2017. április 18., kedd

Dobd fel a táskádat matricákkal, vagy felvarrókkal-DIY PROJEKT

A történet ott kezdődik, hogy tavaly készítettem egy felvarrókkal tele vasalt nadrágot, ám akadtak vele gondok. Ezután sokáig törtem a fejem, hogy varrás nélkül mégis hogyan dobhatnám fel a megunt, még gimiben viselt nadrágomat. Mostanra megtaláltam a megoldást és ezt a módszert vittem tovább, ugyanis sokalltam a mintás táskákért azt az összeget, amiket a boltok és a webshopok kérnek el. 





Hozzávalók:
-táska
-matricák (100 Ft-os boltban találtam 220 Ft-ért)
-ragasztó pisztoly, vagy mindent ragasztó ragasztó
Szóval a nadrágra visszatérve a belevasalható ragasztó nem minden esetben célravezető, pl farmerek egy részénél nem működik, elkezd felválni. Egy kétségbeesett pillanatomban így egy Palmatex ragasztóhoz nyúltam és láss csodát megoldódott minden gondom.

A táskán sokáig gondolkoztam, először felvarrókat akartam rá ragasztani, de nem találtam sehol olyanokat, amik tetszettek volna. Az egyik százas boltban viszont leltem egy csomó matricát, amikből fel is tankoltam. Először a mobiltokomat raktam tele, aztán elhatároztam, hogy a frissen turizott táskám is megérdemelne egy kis díszítést. Így született a trendi táska ragasztópisztoly segítségével. Szerencsére nem olvasztotta meg a levonókat, viszont bombabiztosan rögzítette. A táska 600-800 Ft lehetett a levonók 220 Ft/ív, vagyis maximum 1200 Ft-ért lett egy szuper trendi táskám nyárra, amiben nincs kompromisszum abszolút engem tükröz. :)


 Hogy tetszik az ötlet? Ti miket barkácsoltatok mostanában?