2017. július 15., szombat

MOHITO KÍVÁNSÁGLISTA

 Folytatom a webshop kívánságlistás sorozatomat, jöjjön  egy új felfedezett részemről a Mohito. Sok helyen olvastam és láttam videót erről a márkáról, de a bemutatott ruhák és kiegészítők nem villanyoztak fel annyira, hogy ránézzek a weboldalra. Ma viszont kattintottam és rádöbbentem, hogy csodálatos, izgalmas darabokat lelhetünk, egyszerűen csak amiket eddig láttam azok a basic darabok voltak. Ezen felbuzdulva kreáltam egy kívánságlistát, hátha számotokra is érdekessé teszem aztán az oldalukon való böngészést. 



A legnagyobb kedvencemmel kezdem, amin nagyon agyalok, hogy meg kéne rendelni. Eszméletlen bájos a púderrózsaszín árnyalatával, könnyű anyagával pedig a légiességet prezentálja. Legjobban viszont a kis virág rávarrások tetszenek, illetve a hímzés, annyira haute couture hangulatú. A váll részen a kis fodor pedig abszolút bájossá teszi, nem is hiányzik a derék kiemelése,zseniálisan mutat az egyenes szabásával.




Igazi csajos napra való ruha, ami szintén egyenes vonalú, alul pedig egy fodor teszi nőiessé. Simán el tudom képzelni sportcipővel, slip onnal, de magassarkúval is. 

Amióta bejöttek a felvarrók divatba azóta szinte minden márka az anyagában is idézi ezt a trendet a nagy örömömre. 



Ez az az eset, amikor a szabás lélegzetelállító, trendi, azonnal lecsapnék rá. Királykék és pöttyös is van ebből a fazonból, szerinte tökéletes lehet ha esküvőre vagyunk hivatalosak, vagy csak egy randin akarunk megjelenni. 

Akiknél dress code van a munkahelyen azoknak is feldobhatja a ruhatárát és simán dolgozós cuccként is funkcionálhat. A pink ruha még hiánycikk a szekrényeben, azt hiszem ez lenne a tökéletes darab, de jöhetne kékben is hozzám. 



A tökéletes rózsa mintás ruha, amiben mesebeli hercegnőnek érezném magam. A szoknya hajtásai a plisszír idén nagyon kedvelt. A V kivágás abszolút nem túl mély, de mégis levezeti a tekintetet, kiemelve a dekoltázst. 

Minden Hamupipőkének ajánlom, egy baj van csak, hogy pár méret maradt, ugyanis ez is akciós. 



Ez a piros ruha abszolút a Micsoda nő című filmben szereplő nagyestélyit juttatja az eszembe. Szabása persze nem egyező, de idézi a hangulatot és piros ruha vadászatban is vagyok, az átlapolós szoknya szintén izgalmas színfoltja lehet a ruhatáramnak.


Carrie te vagy az? A Szex és New York sorozat ikonikus tüllszoknyás összeállítását eleveníti meg. Mivel fényes a felső és szépen zárt, így talán még jobban a könnyű tüllre helyezi a hangsúlyt. Ha koszorúslány ruhát kerestek menyasszonyok, akkor én erre szavazok. Sőt akár esküvőre vendégként is viselhetjük ezt a hercegnős szépséget, de én biztos valami élénk színű kiegészítővel venném fel.



Rózsaszín és fehér színben is megtalálható a webshopon, de nekem egy sárga kéne. Egész nyáron vadásztam a sárga ruhát, de sehol nem találtam már. Ez az árnyalat szépen kiemeli a barnaságot, ugyanakkor viszi a pasztell trendet tovább. Csodálatos a hát kivágása, no meg derék hangsúlyos, kell ennél több? Nekem nem. Na jó a fehér is kell ebből. 



Egyszerűen nem találok kis feketét sehol. Viszont ez már közel áll az elképzelésemhez. A fehér gallér és a rajta található kolibrik pedig nem hagyják, hogy unalmas legyen. Kislányos báj jellemzi.



Kövezzetek meg, rajongok ezért az anyagért, mintáért. Szellős fazon, ami a vállat szabadon hagyja. A fodor még mindig a divat középpontjában van, kis mellű lányoknak pedig igazi optikai tunning, nem véletlen hogy régen is alkalmazták a fodrokat a mell részen. 

Ezt a ruhát még kismamák is viselhetik, eszméletlen klasszul, született feleségesen (fenségesen) fog állni



Blézerekből sincs sok a szekrényemben, főleg amolyan alap darabokból, ami mindenkinél kötelező. Szóval ez a három gombos, tengerész hatású mély kék csak jól jönne. 




Teljes Marilyn Monroe kollekciót találunk a Mohitonál, ez a póló fogott meg belőle leginkább. Hosszított így sok lehetőséget látok a kombinálására, az is tetszik hogy laza, lezser.



Tavasszal kidobtam minden hosszúujjuimat, így lassan el kell kezdenem beszerezni az újakat. Évekig hordtam ugyanazon darabokat, így nem volt véletlen, hogy némelyik agyon mosott, kibolyhosodott és szétnyúlt volt. Ez a szépség jó darab lenne, ami beillik a téli pasztell mániámba is. Az ujj részen pedig csodálatos az a csipkézés.




Kockás anyag feketében is, átlós fodorral. Jó igen ez lesz az új mániám, bevallom. Tetszik ez a darab nagyon, bár nem derék szoknya, de amúgy is hamarosan visszatérnek a csípő darabok.



És ennél a darabnál esett le, hogy nemrég láttam Fanninál az Anyabőrben blog írójánál. Csodálatos ez a rózsa rátétes tüll darab. Egy edzőcipővel, balerinával, de magassarkúval is tökély. Esküvőre pedig simán viselhető. A honlapon hasonlót találtok még arany feliratokkal, bár az nem akciós.



Hologrammos bomber? KELL! Fantasztikus ez a kabát, olyan amiben garantáltan megnéznek, sőt ha utánad fordulnak még egy kis üzenetet is láthatnak. :)



Kalapokról sem hiányozhat a felirat. Instagramon minden igazán menő lánynak van ilyen kalapos képe. A Mohito oldalán három fajtából választhatjuk ki a hozzánk leginkább passzoló üzenetet, aztán már lőhetjük is a fotót benne. 





Rózsaszínes és sárgás nude táskám van, ám ilyen nude-nude nincs. Akciós és ahogy elnézem tökéletes formájú, minőségi darab. 




Nude cipőből sose lehet elég. Ez pedig egy csodás, különleges darab, ami alkalmakra, esküvőkre kiváló. Nem túl csillogó, így senki nem mondhatja rá, hogy giccses. 


Hogy tetszett Nektek ez az összeállítás? Ti mit vennétek meg az oldalról? Vásároltatok már online, vagy a Mohito üzletében?