pereg és nem tapad fel napközben a festék a szemhéjra. 

A kajal ceruza valami isteni viszont. Éjfekete, matt vonalat húzhatunk, ami a vízvonalban is tökéletes. Emlékeztek arra a jelentere a Szex és New York filmben, amikor Carrie a Távol-Keleten kifesti a szemét egy tussal, nos ugyanezt lehet ezzel elérni, eszméletlen szép arab tekintetet, a szó legnemesebb értelmében. Veri a Master Drama ceruzámat és még tartós is.





A kollekcióból a fekete kajal ceruzát ajánlom leginkább, illetve jónak látom kis odafigyeléssel és szemhéjprimerrel a szemfestékeket. A körömlakkok közül a metál árnyalat lett a favoritom, mind tartósság, mind szín szempontból. 

Ti próbáltatok már valamit a Miss Sporty újdonságokból? Van valami kedvencetek a márkától?