2017. január 8., vasárnap

IsaDora tavaszi fuvallata-Újdonságok tesztelve

Imádok újdonságokat kipróbálni, most ráadásul a megjelenés előtt tesztelhettem az IsaDora szépségeit, egy gyönyörű nude palettát, egy izgalmas szempillaspirált és a kedvenc ajaktermék fajtámat a matt folyékony rúzst. 


BIG BOLD EXTREME ULTIMATE VOLUME SZEMPILLASPIRÁL-4990 Ft


 
Csomagolása annyira nem villanyozott fel, fekete alapon narancssárga talán szempillára hasonlító motívum. Jól záródik, de semmi extra amúgy. 









Rettentően megijesztett a keféje, mert hatalmas és nekem csuklyás szemhéjam van, amit az ilyen típusú spirálok mindig összekennek és ezzel elrontják a már kész szemsminket. Viszont megdőlt pár használat után ez a előítéletem, nem tudom miért, de ezzel még egyszer sem bénáztam.  Mondjuk, ha ilyen gondjaim adódtak volna akkor sem bánnám, mert ezer éve nem találtam ilyen szuper szempillaspirált. Éjfekete, gyorsan szárad, sűrűbb az állaga, ami a ritkás és rövid szempilláimnak előnyös, mivel jól építhető. 

 A spirálkefe amúgy hagyományos, de érdekes megoldást rejt, ugyanis váltakoznak a rövidebb és hosszabb szálak.  Nem tapasztja össze a pillákat, inkább szétválaszt, tartóssága tökéletes, elégedett vagyok vele. Nem pereg, nem maszatol. Több rétegben műszempilla hatást érhetünk el a csúnya kis göbök nélkül. A végén hajlamos egy kis festék farkincát felvenni, ezt érdemes az oldalán lehúzni, de magáról a spirálról nem kell festéket leszedni smink előtt, mert tökéletes mennyiséget vesz fel. IMÁDOM és ezt ritkán írom le termékről szóval ettől elájultam. 14 ml, ami elég nagy mennyiség, nem is tudom, hogy van e másik ilyen nagy kiszerelésű spirálom (nincs). 



EYE SCULPTOR BAR HIGHLIGHT & CONTOUR PALETTA 4990 Ft


A nude paletták megunhatatlanok mivel a hétköznapokban ezek a biztos társaink, akikben sosem kell csalódnunk. A kontúrozás és strobingolás óriási trend és bizony a szemhéjunkon is ezt a műveletet gyakoroljuk nap, mint nap, szóval nem meglepő, hogy valamelyik cégnek végre ez az elnevezés kipattan az agyából. 

Csomagolása kompakt, táskába neszesszerbe dobós, kicsi de mégis megfelelő egy nappali és egy esti sminkhez is. Masszív műanyagból készült, felül egy sávban tükör kapott benne helyet, ami szerintem túl kicsi bármihez. 


A színek intenzívek, még a világosak is, nem porolnak, selymes, szinte krémes állagúak, remekül satírozhatóak. 

A színek között van három mattabb és két fényes árnyalat. Az első árnyalat nagyobb, mivel arcra is használható highlighternek, no meg alapnak a többi szín alá és szemöldökcsonton is remekül mutat, vagyis multifunkcionális, így nyilván ez fogy a legintenzívebben.

Két középbarna is helyet kapott benne, az egyik hideg tónusú, a másik meleg. Egy sötétebb csoki barna pedig gondoskodik a szép füstös eredményről, imádom. Az utolsó szín egy nagyon fényes bézses árnyalat ez is kiváló lehet arcon is kiemeléshez. 

Remekül kihasználható paletta, tartós jól pigmentált színekkel, de sminkvideóban is szeretném majd bemutatni, ha érdekel Titeket. Remek választás lehet mindenkinek, aki egy alap darabot keres a mindennapokhoz. 


ULTRA MATT LIQUID LIPSTICK 4300 Ft


Csomagolása nem túl izgalmas, a legpraktikusabb megoldású, minimalista. Applikátora bolyhos, amit én kifejezetten szeretek. 09-es Vintage Pink érkezett hozzám, ami az igazi nélkülözhetetlen szín mindenki kollekciójából. Ez az árnyalat szerintem mindenkinek jól áll, így ajándékba is ideális.

Egy kicsit foltosodásra hajlamos egy rétegben, viszont építhető, vagy akár egy kontúrceruzával, ha aládolgozunk kiüthetjük ezt a hibát.


Ezt leszámítva egy álom ez a termék. Tökéletes az állaga, precízen felvihető az applikátor segítségével is. Közepes tempóban szárad, de utána nem kenődik el, nem kopik foltosan, baromi tartós. Lemosása sem okoz nehézséget, egyszerű micellás vízzel el lehet tüntetni egy mozdulattal. Kedvencem lett ez a darab is. 



Összességében mindhárom termék csodálatos és bátran ajánlom mindenkinek. Az IsaDora márka egyre inkább a kedvenc márkáim közé lép elő, a svéd minőség úgy látszik sminkek vonalán is jelen van.

A matt ajakrúzst és a szempillaspirált pedig külön kiemelném, mert ezek zseniálisak. 

Pár másik IsaDora termék tesztje ITT


Ti próbáltátok már valamelyiket? Van kedvenc terméketek a márkától?