2017. április 18., kedd

Dobd fel a táskádat matricákkal, vagy felvarrókkal-DIY PROJEKT

A történet ott kezdődik, hogy tavaly készítettem egy felvarrókkal tele vasalt nadrágot, ám akadtak vele gondok. Ezután sokáig törtem a fejem, hogy varrás nélkül mégis hogyan dobhatnám fel a megunt, még gimiben viselt nadrágomat. Mostanra megtaláltam a megoldást és ezt a módszert vittem tovább, ugyanis sokalltam a mintás táskákért azt az összeget, amiket a boltok és a webshopok kérnek el. 

Hozzávalók:
-táska
-matricák (100 Ft-os boltban találtam 220 Ft-ért)
-ragasztó pisztoly, vagy mindent ragasztó ragasztó
Szóval a nadrágra visszatérve a belevasalható ragasztó nem minden esetben célravezető, pl farmerek egy részénél nem működik, elkezd felválni. Egy kétségbeesett pillanatomban így egy Palmatex ragasztóhoz nyúltam és láss csodát megoldódott minden gondom.

A táskán sokáig gondolkoztam, először felvarrókat akartam rá ragasztani, de nem találtam sehol olyanokat, amik tetszettek volna. Az egyik százas boltban viszont leltem egy csomó matricát, amikből fel is tankoltam. Először a mobiltokomat raktam tele, aztán elhatároztam, hogy a frissen turizott táskám is megérdemelne egy kis díszítést. Így született a trendi táska ragasztópisztoly segítségével. Szerencsére nem olvasztotta meg a levonókat, viszont bombabiztosan rögzítette. A táska 600-800 Ft lehetett a levonók 220 Ft/ív, vagyis maximum 1200 Ft-ért lett egy szuper trendi táskám nyárra, amiben nincs kompromisszum abszolút engem tükröz. :)


 Hogy tetszik az ötlet? Ti miket barkácsoltatok mostanában? 8 megjegyzés :

 1. Dejó!! Én fehér farmerkabátot akarok felvarrókkal díszíteni 🙂 Hétvégi projekt 😉😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arra is tökély a felvarró mondjuk és varrás helyett inkább ragaszd :D Ja és küldj képet :) <3

   Törlés
 2. Nagyon Enikős! :D :D Nekem elképzelhetetlen, hogy matricás táskával rohangálok, de egy olyan princesszinhez, mint Te, szuper! :-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D hát igen én nem nőttem még ki a gumibugyit :D

   Törlés
 3. Nagy kár volt elrontani ezt a szép táskát...De kinek a pap, kinek a papné.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hidd el annyi táskám van, hogy nem volt kár érte, ebből a fazonból is van érintetlen. :)

   Törlés
 4. Nagyon tetszik ez az ötlet, van egy régi farmerkabátom, amit nem igazán hordok az egyszerűsége miatt. Mostmár tudom, mivel dobjam fel! Köszi az ötletet, szuper vagy!����

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik. :) Ha sikerült a projekt küldj képet, vagy használd a #kialakito hastaget. :)

   Törlés