2016. december 13., kedd

Essence The Little X-Mas Factory Holiday 2016 paletta

Az Essence karácsonyi kollekció palettája teljesen elvarázsolt, így azonnal megvettem, pedig nem volt teszter kitéve. Kivételesen nem a csomagoláson van a hangsúly, hanem a szín korongok megformázásán, a lefolyt festék hatás irtóra tetszik és első ránézésre az árnyalatok is megragadtak.

A csomagolása nem túl izgalmas, fehér alapon egy kis felirat, elég gagyin fest, de kit érdekel felnyitás után ez. Egy nagy tükör és a csodás színek fogadnak, a festék megfolyás eszméletlen ötlet szerintem. Nem igazán miért karácsonyi a koncepció szerintem köze nincs az ünnephez. 
Minden árnyalat fényes, a zöld kifejezetten tetszik és a sárgás arany kiemelkedően különleges. A föld színek, nudeok pedig a mindennapokban is csodásan megállják a helyüket. 

Pigmentáltsága elkeserítő, ebből fakadóan foltosan felvihető, sőt szemhéjalappal sem lehet túl sok mindent kicsalogatni az árnyalatokból. Szomorúan konstatáltam, hogy kidobtam 1500 Ft-ot, még egy érv az impulzus vásárlás ellen és az ellen, hogy teszter nélkül bármire pénzt adjunk ki. 


Félreértés ne essék, sok jó Essence termék, paletta születik, de ez nagyon gyenge lett. Hosszú építgetéssel ki lehet belőle csalogatni egy átlagos színt, de egy ünnepre ez maximálisan kevés. Tartóssága is kérész életű. Legjobban sikerült szín a sötétbarna, a nude világos árnyalatok gyengék. A zöld pedig foltos.

A kollekcócióról viszont nem mondtam le az arany tus nagyon izgat még és a kézkrémek. :)


Ti próbáltatok valamit a kollekcióból? Hogy vált be?
4 megjegyzés :

 1. Nálunk szerencsére volt kint teszt, így hamar megbizonyosodtam arról, amit te is tapasztaltál. Szomorú. És tök jó lett a leírásod. Lehet, hogy neked pénzkidobás sajnos, viszont az olvasóid azt köszönhetik ennek, hogy tényleg felszabadultan, visszafogottság és az ajándék tényének öröme miatti elfogultság árnyékának teljes hiányában (röviden őszintén) írtál erről a palettáról. Nagyon köszi. Személy szerint én ezt nagyra értékelem. Mert személyesen nekem a Pupa Velvet Garden palettájáról is gyenge tapasztalatom van, de minden blogger, akinek ajándékba küldik az ajnározza, és félmagasan megemlíti a potyogást vagy a "hát építgetni kell" tényét, meg a tartósságát is elfinomkodják, aztán műértő legyen a talpán, aki a szavak mögötti jelentést kitalálja, mielőtt látatlanban beleszeret és nekiindul vásárolni. :))) Úgyhogy minden tiszteletem a tiéd!

  VálaszTörlés
 2. Jaj, de kár érte :( Pedig ezt a palettát én is kinéztem... de akkor nem :) Nekem is a kézkrémek izgatják még a fantáziámat, valószínűleg abból fogok még beszerezni, kíváncsi leszek :)

  VálaszTörlés
 3. Uh de kiábrándító! Pedig a képeken tényleg gyönyörű színek és a borító kép alapján meg is jött a kedvem hozzá, de aztán a többi kép meg amit írtál. Sajnálom.
  A kézkrémekröl nekem annyi tapasztalatom van hogy nagyon finom illatúak de kb ennyi. Akinek kevésbé száraz a keze annak beválhat, de extrém száradósoknak én nem ajánlanám.
  Köszi a tesztet!

  VálaszTörlés
 4. Ó, de kár, pedig úgy felcsillant a szemem a nyitókép láttán. Ha ez a zöld tényleg ilyen zöld lenne, achhh... Köszi a véleményt.

  VálaszTörlés