2017. április 30., vasárnap

Tökéletesen önmagad vagy!-Paul Moise termékek tesztje

Nagyon tetszik a Paul Moise mottója, hogy "Tökéletesen Önmagad vagy!". A lényege, hogy nem kell megalkudni, kompromisszumot kötni, hiszen ez a márka idomul hozzád és segít megtalálni és vállalni az egyéniséged, önmagad. Nincs sok termékük, millió árnyalatuk, de tényleg sok különleges színre bukkantam, lett egy örök kedvencem. Professzionális és minőségi, ráadásul nagy kiszerelésű termékekkel örvendeztet meg a rose gold és fekete színnel operáló márka. 



A márkáról:

A PM - azaz a PaulMoise - egy sminkvilágot testesít meg és önt márkába. Ez a világ köti össze a sminkelés művészetét, a divatot, az egyéniséget és az önmagunkká válást. Megmutatjuk a legújabb trendeket, folyamatosan bővül a sminkmestereink és sminkdiktátoraink száma, akik a nemzetközi rendezvények színfalai mögül értékes tapasztalatokat szállítanak a PM világába…
A PaulMoise világában TÖKÉLETESEN ÖNMAGAD VAGY - kompromisszumok nélkül.

PALETTA




Amit a márka ígér:

A szemhéjárnyaló paletták a tökéletes smink elkészítésének rendkívül fontos összetevői. Bizonyára Te is kerültél már olyan helyzetbe, amikor boltról-boltra járva kerested a számodra tökéletes színpalettát – mégis rá kellett jönnöd, hogy csak akkor tudnád elérni az eszményi színhatást, ha egyszerre többfélét vásárolnál és azokat kombinálnád a smink elkészítésekor.
A PaulMoise smink kollekciója egy újfajta lehetőséget kínál, hiszen saját ízlésed alapján Te magad állíthatod össze egyedi palettádat, akár matt és csillámló színeinket is variálva!
A matt színek alapvetően intenzívebbek, állaguk puha és selymes tapintású, míg a csillámló színek inkább krémes hatást keltenek a szemhéjadon.



TESZT

A palettába 6 hatalmas méretű mono szemhéjpúder kerül, emellett egy kétvégű gumis applikátor is helyet kapott benne. Egy tükör is gondoskodik a tökéletes smink feltételeiről. A legjobb részt kitaláltátok, magunknak rendezhetjük be a palettát, így nem lesz olyan, hogy nem tetszik valamelyik szín. 

Egy hibája viszont van a palettának, sajnos kijárnak belőle a színek, így könnyen sérülnek, sőt nálam egy már el is tört, amitől a szívem szakad meg. Ezt persze kivédhetjük, ha előre gondolkodunk és egy kétoldalú ragasztóval, vagy ragasztópisztollyal beleragasztjuk a monókat. 

A monók amúgy visszazárható műanyag tokban érkeznek, szuperül csomagolva. :)

Matt és fényes színek is megtalálhatók. A fényesek krémes állagúnak hatnak, öröm velük dolgozni, a matt színek is csodálatosak, nem foltosodnak, selymesek. Minden árnyalat, amit választottam hiper pigmentált. 

Nap végén is szinte kifogástalan, persze szemhéjalappal tartóssága maximumra fokozható. 

Ára: 6990 Ft 

INNEN RENDELHETED MEG



TÉGELYES TUS



 Amit a márka ígér:


Tartós, vízálló, erősen pigmentált szemhéjtus, mely lágy krém formulájának köszönhetően a hozzá tartozó ecsettel könnyen felvihető. Használatával a szemek ragyogóak és lenyűgözőek lesznek másodpercek alatt.



Egy ecsettel együtt érkezik. Ami nagyon tetszett, hogy az ecsetnek is van doboza, valamint kis védő burka, így a szálak nem sérülnek. Az ecset fém része rose gold, ahogy a dobozok felirata is, nagyon szép letisztult, professzionális és elegáns hatású a csomagolás, levesz mindenkit a lábáról.






Az ecset nagyon kis puha, viszont így nehezen veszi fel a festéket, ami kicsit keményebb, ferde ecset szerintem célszerűbb lenne az alkalmazásához. Állaga krémes, de nem a puha, szinte kenhető, folyós fajtából, hanem közelebb áll a géles hatáshoz. Nagyon szép éjfekete a színe, ha ferde ecsettel visszük fel. Tartós és gyönyörű hatást érhetünk el vele. Vízvonalba is remekül fog, de ott már nem tartós. 

 Az ecset remek folyékony tusokhoz és por állagú festékek felviteléhez, precíz vonalakhoz. :) 

Ára: 3990 Ft, ami elég magas, de egy tust és egy ecsetet tartalmaz. 



FOLYÉKONY MATT RÚZS




 Amit a márka ígér:

Folyékony, matt rúzsaink 4 csodálatos színből állnak. Krémes textúrájuknak köszönhetően nem szárítják ajkaidat – könnyed, kényelmes és hosszantartó viseletet biztosítanak.


TESZT

Nude árnyalatot választottam, ami barnába hajló. Nagyon krémes termékről van szó, ami könnyen felvihető, nem szárítja az ajkakat, egyenletes fedést ad egy húzással. Kellemes viselet egész nap. Evés után érdemes megigazítani, de nem kopik csúnyán. Kiemelkedő minőségű darab, igazi high end ajaktermék. 

4 árnyalatban elérhető
Ára: 4490 Ft


PIROSÍTÓ





 Amit a márka ígér:

Gazdagon pigmentált blush, amelynek segítségével kiemelésre kerülnek az arc formájának előnyösebb részei és ragyogóvá válik az arcbőr. A termék belső csomagolása tartalmaz egy praktikus mini ecsetet és egy tükröt.








TESZT

Csomagolása átlátszó, így szépen látszik a szín, de még milyen szín. A Brilliant árnyalatot választottam, ami a Nars Orgasm árnyalatára emlékeztetett és ugye az ikonikus. Minden képzeletet felülmúl a szín, ami mályvás, ó aranyos fényű csoda. Szerelmes vagyok teljesen, ez lett a kedvenc darabom, pedig nem szeretem a fényes pirosítókat. HIPERPIGMENTÁLT!!! Óvatosan kell vele bánni, de meghálálja, eszméletlen szép végeredményt érhetünk el vele. Szemhéjpúderként is isteni.

5 árnyalatban elérhető matt és fényes finish


Ára: 4490 Ft



PÚDER


Amit a márka ígér:

Ultra finom por állagú púder, mely felszívja a bőrről a felesleges olajat. Alkalmas alapozó és korrektor fixálására, a bőrfelszín mattítására és egységesítésére, illetve a smink esetleges éleinek (szem, és pír) eldolgozására.









Por állagú púder, ami 5 árnyalatban elérhető. Én a nyári színemhez választottam, de már most is tudtam használni. Nem teljesen mattt a finishe, természetes hatást lehet így elérni vele. Jól fixálja a sminkünket. Nyáron tudok majd érdemben a mattításáról és a kifényesedés megelőzéséről nyilatkozni. Fényes alapozókat szépen lemattít.

Ára: 4490 Ft