2017. május 16., kedd

7 napig is kibírja?-ICONalis CATRICE körömlakk

 Megjelenés előtt tesztelhettem a Catrice ICONails körömlakkot csodás vörös árnyalatban. A gél hatású körömlakkok eddig hiányoztak a márka állványáról, de most végre előrukkoltak vele. Nem is akármilyen ígérettel, 7 nappal, egy héttel kecsegtetnek.


Ami plusz szimpatikus volt, hogy tesztelőket kerestek, így Ti is kipróbálhattátok akár.

Május végétől pedig a drogériákban is megtalálható lesz 45 árnyalatban.



Amit tudni kell az új Catrice ICONails körömlakkokról:
  • több mint 7 napon át tartanak fedőlakk nélkül, innovatív formulájának köszönhetően
  • professzionális ecsetének köszönhetően garantált az egyszerű és pontos felvitel
  • professzionális, két-fázisú kupakkal rendelkeznek
  • összesen 45 ragyogó árnyalat közül válogathatunk

Csomagolása letisztult szögletes üvegbe került, ami által jó a helykihasználása egy polcon, vagy dobozban. A márka neve és ca is szerepel az elején. 

Hátulján a kiadás neve, az ICONalis szerepel, illetve itt árulják el a titkot, hogy gélhatású a termék.

10,5 ml



Most ugrik a majom a vízbe! Két kupakja van, őszintén nem tudom ennek mi értelme van. Nekem ez semmit nem ad a termék értékéhez és nem tudom miért professzionális ezzel, de írjátok meg ha van ötletetek, véleményetek. Amúgy az alul lévő kupak barázdáltsága bejön, mert könnyebb kitekerni.




Szín igazán (05 It's All About That Red) szexi, hideg tónusú vörös, enyhe pinkes fénnyel, így télen-nyáron, hóban-fagyban tökéletes. Amúgy 45 árnyalat elég jól hangzik, ahogy láttam több különleges szín is lesz, színjátszó megoldások is. 

Ecsete vékony, nagy felületű, egyenesre vágott, könnyű és gyorsan lehet vele felvinni a lakkot.
Fedése és terülése tökéletes. A hígabb állagú termékek közé sorolnám, de könnyű vele dolgozni, nem fut be a körömágy bőr alá és szépen kitölti a köröm barázdáit is. Egy rétegben is teljes a fedése, de két rétegben a legcsodásabb, géles hatású.


Gyorsan szárad, mire a 10 ujjunk körmét kipingáljuk, már fordulhatunk is. Második rétegnél kicsit türelmesebbnek kell lenni, de ez se tart pár percnél tovább. 

Eszméletlen fénye van, oly annyira, hogy a barátnőm csodálkozva kérdezte, hogy gél lakkoztattál? Megtévesztő, főleg három rétegben, amikor már a köröm egyetlen nagyobb barázdája se sejlik át. 

ÉS KIBÍR 7 NAPOT???

Nos kibírta, pedig nagyon szkeptikus voltam vele szemben. Nem pattant meg csak a hüvelyk ujjamon a hatodik napon és elviselhetően kis területen. A körömvégi kopások sem voltak vészesek, pedig mosogatok és még gyomláltam is. Én azt mondom 6 napot kibír, amivel a legtöbb márkára ráver egy kört és persze mindezt alapozó és fedőlakk nélkül teszteltem. Eddig nem voltam oda a Catrice lakkokért, de most biztos veszek egy párat.


Ha ráesik a fény ilyen eper vörös