2017. január 15., vasárnap

Tökéletes szemhéjpúderek elérhető áron-BRONX COLORS

Elérkezett az idő, amikor beszámolhatok az utóbbi idő leginkább megszeretett termékeiről a BRONX COLORS Bronx Cosmetics Single Click szemhéjpúdereiről. Decemberben én lettem az egyik Bronx Blogger Nagykövet, ami azzal jár együtt, hogy a márkának elég nagy termékkínálatát próbálhattam ki. Első pillantásra is felcsigáztak ezek a mono-k, hát még akkor, amikor kiderült, hogy palettába rendezhetőek. 

Minden sminkem alapját a szemhéjpúderek szokták megadni, szerintem a legtöbb nőnek a szemsmink a legelőnyösebb és ehhez minőségi termékekre van szükség. Sajnos a legtöbb márka vagy olcsón ad gyengén pigmentált terméket, vagy jó minőséget nyújt horribilis áron. Ráadásul a monókkal az a gond, hogy nem kényelmes reggelente ezeket keresgélni. 







Négy égetett szemhéjpúder és nyolc sima érkezett különböző finishekkel. Ezek mind pan-ben érkeznek, ami azt jelenti, hogy nincs tokjuk, hanem csak a fém alapjuk. Nem kell megijedni ugyanis elég olcsón lehet hozzájuk venni üres palettát és máris kezdődhet a játék.


Ezer éve vágyok Z palettákra, amikbe ilyen paneket lehet bepakolni, viszont ez a nem mágneses bepattintós megoldás talán még biztonságosabb. A pan-ek tökéletesen illeszkednek a jó minőségű, jól záródó műanyag palettába, könnyedén behelyezhetők és egy tű segítségével ki is vehető, ha esetleg át szeretnénk rendezni azokat, vagy kifogyott az egyik. 





Kettes és négyes paletták is megtalálhatóak a webshopon, illetve a forgalmazó Rossmannokban is. Ezt a berendezhető paletta megoldást még nem láttam drogériás sminkeknél, inkább a high end márkák szoktak ilyet piacra dobni. 


A Single Clickek kis fekete papírdobozban érkeznek, amikben egy műanyag "ételesre" hasonlító kis dobozka lapul, ami megvédi a szemfestéket a sérüléstől. Már a fekete dobozon át is látszik a kivágáson az árnyalat. Nagyon professzionális a kinézete a csomagolásnak, nekem a MAC-et juttatja az eszembe.

A festéken is megjelenik a BRONX logója, ami a női nem jele, ez ki is emelkedik, imádom a dombornyomást.






 SUN

Kezdjük az égetett szemfestékekkel és már előre elnézést kérek a rengeteg fotóért, de nem tudtam betelni a szépségükkel. Az égetett családnak az a tulajdonsága, hogy szárazon és nedvesen is használható. Nedvesen az égetett festékek szinte fémes, fólia szerű hatást adnak.

Ráadásul ezek a csodák égitestekről vannak elnevezve és mozaikos különleges, szivárványos megoldásukkal mindenkit elvarázsolnak. A Sun azt hiszem a leggyönyörűbb ránézésre, legalábbis én nem tudok betelni ezzel az unikornis árnyalattal. 

Természetesen felvitelkor keveredik a piros, sárga, zöld szín és egy gyönyörű igazán különleges aranyos bronz árnyalatot alkot. Még highlighternek, vagy bronzernek is el tudom képzelni. 





MERCURY


A Merkúr bolygóról elnevezett árnyalat egy grafit szürkés, egy világos szürkés és egy púder rózsaszín árnyalatot tartalmaz. 


Mesésen pigmentált ez is a színek együtt egy szürkés barnás árnyalatot alkotnak, még sosem találkoztam hasonló színnel sminkben pedig lélegzetelállító és jól kihasználható. 



EARTH

Megérkeztünk a földhöz, ami az óceánok kékjét adja vissza egy világos és egy közép szürke árnyalattal. Összedolgozva természetesen a kék dominál, igazán gyönyörű fémes szín, ami ahogy az előzőek is a fénnyel játszik, így akár önmagában árnyalás nélkül is bevethető. Ráadásul a játékossága az árnyalatok keveredése közben is fennáll, hiszen attól függően honnan vesszük fel kicsit más színt keverünk ki.




MARS

A Mars bolygó egy igazán gyönyörű bronzot jelenít meg nekünk. Már az alaptónus is ezen szín, de vegyül hozzá egy bézses és egy mogyoró barnás fényes, szaténos árnyalat. 

Az összes égetett szemhéjpúder selyem fényű, de szárazon és nedvesen felkenve is fémes hatást adnak, lenyűgözőek.



Pigmentáltságuk maximális, veri a nagy márkákat. Állaguk szinte krémes, abszolút nem porolnak (icipicit sem) és gyönyörűen egyenletesen eldolgozhatóak. Ujjal és ecsettel, sőt még gagyi ecsettel (ne is kérdezzétek miért sikerült így kipróbálni) is tökéletesen funkcionálnak. 




Swatchok alatt nincs alap és egy húzással készültek

ANDROID GREEN



Ez a szín első ránézésre nem az, amire mindenki vágyna, pedig van benne lehetőség. Idén a Pantone az é színének a Greeneryt választotta, ami egy lomb zöld, egészen emlékeztet erre az árnyalatra. 

Ez egy világoszöld arany kombináció, ami egy fémes, feltűnő és gyönyörű színt ad. Készítettem is vele egy sminkvideót így nem rabolom a szót rá, ITT megnézhetitek hogy muzsikál





AVOCADO




Előző zölddel együtt debütált a fent említett videóban. Ez már egy élénk sötétzöld, ami inkább ezüstös tónusú. Ez a kedvenc zöld árnyalatom, mindig Scarletet juttatja az eszembe az elfújta a szélből, illetve Írországot. Ez egy remekül viselhető szín, pigmentáltsága, ahogy az eddigi színeknek, ennek is maximális. Nem porol, nem potyog, könnyű vele dolgozni, remekül satírozható. 





AMETHYST


Álmaim színe, amikor megláttam a swatchot, akkor anya után kiabáltam, mert ezt neki is látnia kellett. Aki követi a blogot, az tudja, hogy nem vagyok az a nagy lelkesedős és visongó csaj sem, de erre nem találtam szavakat csak azt, hogy NÉZD NÉZD NÉZD!!! Lila egy kis kékes fénnyel, de több annál, unikornis szín! Ez aztán irrizál!





BRONZE









Ez egy kis meglepetés, ugyanis első ránézésre nem is mutatja a fényes voltát. A neve szerencsére árulkodik. Eszméletlen fénye van és a gyönyörű bornz, ami nyáron a barna bőrön szinte tündököl.




CHROME



Ezüst a javából és anya le is nyúlta, na jó néha azért használhatom alapon. Ahogy a nagykönyvben meg van írva olyan a színe. 












COOL GREY




Ismét egy izgalmas kevert szín, egy ezüstszürke, bronzos fénnyel és egy kis lilás irizálással. IMÁDOM!




BURGUNDY



Matt árnyalat is található a színek között, a burgundy pedig tökéletesen az. A matt színeknél gyakran fellépő probléma, hogy foltosan felvihetőek. Nos ennél semmi ilyesmit nem tapasztaltam, hiperpigmentált, gyönyörűen, egységesen felvihető, remekül satírozható. Nincs olyan sminkelni szerető nő, akinek a gyűjteményébe ne lenne alap darab ez az árnylat.





DESERT SAND


Szintén egy matt szín, ami homok árnyalat, gyönyörűen illeszkedik a szemhéj színéhez. Ebbe bele tudok végre kötni, mert nem elég pigmentált, nem is olyan egyenletesen vihető fel, sőt picit porzik is. DE, ennek igazából az a funkciója, hogy a lealapozott (primerrel lekent) szemhéjra kell eloszlatni, mindenhová és erre kerülnek a különböző egyre sötétülő árnyalatok. A füstös smink tökéletes alapját képezheti ez a porosabb állagú termék, ami gyönyörűen eldolgozhatóakká válnak a színek, remek összesatírozás érdekében visszük fel,





Mit is mondhatnék a cím is elárulta, hogy el vagyok ájulva ezektől a szépségektől és nem titok, hogy be akarom szerezni az összes elérhető színt. Ráadásul a pen-eken kívül igazi monókat is forgalmaz a márka, amik más árnyalatokat is tartalmaznak. Egy piros szemhéjpúdert pedig nagyon időszerű lenne beszereznem pár izgalmas sminkhez.






Összességében mindenkinek ajánlom a szemhéjpúdereket, hiper pigmentáltak, nem porzanak, nem potyognak és eszméletlen tartósak is. Összedolgozásuk egyszerű és más márkák termékeivel is jól viselkednek együtt.

Innen rendelheted meg 990 Ft az áruk.


Hogy tetszenek?