2017. február 13., hétfő

UNIKORNISOK FÖLDJÉN-LUSH és Balea


Unikornisok mindenütt! Berobbantak a divatba a gyönyörű egyszarvú lovak és persze a kozmetikai ipar is lépést tart a trenddel. A Dm saját márkás terméke pedig szuper cukira sikerült. 

Másik régi-új csoda a Lush unikornis szarv habfürdője, amiért rengetegen rajonganak. 

Ezeket a termékeket vesézem ki és magát a jelenséget. Érdemes elolvasni ez esetben azt is, ahogy a márkák leírják, ajánlják a termékeket. Abszolút cuki marketing szövegekkel találjuk szembe magunkat, amiket élmény lehetett megfogalmazni. 




Kép forrás: Pinterest

Valahol a Harry Potternél már sejteni lehetett, hogy előbb utóbb a mágikus lények uralni fogják a piacot és nem csak a gyerekek, de a nők fejét is elcsavarják. A csillogó vámpír filmek is ezt a tendenciát folytatták, hiszen mi emberek szeretünk a hétköznapok stresszéből kilépni és egy álomvilágban menekülni. A kozmetikumoknál több márka is felismerte, hogy nők lelkében még intenzíven él a gyermek, gondoljunk a Pupa cicás, vagy békakirályos kollekciójára, de a csoki paletták is ékes példái ennek, újabban pedig Harry Potter szereplők varázspálcáiból ecsetek is születtek, az unikornis szarv sminkecsetekről pedig ne is beszéljünk, az egy másik poszt lesz. Most lássunk két vegán unikornis terméket, amik a fürdéseinket aranyozzák be és elrepítenek a szivárványon túlra. 


BALEA REGENBOGEN DUSCHE




Amit a  márka ígér:

Csillag és felhő illattal.
A mi kis egyszarvúnk imádja a színes cupcaket. Rengeteget tud belőle enni. Ő, mint a világegyetem legcukibb egyszarvúja, nem foglalkozik az alakjával, hiszen ő az egész világ legaranyosabb egyszarvúja. A színes cukor-csillagocskáktól és a cukorportól azonban néha szeretne megszabadulni. Ehhez a csillag és a felhő illatú varázslatos szivárvány-tusfürdőt használja. Az, hogy miből készült titok. 


TESZT

Csomagolása szuper cuki, szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy alig vártam, hogy nálunk is kapható legyen. Csodával határos módon pedig pont aznap tették ki a polcra, amikor arra jártam. Maga az illusztráció is édes, pedig láttam már elég bénára rajzolt unikornist mostanság. Szivárvány és egy cupcake is feldobja, no meg csillagok és felhőcske. A kupakja érdekes, mert néhány embernek rózsaszín, néhánynak világoskék, mindkettővel ugyanolyan harmonikus.
Illata kókuszos, édeskés, de nem az az ordító, gejl illategyüttes, hanem pont olyan, amit én is imádok. Állaga a krém és a géles között van, olyan klasszikus Balea. A fürdővízbe nyomva nem lesz túl intenzív az illat élmény, mégis egy kellemes fürdőt ad és nagy habot. Követlenül a bőrre kenve pár percig marad meg fürdés után az illata, nem zavarja így meg a kedvenc parfümünket, de nem is élezhetjük a szolid édes illatot. Ára verhetetlen 249 Ft, ennyiért kár otthagyni. Tökéletes ajándék lehet barátnőknek, így én fel is tankoltam belőle. 








LUSH UNICORN HORN



Amit a márka ígér:

Unikornisok valószínűleg léteznek. Ha mégsem (de ne aggódj, léteznek), itt van helyettük ez a megnyugtató levendulaolajjal és hangulatjavító nerolival töltött csillámló habfürdő. A neroliolaj serkenti a boldogságérzésért felelős szerotonin termelését az agyban, így vidáman elmélkedhetsz a varázslények létezéséről, miközben körülötted illatos buborékokból épül mesebeli tündérvilág.





Tavaly téli kollekcióban is szerepelt az unikornis szarv, ami abszolút ikonikus termékévé vált a márkának. Időről időre vissza fog térni, most épp a Valentin napi kollekciót gazdagítja ez a vegán habfürdő, amiért garantáltan nem mészároltak le egyetlen egyszarvút sem. 

Lush klasszikus papír zacskójába kerül a színes, vidám szarvacska, aminek eszméletlen kellems és nyugtató illata van. Egy fürdéshez elegendő a felét összemorzsolni és folyóvízzel kimosni a kezünkből. Szép nagy habot képet. A külsején mikro ezüst csillámok találhatóak, így a hab is csillogó tőle, de enyhén a bőrünk is glitteres lesz.

A vizet rózsaszínre színezi és egy igazi relaxáló élményt ad. Este lefekvés előtt ez a tökéletes kikapcsolódás záloga.

Ára kicsit borsos, 1590 Ft, de ha elosztjuk ketté, akkor már szerintem igazán pénztárcabarát élmény lehet alkalom adtán, mondjuk Valentin napon is.