2017. július 12., szerda

Fülledt nyári szerelem-Pupa Savanna kollekció


Mindig izgatottan várom a Pupa újdonságait, amikből sosincs hiány, rendszeresen rukkol elő az olasz márka jobbnál jobb termékekkel és szebbnél szebb limitált dolgokkal. Nyárra bronzos kollekciót álmodtak, aminek a neve igazán kánikula hangulatú lett, a Savannába kalauzol minket. Ugrás a dzsipbe és szafarizzunk egyet ezekkel a sminkekkel.







A forró föld és a porladó sziklák között, a delelő afrikai nap fényében csillognak a szavanna meleg színei. Pupa ebben a keretben "veszi elő" a szafari-koloniál stílust, és 2017. nyarára létrehozza a SAVANNA elnevezésű sminkkollekciót. Az etnikai jellegű grafikákat háromdimenziós részletek díszítik. A könnyű textúrák 3D térhatású fém kidolgozással egyesülnek. Kaki és dohány jegyekhez közelítő mély, barna és homok színű tónusok, melyek a napsütötte nyári napokon kiemelik a bőr borostyán színét. (PUPA OLDALA)

BRONZER ÉS HIGHLIGHTER




Amit a márka ígér:

2 az 1-ben termék a tökéletes és ragyogó arcszínhez. A púder természetesen barna, egyenletes és szatén hatású bőrt biztosít. A világító a Szavanna Napfényének sugarait idézi és a bőrszínt az arc méretét kiemelő meleg, aranyozott reflexekkel erősíti meg.


TESZT

Kezdjük a bronzer, highlighter palettával, ami szerintem a nyár elengedhetetlen kelléke. A csomagolást itt vesézem ki, nagyon klassz ez a kellemes barna árnylat a hidegebb arannyal kombinálva, ami törzsi mintákat idéző motívumokban bukkan fel. Ugyanez a kerek felpattintós tégelyen (?) is visszaköszön, illetve a bronzerbe nyomott mintaként is emlékeztet minket a trendkiadásra. 





Egy tükröt is rejt a csomagolás, így elegendő ezt magunkkal vinni, nem kell a neszesszerünkbe külön ilyesmit bepakolni. A termék 2/3-át a bronzer foglalja el, nyilván ebből használunk többet. A highlighter hideg fényű pezsgős árnyalat, amibe nincs minta nyomva (PUPA feliraton kívül), így jól érvényesül a csillogása. A bronzer melegebb árnyalatú, ahogy a bronzereknél ez lenni szokott, nyáron ez sokkal jobban is mutat a lebarnult arcon, illetve ha barnaságot szeretnénk imitálni. Két árnyalatban elérhető amúgy a termék most már akciósan és bizony nagyon megéri az árát. Gyönyörűen lehet vele dolgozni, egyenletesen felvihető. A highlightere valami csodálatos, de ez igaz minden Pupa fényesítő termékre. A bronzer pedig ritka madár, ugyanis nem tudok belekötni, nem narancsos és nem is porol, amilyen a nagykönyvben meg van írva pont olyan. 






SZEMHÉJÁRNYALÓ KÉTVÉGŰ KAJAL CERUZÁK




Amit a márka ígér:

3 az 1-ben termék a mágneses vonzerejű szemekért. A krémes és olvadó állagú eyeliner - kajal keretbe foglalja a tekintetet egy rendkívül intenzív végeredménnyel. A fémes hatású és telt színű szemhéjfesték ragadás nélkül tapad a szemhéjra, és könnyen árnyalható.





TESZT

Le kell szögeznem, hogy imádom a Pupa ceruzáit, mivel nagyon krémesek, könnyen kenhetőek, hiper pigmentlátak és pár perc alatt megkötnek és lerobbanthatatlanná válnak. Ha biztosra akarok menni csak ezek után nyúlok. Ebben az esetben sem volt másképp minden pozitív tulajdonsággal rendelkezik a termék, egy negatívumot tudok csak, hogy annyira puha, hogy egyszer sikerült letörnöm belőle egy darabkát (de nyugi nem veszett kárba).





A ceruzák kitekerhetek, így nem kell a hegyezéssel bajlódni, mindkét végén egy egy kupak védi tökéletesen a hegyeket. Az egyik vége metálos és vastagabb szemhéjfestésre van kitalálva, de szemhéjalapként, sőt izgalmas rúzsként is kiváló. A másik vége hegyes ceruzahegyű és matt. Remekül fog vízvonalra is és mélyíteni is lehet vele a szemhéjunknál. Két árnyalatba adták ki, én a kekiért rajongok, ilyesmi nem sok márkánál található.





KÖRÖMLAKKOK

Amit a márka ígér:

Egy csillogó és hihetetlen életerőt sugárzó szín fénypontok létrehozásához. Rendkívül finom gyöngyökkel és glitterrel dúsított összetétel a különleges csillogáshoz. (homok állag)

Rendkívül fényes és csillogó, 3D térhatású körmök.
A gyantában gazdag összetétel csillogó végeredményt és "plumping" hatást biztosÍt. (géles)

TESZT


Egy gél hatású és egy homok állagú lakk került a kiadásba.

A homok állagú csodálatos hidegebb tónusú arany, ami glittereket, gyöngyöket tartalmaz. Ez a fajta, amit egész nyáron a lábkörmeimen viselnék, oda vagyok érte. Lerobbanthatatlan, a kezemen 10 nap után kellett leszedni, mert kicsit megkopott a vége és nagyon lenőtt. Lemosása kicsit időigényes, de kit érdekel, ha ilyen ritkán kell. Csoda! ITT MEGNÉZHETED


A géles lakk is zseniális, szuper a tartóssága ennek a csokoládébarna színnek, amiben arany mini glitterek csillognak. Sok nagyon nagy márka nem képes ilyen szépséget alkotni, nagyon megéri az árát. Hozzátenném a Pupa körömlakk vonalon olyan erős lett, hogy nem találom párját, minden más kedvencem KO-val ütötte ki.


A kollekcióban van még egy csodálatos, lélegzetelállító aranyos, glitteres szemhéjpúder, amiért vérzik a szívem, remélem hogy hamarosan feljutok érte Pestre. (Kedves Télapó és Jézuska! Egy Pupa webshopot kérek csak....) Ezen kívül két rúzst is találunk a Savanna világában. :)
Mindegyik terméke bevált és szeretem, legjobban viszont a palettát és a homok állagú lakkot ajánlom, ezek verhetetlenek és a nyár kötelező darabjai. 


Ti próbáltátok már valamelyik terméket? Mire csapnátok le?