2017. május 25., csütörtök

A leglátványosabb eredményt hozta a bőröm állapotában-HYLAMIDE Subq Anti-age Advanced Szérum

 Régóta keresek olyan hialuronos anti age terméket, ami tényleg látványos hatást gyakorol az arcbőrömre, feltölti azt és segít gátolni a ráncok további fokozódását. Pár éve megismerkedtem a koreai arcápolással az ázsiaiak azt vallják, hogy magas hatóanyag tartalommal kell ellátni a bőrt és különböző problémákra külön termékeket kell beiktatni az arcápolásba. A Deciem pedig kiemelkedő ebben, emellett semmilyen irritáló anyagot nem tartalmaznak a termékeik. 




Forrás: http://hylamide.com/product/subq-anti-age-30ml

A HYLAMIDE márka innovatív, kellemes formulákat készít magas hatóanyag tartalommal összetettebb technológiákat használva. Sok márka a bőr mélyebb rétegeit célozza, míg a HYLAMIDE minden rétegbe bejuttatja a megfelelő hatóanyagokat, hiszen egyes hatóanyagoknak mélyebben kell hatniuk, míg másoknak a felszínen kell kifejteniük jótékony hatásaikat. Nem tesztelnek állatokon, csak laboratóriumi kísérleteket folytatnak. Látványos és gyors eredmény ígérnek. Nincsen semmilyen irritáló anyag a termékeikben. 

Amit a márka ígér:

Kortárs technológiákat ötvöző, újgenerációs szérum, ami nemcsak elősegíti a bőr egészséges, pumpált hidratáltságát, de a finom vonalakat, a ráncokat és a bőr feszességét is javítja. 
  • Hatásos vízhiányos, ráncos és öregedő bőr esetén
  • Két héten belül jelentősen nő a bőr komfortérzete
  • Ötféle hialuronnal segíti a hidratált, egészséges bőrműködést
  • Peptidekkel és alga-kivonattal támogatja a bőr megújulását
  • Hatóanyagokban rendkívül gazdag (44.32%)
  • 100%-ban illat- és színezékmentes
  • Állatokon nem tesztelték (Forrás: Krémmánia)




A csomagolása vastag tejüveg, aminek a kupakja jól zár és magában foglal egy klasszikus pipetát. A nagyon folyékony termékeknél ez a legjobb adagolási mód, jól kontrolálható a mennyiség. Az egész arcomra és nyakamra egy pipetánnyi elég. 


29-évesen már elég sok ránccal gazdagodtam, persze nagy részük halvány és nem túl mély, viszont a mérges ráncom szuper kis genetikai örökség élesen szabdalja a homlokom. Mivel szeretném megelőzni a mélyülését amennyire lehet, így elég megszállottan keresem a botox nélküli megoldást (bár a bőrgyógyász unokatesóm szerint csak az segít ezen ténylegesen). Anti-age termékekben általában sok sok hialuron sav található, viszont még nem találkoztam olyannal amiben egyenesen öt féle lenne. 

Ötféle hialuront tartalmaz:
  • Ultra tiszta, nem állati eredetű hialuron savat, ami a felszíni hidratálást célozza, illetve a rugalmasság fokozását.
  • Nagyon kicsi molekulasúlyú Hyaluronic Complex formák (méghozzá kétféle), ami rendkívül gyors re-hidratálást segít elő.
  • Újfajta hialuron sav elővegyület, amitől a bőr pumpáltabb, egészségesebb lesz.
  • Tamarinduszból nyert növényi kivonat, ami az azonnali hidratálást segíti. (Skinsmart)


Az állaga folyékony, mint általában a szérumok, áttetsző, de nem víz tisztaságú és picit nyúlós, aki használt már koreai terméket az tudja mire gondolok. Nagyon nagyon gyorsan beissza a bőröm, nem tudom mennyi kéne ahhoz, hogy már ne szívja be azonnal. Nem irritál, szemkörnyékre is lelkesen viszem fel. Remekül megköti a vizet, így eszméletlen jól hidratálja a bőrt. Ugye én rétegzős rutin híve vagyok, de már első próbánál éreztem, hogy ez bizony ad hozzá a gazdag rutinomhoz. Látványos a hatása, pár hét múlva pedig mintha kicserélték volna a bőröm, sehol nem volt száraz rész és bizony a kisebb ráncok is halványodtak. 

Nagyon száraz bőrűeknek mindenképp kell mellé egy hidratáló krém, de amúgy is a rutinunk részét kell képeznie egy ilyen kozmetikumnak és célzottan különböző problémákra szérumokat érdemes választani. 

Nekem esti rutinba illet bele, mert kicsit nehezebb rá sminkelni, illetve nem minden primerrel működik jól. Ez nem okoz gondot, mert reggel szinte csak c vitaminos szérumot dobok fel a fényvédő alá. Amióta ez a kis cuki belépett az életembe nem kell reggel hidratálót használnom, maximálisan elegendő a primer hidratálása. 

30 ml 
Ára: 11990 Ft
INNEN rendelheted meg