2017. március 11., szombat

Tökéletes sminklemosó kendő-BRONX COLORS

 Határozottan ritkán tudok kijelenteni olyasmit, hogy valami tökéletes. Három év blogolás révén annyira magasak lettek az elvárásaim, hogy ritkán bukkanok olyan dologra, amitől leesik az állam és teljesen elvarázsol. Most viszont leltem egy izgalmas és jó terméket, ami felülmúlja a hasonló sminklemosó kendőket (amiket próbáltam). 




A sminklemosó kendők nagyon praktikusak, hiszen ha utazunk, vagy napközben a sminkünk egy részétől szabadulnánk, akkor ez a legtáskabarátabb megoldás rá. Persze sok ilyen terméknek az a hibája, hogy nem elég nedves, nem zár jól és nem megfelelő a sminklemosó, amit tartalmaz. Nézzük mi a véleményem a Bronx  Colorséról. 


Csomagolása a szokásos sminktörlőkendőkre jellemző tasak, visszazárható kis ablakkal. Itt megjegyezném, hogy ez a ragasztós megoldás végig egész csomagon keresztül jól zárt, tapadt.

A nedves törlőkendők remekül át vannak itatva, de nem tocsognak a lemosóval. Illata leírhatatlanul kellemes, annyira friss és üde, hogy elfeledteti a parfüm anyagok iránti aggodalmam, el tudjátok képzelni milyen mennyei akkor.

A legjobb, hogy egy mozdulattal szinte leszed minden sminket, könnyedén megbirkózik a vízálló termékekkel is, amikkel annyit tud az ember lánya szenvedni. Még a Maybelline szörnyű új LashSensation szempillaspirált is könnyedén leoldotta.

A bőrön hidratált érzet marad, kicsit emlékeztet a Bioderma Micellás vize után maradt hatással. Nem irritál, még ekcámám és allergiám esetén sem zavarta a bőrömet.

Sokszor kérdezitek mi az a termék, amit örökké szeretnék a sminktáskámba látni, nos ezt mindenképp. 



Melyik a kedvenc sminklemosó kendőtök?