2017. december 5., kedd

Fémes hatású kollekció- PUPA METALIC

Imádom a matt hatású rúzsokat, de be kell vallanom már nagyon vártam, hogy valami új dolgok kerüljön rivaldafénybe. A metálos rúzsok pedig igazán különleges fényei lehetnek a sminkünknek, így nagyon boldoggá tesz ez a trend. Sokkal teltebbnek látszanak tőle az ajkak és némely árnyalatnál szinte futurisztikus hatást kapunk. Nincs új a nap alatt, szóval vissza jövőbe és metált mindenhová! Lássuk mit is tud ezen a vonalon a minőségéről és elérhető árairól ismert PUPA Milano márka. 





Amit a márka ígér:

Eklektikus és merész, az I’m Metallic korábban sosem látott lemezes hatást kölcsönönöz az ajkaknak.  Rendkívüli finomságú, szivárványszínű gyöngyökkel dúsított, az ajkakat intenzív és drámaian fémes filmréteggel vonja be. Krémes állaga meglepően vékony és kellemes. Tökéletesen társítható az I’m Lip Pencil szájceruzával és az I’m Metallic körömlakkal.
Tökéletesen társítható az I’m Lip Pencil szájceruzával.



I'm lip pencil


Kétvégű ajakkontúr ceruza még nem a legelterjedtebb a piacon, pedig mennyire praktikus. A legtöbb élénk színű rúzs követeli, hogy használjunk ecsetet és/vagy ceruzát a tökéletes eredmény érdekében. Nálam létfontosságú ez, mivel az ajkam egy része pigment hiányos és a kupidó ívem egyenetlen. Számomra nagyon praktikus ez a megoldás és gondolom mások is örülnek ennek az egyszerű, de nagyszerű ötletnek, amivel a neszesszerünk ismét egy kettő az egyben termékkel gazdagodhat.

Rettentően szeretem a Pupa ceruzáit legyen szó szemre, vagy ajakra valókról, mert megfelelően krémes, puha, de nem az elmászkálós fajta. Ennél sincs ez másképp a formula fantasztikusan eltalált, az állag mesés és a pigmentáltság kiváló. Remek alapja lehet a rúzsoknak és ami külön öröm, hogy figyeltek arra, hogy a számozás is egyezzen a fémes rúzsokéval, így párosítani is a lehető legkönnyebb.

Sokszor felmerül a kérdés miért érdemes ceruzát használni rúzs alá. Egyrészt megkönnyíti a rúzsozást, hiszen a kontúr által behatárolt területen belül kell csak felkenni azt. Másrészt sokkal tartósabbá teszi az ajaktermékünket, hiszen primerként is funkcionálnak ezek a ceruzák. A kopás sem lesz olyan csúnya és egyenetlen, vagyis képesek feltuninongolni az élettartalmát is a rúzsoknak, így bátrabban ehetünk. Egy-egy pigmentálatlanabb terméket élénkebbé varázsolnak és akár önmagukban is viselhetőek. Mindenkinek ajánlom, hogy legyen minimum egy vörös ajakceruzája és egy bordó, de nem árt egy mindennapi nude is a tarsolyba, ha pedig nagy rúzs rajongó vagy, akkor a kedvenc árnyalataidhoz vásárold meg a megfelelően párosítható cerkát.

+ tipp: 1. Minden termék többfunkciós, így akár szemfestéshez is bevethetjük ezeket.
            2. Az ajak ecset résszel könnyedén tudsz ombre ajkakat készíteni.


I'm Metallic rúzs



008 Deep Violet




Csomagolásuk a rúzs színével egyező metálos papír dobozból és ezüst fémes csomagolásból áll. Eszméletlen szép a doboz tuti nem dobom ki. A rúzs kézre álló és csepp alakúra vágott (megjegyezném, hogy tudom, hogy a rúzsokat öntik). :D Nagyon könnyű a Cupido ívben is tökéletesen rúzsozni ebből fakadóan. 8 árnyalatban érhető el és 3290 Forintba kerül, így közép árkategóriás termékről beszélünk.




007 Fancy Cyclamen



A márka a rúzs végén feltünteti a számát, de sajnos az árnyalat nevét csak a honlapon találjuk meg. Krémes, de mégsem az elmászkálós fajta, így aládolgozás és kontúrozás nélkül is a helyén marad. Nem csókálló és a zsíros ételek elfogyasztását nem viseli jól, de ez nem is elvárható tőle. Cserébe nem szárítja az ajkakat, kényelmes viselet és egy rétegben is csodálatos fémes hatást ad elfedve az ajkunk színét.

Az extrémebb feltűnőbb rúzsokért rajongóknak nagyon ajánlom ezt a metálos lila kombót, garantáltan minden buli sminket még hangsúlyosabbá tesz, de akár egy hétköznap egy naturális szemfestéshez, merész tusvonalhoz is kiváló választás.



006 Intense Ruby


A 90-es évek nagy slágere volt a metálos fényes ajak, de idén a matt fémes formula a nyerő, így régi visszatérő megújult finshel. Mivel ez nem folyékony rúzs, így krémesebb az állaga, nem emeli ki annyira a száraz részeket sem, de persze érdemes tökéletesen hidratált ajkakra felvinni.

Bogyós gyümölcs árnyalat volt az, amit a legtöbben kiemeltek, hogy mennyire gyönyörű a videóm alatt, mondhatni ez a kedvencetek. Kifejezetten egy hétköznapi darab, ami nem túl feltűnő, de mégis megfűszerezi a sminkünket.


004  Warm Bronze


Igazi viselhető bronz árnyalat, ami melegebb barnás-vörös tónust kapott. Eszméletlen szép és a kevésbé bevállalósak legjobb választása, ezzel a belépő színnel érdemes elkezdeni a metálos árnyalatokkal való barátkozást. 




Remek rúzsok, remek formula mindenkinek csak ajánlani tudom a Pupa ajak termékeit, de minden mást is. Szerintem ár/érték arányban a legjobb márkáról van szó, ami folyamatosan fejleszt, újít és figyel a designre is, viszont nem rugaszkodik el az ára az elérhetőségtől. Simán hozza a professzionális minőséget nem véletlen, hogy több sminkes is használja. 






A swatchok pedig jól visszaadják a színt és az élénkséget, egy húzással tökéletes fedést biztosít mind a négy árnyalat. Nem tudok kiemelni egyet sem, mert azonos a tudásuk. A választásnál vegyétek figyelembe, hogy milyen színeket preferáltok és a bőr tónusotokkal mi harmonizál legjobban, valamint arra is érdemes koncentrálni, hogy mely árnyalatok mutatják fehérebbnek optikailag a fogunkat.


I'm Metallic körömlakk


Amit a márka ígér:

Tiszta fémes hatású körmök a rendkívüli finomságú, szivárványszínű gyöngyökkel és színjátszó mikro glitterekkel dúsított 3D textúrának köszönhetően. A szín telt és rendkívül pigmentált már az első réteg felvitelétől. Az eredmény? Egy abszolút divatos, merész és fényes, fémes hatás, melyet az I'm Metallic szájrúzzsal lehet társítani.
Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Parabénmentes


A Pupa lakkjai a legszuperebbek, amiket próbáltam, így nagyon megörültem hogy lapult a csomagban. Általában lerobbanthatatlannak bizonyulnak, ám ennél a kollekciónál a tartósság csak 3-4 nap, de a legtöbb drogériás lakk ennyit se bír, szóval ez is klassz.
A lakkok csomagolás, ecsete a megszokott, amit már nem is lehetne jobbra fejleszteni, nem hiába ragaszkodik az olasz márka ehhez.





Summa summárum remekül sikerült termékekket hozott ismét össze a Pupa, kiemelkedően jók a metál rúzsai és az ajak ceruzái. Ha nagyon kötekedni szeretnék, akkor a lakkjait kihagyhatónak mondanám most, viszont minden más körömlakkjuk maga a csoda tartósság szempontjából. Természetesen ezek is kibírnak 6-7 napot, ha a saját márkás alapozó lakkjuk és fedő lakkjuk bevetésre kerül, amit külön ajánlok a fa alá, mert nincs még egy olyan pompás fedő és primer lakk mint a Pupáé.