2017. március 13., hétfő

Avon Mark I Tavaszi debütálás

Az  Avon tavaszra nem kisebb dobással jelentkezett, mint egy új almárkával amit Mark-nak nevezett el. Ennek apropóján kipróbálhattam egy rúzst, körömlakkot és egy spirált. A márka célközönsége ezúttal nem titkoltan a fiatalabb korosztály, ennek megfelelő a csomagolása is, ami nagyon vagány.






"A Mark. fiatalos, dinamikus, lüktető márka, mely segítségével garantáltan kitűnhetünk a tömegből. A Mark. sminktermékek megtestesítik mindazt, amire egy modern, trendi, belevaló lány vágyik. Színpompás árnyalatok, extravagáns sminkek, élénk rúzsok és csábító pillák."






SZEMPILLASPIRÁL



Nagyon tetszik, hogy fólibába zárva érkezik, így biztosan tudjuk, hogy senki nem babrálta előttünk, nem fog hamarabb megromlani. Sokszor a drogériákban lecsavargatják az új termékek tetejét ezzel beindítva a szavatossági órát (ami fél év) és gyorsítva a beszáradást, arról nem is beszélve, ha valaki előttünk használja a szemre való termékeket, összeszedhetünk csúnya szembetegségeket.

A spirál keféje egyenes, klasszikus sörtés, semmi extra. Viszont van egy különlegessége, hogy három fokozatban használható. A spirál alján tudjuk beállítani ezt és ahogy észre vettem a festék felvételében láthatunk változást. A harmadik fokozatnál lényegesebben több festéket vesz fel a kefe, amit szépen egyenletesen terít el anélkül, hogy összetapasztaná a pillákat. Egyes fokozatban nagyon visszafogott a festés, sőt kifejezetten kevésnek érezem. Hármas fokozatban már drámai, de azért simán átlagosnak mondanám.

Kicsit kenődik a szemhéjra és a szem alá is, ami napközbeni igazítást kíván. Nem életem spirálja az biztos, de nem mondom, hogy rossz.




3D Lipstick - Hi-Def Plum RÚZS



Oda vagyok az árnyalatért, ami egy pinkes, lilás szín. A csomagolás is megkapó és ami lényeges, hogy remekül záródik. A külleme is jól sikerült, ez a legkiemelkedőbb designű a kollekcióból, kicsit graffitis hatása van.

Nagyon krémes a formulája, jól pigmentált, remekül fed egy rétegben is. Bibit ott találtam, hogy hajlamos kifutni a vonalból rúzsozáskor, így egy ceruzával érdemes kontúrozni. Szatén-selyem finishű, gyönyörű árnyalat.

Kopása egyenletes és nem durva, még az ivást is könnyen átvészeli. Meglepett, mert tényleg jó kis darab, de oda kell figyelni a használatára. 


Ára: 1049 Ft

Gel Shine Nail Enamel - Lavender Sky KÖRÖMLAKK



A körömlakk izgatott leginkább, ez a piszkos pasztell lila, levendula eszméletlen gyönyörű és igazán tavaszi szín. Könnyű volt a felvitele, bár én jobban szeretem a szélesebb ecseteket, ezzel is jól elboldogultam. A hígabb állagú lakkok családjába sorolom, viszont ennek köszönhetően jól terül és szépen ki is tölti a barázdákat. Egy rétegben csíkoz, két rétegben viszont tökéletesen fed.






Tartóssága eszméletlen klassz, 4-5 napig is bírta fedőlakk és mindenféle alap nélkül, ami meglepett.

Abszolút ajánlom. Ára: 799 Ft





Összességében tetszik az új kiadás, de felmerült bennem, hogy bizony ez a régebbiek újra gondolása sokkal jobb minőségben és izgalmasabb árnyalatokban. Igazából mindegy is, jó látni hogy ténylegesen a fiatalokat célozzák egy smink vonallal. Nagyon szívesen kipróbálnék mégg pár terméket, a sminkfixáló spray pedig eszméletlenül izgatja a fantáziámat (ha erről tudsz mondani tapasztalatot kommentben szívesen olvasnám). 

Teljes kollekciót és az árakat ITT találod