2017. március 21., kedd

Unikornisok és hableányok palettája-Makeup Revolution

Unikornisok mindenütt!!! Egy régi paletta tesztemet keresgéltem a napokban és ekkor jöttem rá, hogy bizony elfelejtettem erről a Makeup Revolution darabról írni, amit még tavaly előtt vettem Londonban. Viszont ami késik, nem múlik, essen hát szó az Unikornisok és Hableányok ihlette palettáról. 




Londonban szó szerint pánikba estem a drogériák kínálatán, annyira sok impulzus ért, olyan márkák tesztereibe pancsolhattam bele, amiket itthon csak webshopok virtuális polcain csodálhat az ember lánya. Azt is konstatáltam, hogy jócskán rátesznek az árra ezek a viszont eladók (persze hozzá kell tennem, hogy az ÁFA és egyéb dolgok miatt). Nagy bánatomra túl óvatosan vásároltam akkor, viszont örülök, hogy ezt a palettát bedobtam a kosaramba, mert azóta is nagy kedvencem. Nem egy tökéletes darab, de mégis remek vétel, mindjárt elmondom miért, ezzel pedig remélem segítek Nektek a döntésben.



A színei kék-zöld-lila árnyalatait vonultatja fel. A mély tengertől, a felhőkig repülünk. Pasztell és élénk színek is helyet kaptak benne. A kivitelezés első generációs Makeup Revolution, azóta innovatívabb megoldása vannak. Ha most dobnák piacra, akkor bizonyosan kagyló formájú, vagy egyszarvú szarv alakú lenne a paletta.





A színek vibrálóak és tényleg egy sellőt juttatnak az eszembe, némely árnyalat pedig full csillám pónis, unikornisos.

Amit a márka ígér: 

A MakeUp Revolution egy angol márka, mely saját elmondása szerint professzionális sminkeket kínál megfizethető áron.

A termékskála igen széles: az arcra, szemre, ajkakra készült termékek mellett körömlakkokat is árusítanak igen kedvező áron. Híresek arról, hogy elkészítették az Urban Decay paletták dupe-jait. (Krémmánia)








12 intenzív árnyalatot tartalmaz a gagyi műanyagból készült csomagolás. Utálom ezt a törékeny műanyagot, sajnálom. Nem csak az olcsó kivitel miatt nem táska barát, de mérete sem engedné meg. 



Eleinte jól zár, aztán kikopik ez a része, így könnyen kinyílhat. Ami pedig kinyílhat, az ki is nyílik.




A színek lenyűgözőek és első ránézésre is egy millió variációs palettát tartunk a kezünkbe. A színek jól harmonizálnak, illetve remekül vibrálnak egymás mellett, egyszóval kombinálhatóak. 



Pigmentáltság tekintetében szerintem zseniális, az első világos zöld színen kívül mind tökéletes. Vannak benne csillámos, szatén-gyöngyház fényű és szinte metálos színek.

Porzik, viszont ez legyen a legnagyobb hibája egy ilyen palettának. A színek mindenkit kárpótolni fognak. 




Nekem több szívem csücske árnyalatom is lett, az egyik a halvány pinkes lila, a másik pedig a türkizes árnyalatok. 

A legtöbb szín szinte krémes, annyira puha, jól felveszi és leadja az ecset. Remekül összedolgozhatóak, satírozhatóak. 









A sötétkék fekete árnyalatokat sokszor használtam már buli sminkekhez, illetve a türkizek is kitűnőek nyári make uphoz. A lilák pedig kifejezetten Barbies árnyalatok, így ebben a palettában van fantázia és remekül kihasználható. 







Összességében mindenkinek ajánlom, aki egy színes, vidám, jól kombinálható palettával szeretné bővíteni a sminkkészletét. A finishek tekintetében is változatos, így kísérletezésre is alkalmas. A porzást tudom egyedül negatívumként emlegetni, illetve egy szemhéjprimer ajánlott alá, hogy megfelelően tartós legyen a smink.


Próbáltátok már? Melyik a kedvenc Makeup Revolution sminkterméketek?