2017. január 24., kedd

Ebay cukiság halom

Pár apróság, ami Ebayen szörfözve levett a lábamról. Némelyik hasznos, de garantáltan mindegyik szuper cuki. 





Annyira szép és olyan olcsó. :) Esküszön gyűjteni kéne az izgalmas, különleges tollakat. :)



Már mutattam, de nem tudok betelni vele, sőt nem egy olvasóm el is küldte a képét. Eszméletlen gyönyörű ez az ecsetkészlet. Ha semmire se jó, akkor is kell!!! :)



Imádom az ecseteket, pedig régen nem izgattak különösebben. Aztan kipróbáltam pár igazén minőségi darabot, van ami márkás és néha ki lehet fogni olcsón ebayen is. Nem próbáltam még ezeket, de gyönyörűek, szeretnék egy ilyen szemet gyönyörködtető készletet, remélem minősége is kitűnő lesz.


Hamarosan az Essence is előrukkol ezzel a darabbal, de ha nem ájultatok volna el attól, akkor érdemes ebayen is körülnézni. Nyilván nem egy mindennapi darab, de egy extrább bulisminkhez kipróbálnám. Ráadásul egyenként is kipróbálhatjuk az exrább árnyalatokat így. 



Bírom a dilis dolgokat és ez abszolút az. Nesszeszer, ami leginkább egy tejes dobozra hajaz. Ha gimis lennék tolltartónak is ezt használnám. :)



Rendeltem pár műszempillát és ugye ezek a sminkes kellékek nem csak egy használatra jók, ha jól vannak karban tartva. Agyalok, hogy egy két ilyen tartót is beszerzek hozzájuk. :)



Cuki csajos neszesszerek, ezekből sose elég. Barátnőknek pedig kitűnő ajándék, főleg ha pár sminkcucc is lapul benne. :) Idén ilyesmivel szeretnék készülni a csajoknak. :)


Etude House Budapest kiadását már mutattam Facebookon, de itt is bele kellett tennem a listába. Nem drága és bizonyosan minőségi termékek. 



Koreai cuki kézkrémekből nincs hiány, most ezeket szemeltem ki, finom süti illatúak lehetnek.


Cicás lányok figyelem! Még nekem is elcsavarta a fejem, pedig a kutyák a zsánereim. :)



Amióta ház néző üzemmódba kapcsoltunk a lakberendezés újra elkapott és nem ereszt. Rossz hír, hogy nem a parketták fölött mélázok, hanem az apró kiegészítők izgatnak, mint ez az akasztó. 




Hercegnő ruha, mint törölköző. Mennyire cuki már. Esküvői ajándék mellé is simán csomagolnám, szuper!



Végre egy praktikus cucc a listán! Sokszor szenvedek a törölközőkkel hajmosás után, nekem sosem áll meg normálisan. Itt a sapka verzió! Köszönjük. :)



Arctörlő törölköző. Ajándékba mindenkinek! Persze nem csak ebben a formában kapható, láttam kutyává, macivá és sütivé hajtogatottat is. Filléres!




A konyhába is kellenek cukiságok. Ezzel a formával igazi csajos bonbonok, marcipánok készülhetnek. 



Nagyon jónak tűnik! Mindig küzdök az ételek leszűrésével, de ha ez a varázslat működik, akkor negyed annyi gondom lenne a konyhában. :)