2017. május 29., hétfő

Gyöngy és opál hatás-Spa Ritual lakkok

A körömlakkok felé elég nagy elvárást támasztok, ugyanis nincs időm és türelmem két naponta lakkozni. Rajongok a különleges lakkokért és egyre jobban tetszenek a szín játszós verziók, amikre ránézve mindig jobb kedvem lesz. A SpaRitual jóvoltából pedig kipróbálhattam két lakkot, amik elég hasonló árnyalatúak, együtt is viselhettem őket de külön külön is teszteltem a tudásukat.


Fickle és It's raining men árnyalat


Amit a márka ígér:


Minden termékünk, így exkluzív körömlakkjaink is 100% vegán összetevőkből készültek, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem teszteltük őket állatokon. Mentesek a DBP-tôl, touléntôl, formaldehidtôl és formaldehid gyantától.

A biztonságos összetevôk, a környezetbarát formulák, a környezettudatosság és az állatkisérletek elutasítása fontos pillérei a márkának. A SpaRitual a fenntarthatóság mozgalmának élvonalában volt és van a mai napig.
Körömlakkjainkat öt csillagos hotelekben és exkluzív szalonokban használják, ahol fontos a termékek és az összetevők minősége.

Légy SpaRituális! Igazi, maradandó szépség a felgyorsult világban.

TESZT

A SpaRitualtól már teszteltem a három lépéses csomagot, egy kézkrémet, illetve egy csillámos lakkot, így nem volt ismeretlen számomra a márka. A csillámos lakk elég jól szerepelt, de igazi képet mégis akkor kaphat az ember, ha sima körömlakkok közül próbálgat. 

Ez a márka a luxus kozmetikumok vonalán mozog, vegán, bio és fair trad összetevőkből állítja elő a termékeit, amik nem csupán a köröm és kézápolás vonalon jelennek meg. Magyarországon pár éve kezdték forgalmazni, addig csupán luxus szállodákban lehetett kipróbálni ezeket a lélegzetelállító, mesés termékeket. A testet és a lelket is ápolják a termékeikkel és még csodás gyertyákat is találhatunk náluk, amikre igencsak fáj a fogam. :) Körömlakkokból óriási választékkal rendelkeznek, az egyszerűtől a különlegesig találunk kedvünkre valót. Minden szezonban jelentkeznek limitált kiadású lakkokkal, így folyamatosan izgalomban tartják a körömlakkért rajongókat. A lakkok is mindentől mentesek, vagyis 5 free jelzővel elláthatóak (DBP, toulén, kámfor, formaldehid és formaldehid gyanta mentesek). 



Három helyes kis karton dobozkában érkeztek, így garantáltan nem sérülnek. Az üvege kerek, kézre álló, nekem nagyon tetszik, jól mutatja a színeket és ami nem utolsó szempont, hogy Olaszországban gyártják újrahasznosított üvegekből. A kupak érdekessége, hogy gumírozott és barázdált a könnyebb kitekerhetőség végett, igazán kézre álló. Az üvegen megtalálható 3 gyűrű az elmét, a testet és a lelket szimbolizálja. Ecsete keskeny, de szépen terül, egyenletesen viszi fel a lakkot. Méretéből adódóan tökéletes, hogy egyenesre vágták, szépen lehet vele dolgozni.

A színek, amiket választottam a véletlennek és aktuális ízlésemnek köszönhetően nagyon hasonlóak. Ezek a gyöngyházas, opálos árnyalatok általában kényesek, könnyen csíkosan lehet csak felvinni őket. Ezek setében ezt nem tapasztaltam, két rétegen gyönyörűek és egységesek. Vékonyan fedő lakkról van szó, ami nem géles hatású, így viszont a köröm sérüléseit, barázdáit nem tünteti el csak több rétegben. Fedőlakként és kiválóan funkcionálnak és feldobnak minden lakkot. Talán az It's raining man kékes árnyalat a kedvencem a lilás, rózsaszínes fényével.

Egy rétegben is megközelítőleg tökéletes a fedése, de mint minden lakknál két réteg az optimális.
Száradása viszonylag gyors, bár két rétegben azért érdemes pár percig nyugton maradni. :) 


Tartóssága lenyűgöző, 6-7 napig (alap és fedő lakk  nélkül) simán fent marad a lenövés miatt kell csak újra kenni.

Összességében egy jó márkáról beszélünk, ami minőségi alapanyagokkal dolgozik, mindentől mentes (sok allergiásnak ez a mentsvára) és luxus termékeket gyárt. Áruk magasabb, de bő választékuk van és szerintem simán veri az agyon hypolt nagy márkák minőségét. 


Próbáltatok már valamit a márkától? Melyik a kedvenc körömlakk márkátok?