2016. december 13., kedd

Essence The Little X-Mas Factory Holiday 2016 paletta

Az Essence karácsonyi kollekció palettája teljesen elvarázsolt, így azonnal megvettem, pedig nem volt teszter kitéve. Kivételesen nem a csomagoláson van a hangsúly, hanem a szín korongok megformázásán, a lefolyt festék hatás irtóra tetszik és első ránézésre az árnyalatok is megragadtak.





A csomagolása nem túl izgalmas, fehér alapon egy kis felirat, elég gagyin fest, de kit érdekel felnyitás után ez. Egy nagy tükör és a csodás színek fogadnak, a festék megfolyás eszméletlen ötlet szerintem. Nem igazán miért karácsonyi a koncepció szerintem köze nincs az ünnephez.



 
Minden árnyalat fényes, a zöld kifejezetten tetszik és a sárgás arany kiemelkedően különleges. A föld színek, nudeok pedig a mindennapokban is csodásan megállják a helyüket. 

Pigmentáltsága elkeserítő, ebből fakadóan foltosan felvihető, sőt szemhéjalappal sem lehet túl sok mindent kicsalogatni az árnyalatokból. Szomorúan konstatáltam, hogy kidobtam 1500 Ft-ot, még egy érv az impulzus vásárlás ellen és az ellen, hogy teszter nélkül bármire pénzt adjunk ki. 






Félreértés ne essék, sok jó Essence termék, paletta születik, de ez nagyon gyenge lett. Hosszú építgetéssel ki lehet belőle csalogatni egy átlagos színt, de egy ünnepre ez maximálisan kevés. Tartóssága is kérész életű. Legjobban sikerült szín a sötétbarna, a nude világos árnyalatok gyengék. A zöld pedig foltos.

A kollekcócióról viszont nem mondtam le az arany tus nagyon izgat még és a kézkrémek. :)






Ti próbáltatok valamit a kollekcióból? Hogy vált be?