2017. június 28., szerda

Macaron termékek a szépségápolásban

Két macaronos termék is került hozzám, így egyértelmű volt számomra, hogy egy posztban kell szerepelniük. A Magister Products Maccarone habkréméről és a NYX Macaron rúzsait vettem górcső alá, hogy mennyire is hozza a színes süti hangulatot. 





Magister Producs Maccarone habkrém


Amit a márka ígér:

Te is szeretsz hódolni a bűnmentes élvezeteknek? Akkor ez a testápoló habkrém a Te kedvenced lesz!
A gyengéd bio édesmandula olaj és az elbűvölő meggymag olaj gazdagsága nem csak táplálja a bőrt, de illatával egy tál ínycsiklandozó macaron költeménybe repít.
Babarózsaszín habkrémünket különösen a fiatal bőr testápolására, tónusának és hidratáltságának megőrzése érdekében készítettük ilyen ellenállhatatlanná.


A csomagolása tégelyes, Magister Products letisztultság jellemzi, nincs túlgondolva. Nagy a kiszerelés, ami 200 ml terméket rejt magában. Gyógyszertári asszisztensnek tanulok és ebből fakad, hogy felfigyeltem a logóra, ami a gyógyszerészeti profizmust vetíti elő és a növények erejét hangsúlyozza a zöld hajtással, nagyon tetszik.


 Maga a krém szuperül hangzik, nem elég hogy macaronos, hanem még habos, könnyű állagot képzeltem hozzá. Valóság felülmúlta az elképzelésemet, ugyanis nagyon intenzív mandulás, macaron illata van, elképesztő. A bőrre kenve is sokáig lehet érezni az illatot, de az émelyítő hatása a bőrrel kölcsönhatásban csökken és kifejezetten finom édes illatom lett tőle. A színe kellemes rózsaszínes és az állag tényleg könnyed és tényleg hab hatású, akkora újdonság ez számomra, mint amikor bejött a Milka az Aeroval, csak ez sokkal jobb. Nagyon gyorsan szívódik be, semmilyen olajos, vagy zsíros érzetet nem hagy maga után, viszont hidratálása csodálatos magasságokba repít. A termék ajánló nem csak üres ígérgetés, minden ígéretét beváltotta, sőt többet is, nagyon ajánlom. 

Ára: 2990 Ft  INNEN RENDELHETED MEG




NYX Macaron rúzsok


A NYX dobozból ezek a rúzsok villanyoztak fel legjobban, ezer éve vágytam nagyon vad, nagyon színes darabokra, hogy kísérletezhessek. 
Csomagolásuk nagyon egyszerű, letisztult, kicsit olcsóbb hatású, engem eszméletlenül emlékeztet a Makeup Revolution első generációs rúzsaira. 



Színeik elképesztőek, pasztell árnyalatok, de van itt fekete, szürke és fehér is. Fedésüknél azt ígéri a NYX, hogy erős, de nem minden árnyalatra igaz, a sárga elég gyengére sikerült. A szürke, fekete, lila fehér és menta viszont remekül sikerült, egyszerű mozdulattal fednek. 

Eszméletlen krémesek, ami számomra már kicsit sok is, mivel hamar kopnak így és sajnos meg is futnak. Nyáron abszolút nem tudom a melegben használni őket. Ivást túlélik, de evés után mindenképp újra kell festeni őket. 
Finishük inkább mattabb, mint fényes. Van belőlük utcára könnyen viselhető árnyalat is.

Jó alternatívája lehet a Lime Crimenak, vagy egyéb márkák extém színeinek. Kedvencem a lila és a menta szín lett, de érdemes swatcholni a boltba, hogy milyen erősségű a fedés, illetve építgeni is érdemes akár az ajkunkra némely színt. 

Áruk: 2500 Ft 

Összességében a Magister Products magyar márka terméke hozza jobban számomra a macaron élményt, ráadásul ezt a mindennapokban is bátran viselhetjük. :)