2017. február 15., szerda

Alma őssejtek, 24 karátos arany és Magyar Termék Nagydíj-Herba Doctor Arany Alma krém

Novemberben került hozzám pár Herba Doctor termék,  ezek közül már írtam kettőről ITT. A krém tesztelés mindig sokkal időigényesebb folyamat, hiszen legalább egy hónap szükséges, hogy rálátást kapja arról, hogyan is hat a bőrömre. Mellette pedig egy kiegyensúlyozott változtatás nélküli rutinra van szükség, hogy ne befolyásolja az eredményt. Ráadásul én az egy hónapos próba után tartok pár hét szünetet és újra elkezdem használni így látom ténylegesen a változásokat.


Amit a márka ígér:
Hatása: antioxidáns, bőrmegújító, hidratáló, ráncsimító
Milyen bőrtípus: felületi és mélyrétegi vízhiányos, ráncosodó bőrre
Növényi hatóanyaga: alma őssejt,  körömvirág,  aloe vera, citromfű, levendula, kubebabors, kamilla, árnika, citrom, kurkuma, vadgesztenye
A különleges svájci alma őssejt kivonat és a 24 karátos arany részecskék aktivizálják a bőr saját sejtjeit, ezáltal jelentősen csökkenti a ráncokat és biztosítja a bőr rugalmasságát. Megfiatalodott, feszesebb, élettelibb bőr lesz az eredmény. Ez a természetes arckrém a 10 féle gyógyfüvön kívül tartalmaz még kollagént, olívaolajat, sheavajat, növényi kollagént.
MIRE LEHET JÓ AZ ARANY ALMA ARCKRÉM?
  • hidratálásra
  • regenerálásra
  • a kipirosodott, gyulladt arcbőr nyugtatására
  • száraz bőrre
  • férfiaknak borotválkozás után
  • ránctalanításra
  • pattanások eltűntetésére
HOGYAN HASZNÁLJAM?
Reggel és este a megtisztított és száraz arcbőrre vigye fel, majd enyhe körkörös mozdulatokkal maszírozza be az arcbőrbe. A kedvező eredmény eléréséért kúraszerű használata javasolt.

TESZT
 A csomagolása a samponnak és a tusfürdőnek igazán szemrevaló, mutatós volt. A krém viszont inkább funkcionális, nem a külcsínyre helyezték a hangsúlyt. Tégelyes, amit én nem szeretek, hiszen ahányszor belenyúlunk mindig kerül bele baci a kezünkről, illetve hamarabb romlik, hiszen nagy felületen éri levegő is. A teteje jól zár és rá van nyomva, hogy Magyar Termék Nagydíjas. 

A leírása nagyon illusztris és vonzó, hiszen azt ígéri, hogy mélyrétegi vízhiányt és a ráncosodást is orvosolja. Svájci alma őssejteket, 24 karátos arany részecskéket, 10 gyógyfüvet és még számos csodás alapanyagot tartalmaz. Ráadásul egyenesen a gyártótól vásárolhatjuk meg, 100%-ig természetes. Erre mondják, hogy túl szép hogy igaz legyen. De lássuk részletesebben a tapasztalataimat.



Illata nagyon nem az én világom, nem tetszik, de mondjuk rá, hogy hozzá szoktam. Állaga krémes, könnyen kenhető fehér krém, viszont beszívódása lassú. Nehéz éjszakai krémnek mondanám, bár lehet rá sminkelni is, de én az esti rutinomba tudtam inkább beilleszteni. Jól hidratál és a zsírhiányos bőrnek is jó társa lehet, viszont vízhiányra tényleg kitűnő választás. Első pár alkalommal nem éreztem nagy változást, de folyamatos használatnál simábbnak és puhábbnak tűnt a bőröm. A krém használat szünetében látványosan romlott a bőröm állapota. Ez az a fajta termék, ami annyira apró lépésekkel javítja a bőrünk kinézetét, hogy nem tűnik fel jótékony jelenléte, csak amikor elfogy. Az ilyen krémek viszont piszkosul tudnak hiányozni. 

Jó terméknek érzem, kicsit a koreai kozmetikumokra emlékeztet, csak a felszívódása lassabb, de egy száraz bőrűnek ideális lehet az is. 

Kipróbáltam pattanások eltüntetésére, arra nekem sajnos nem vált be. 



Összességében egy remek krém, bár az illata, ami a természetes összetevőkből fakad még mindig zavar. Hatása remek, jó kis éjszakai krémnek mondanám, ami ténylegesen táplál és segíti az éjszakai regenerálódást. 

Itt vásárolhatod meg. Ára: 6350 Ft


Próbáltál már valamit a márkától? Melyik a kedvenc éjszakai krémed?