2016. december 9., péntek

Karácsonyi kívánságlistám (2016)

Minden évben álmodozom, idén pedig különösen nagy teret engedtem a vágyaimnak, ugyanis idén nincs ajándékozás nálunk (ha érdekel miért az outfit posztban ITT leírtam az okot). Én nagyon szeretem nézegetni mások hasonló posztjait, így idén is összeállítottam egyet, hátha valami tetszik róla Nektek is. 







Moisture Surge Intense


Skin Fortifying Hydrator



Gazdag, olajmentes krémzselé, mely egész napos hidratáltsággal látja el bőrét.Azonnal hidratál és segít helyreállítani a bőr nedvességzáró rétegét. 
Superbalanced Makeup
Előnyei Kiegyenlíti a bőrt, kontrollálja a kifényesedését


Az okos alapozó. A variálható, olajmentes fedésű folyékony alapozó nedvességgel látja el a bőrt és felszívja az olajat, ahol és amikor szükséges. Selymes tapintású a bőrön.


SOLONE FANTÁZIA VILÁG SMINKCSOMAG

Nagyon tetszik ez a szuper cuki paletta és ráadásul jó is róla a vélemény. Régóta kutatok egy jó tud után, ebben pedig adok Oh my brush Viki véleményére, így lelkesen kipróbálnám. 





Pupa IL PRINCIPINO


I’m your prince!


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy imádnivaló pici béka… aki a hercegnőjét kereste! Most egy sminkkészletté változott, hogy elrabolja a szívedet.

Belsejében kiemelkedően pigmentált és könnyen árnyékolható szemhéjpúdereket, egy szájfényt és egy krémes rúzst is találsz a színes, lakkozott hatású ajkak érdekében. És persze egy praktikus kis tükröt.

Egy különleges, mesés ajándék! Mire vársz? Változtasd hercegeddé a békát!


(ui.: Ezt végül megkaptam tesztelésre, ezúton is köszönöm a Pupának.)

REVLON COLORSTAY ALAPOZÓ SPF6 NORMAL/DRY SKIN


Tartós, megbízható alapozó. Gyönyörű bőrképet ad akár 16 órán keresztül.





Arctisztító kefe a MyBeautyToolstól
A Remington REVEAL FC1000 elektromos arctisztító készülékkel a vibráló és körbeforgó mozgásának köszönhetően alapos és mély tisztítást érhetünk el. A készlet 3 db tartozékfejet (normál, - szenzitív-, és masszírozó) tartalmaz. Zuhany alatt is használható, LED világítással és 3 sebességfokozattal ellátott, akkumulátorról működtethető készülék.




Gáz, nem gáz de még nincs kamera állványom és bizony most már égető szükséget érzek a beszerzésre. 


Filléres ebay ecsetek, viszont nagy szükségem lenne végre egy szemrevaló ecsetkészletre. :) 


YSL rúzs

Nem vagyok egy high end márka mániás, de nagyon érdekelnek az YSL rúzsok, olyan jó lenne megtudni milyen minőségűek és nagyon szeretném már a gyűjteményembe tudni valamelyiket. Mindenképp világos rózsaszínt próbálnék ki.



Rose gold szoknyám már van, de még ilyan ó arany nincs, szóval jöhet, főleg, hogy plisszírozott.















SZENTjános bogár! Ez valami csoda. Tudom-tudom túl exhibicionista vagyok, de ez számomra a Nirvana cipő szinten. 


Nem vagyok egy márkás óra fanatikus, egy Michael Kors órám van csupán, jó meg egy antik Edox. Vagyis simán belefér nekem a fast fashion óra, ráadásul ez olyan letisztult, mégis különleges a pöttyös számlappal, hogy sokat tudnám viselni. 


Erre nem találok szavakat, ha én terveztem volna se lenne jobban hozzám passzoló. Nincs égető szükségem rá, de ha nem veszem meg tudom, hogy évekig kísérteni fog. 


Találtam egy nem fehér és rózsaszín ágyneműt, ami tetszik. Ezt meg kéne ünnepelni egy vásárlással. Lehet előbb egy betörő maszkot kéne vennem és bankot rabolni, kicsit elrugaszkodtam árakban a földtől. 



Igen még egy ágynemű, amit nekem találtak ki. A fészekrakó ösztönöm nem nyugszik, nagyon vágyom erre is. 


Az Enikő nőstény szarvast jelent, így nem véletlenül választottam a logómul és valahogy gyerekkorom óta vonzódok ehhez a nemes vadhoz. Annyira jó lenne, ha akasztó formában is hozzám kerülne pár darab, amire aztán a kedvenc nyakláncaim, ruhadarabjaim kerülnének. 


Több elképzelésem is van, hogy mivel dekorálnám, sőt lehet hogy szezonról szezonra másképp. Annyira jól mutatnak ezek az üveg búrák bárhol és ennek végre nem fa, hanem aranyozott a talapzata. 


Szatén díszpárna

Sok díszpárna tetszik mostanság, leginkább persze a flitteresek és a pasztel színűek, de ez a rózsás az abszolút kedvenc. Pirosban dögös, rózsaszínben pedig bájos, nem tudom még melyikre csap le a Jézuska a H&M-ből.