2017. október 1., vasárnap

Treacle Moon-Testápoló és kézkrémek

A Treacle Moon máekától eddig egy testápolót próbáltam, de a cuki csomagolásai mindig megállítanak a drogériák polcai előtt. Érkezett egy PR csomag, ami által két kézkrémet és egy testápolót tesztelhettem ezekről lesz most bővebben szó. 




Amit a márkáról tudni kell

A Treacle Moon egy olyan kozmetikai márka, mely arra helyezi a hangsúlyt, hogy finom, édeskés illatú termékeket gyártson. Nem tesztelnek állatokon.
A termékkínálat testvajakat, testápolókat és tusfürdőket tartalmaz. (Krémmánia)







Kézápoló balzsamok


Marsh Mallow Heaven és a The Rapsberry Kiss illatban érkezett hozzám nagyon kézreálló csomagolásban. Öröm megfogni és szerintem nagyon is jó egy kézkrémnél, hogy ha tetszetős a csomagolása, sokkal aktívabban kenegetjük vele magunkat. Az illat is isteni mindkét esetben, egyik pillecukros eszméletlen finom édes illat, nem émelyítő, a másik pedig a Hubba Bubba illatára emlékeztet, málnás édes. Kis méretéből adódóan nagyon táskabarát, nincs az a kis táska, amibe ne férne be. 


Állaga könnyed, bőr melegre szinte vizessé válik, gyorsan szívódik be, de azért kell neki pár percet adni. Picit se ragacsos, ami abszolút nappali kézkrémmé tesz. Hidratálása nekem elég, de azért óránként érdemes frissíteni. Ha nagyon száraz a kezeden a bőr, akkor egy tápláló kézkrém mindenképp kell éjszakára. 

Ha elfogy újra veszem. :) 


True Shea Love testápoló



Nagy a kiszerelése, kényelmesen adagolható, viszonylag sűrű termék. Nagyon cuki a szívecske rajta, lássuk be a lehető legcukibbak ezek a grafikák. Felpattintós a kupakja, higénikus. Illata engem a tejeskávéra emlékeztet, erőteljes, de nagyon kellemes és elég tartós a bőrön. Igazi őszi termék mind illatát tekintve, mint hidratálását, a hűvös időben lesz a nagy szerelmünk.
Shea vajat és szőlőmagolajat tartalmaz, vagyis nagyon tápláló termék, sőt kisimítja a bőrt, küzd a ráncok ellen, így érdemes a nyakunkat is aktívan kenegetni vele. Tstes krém létére gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet.