2018. március 26., hétfő

Csillogj -Pupa csillámok

Szégyen gyalázat, de csak most jutottam el odáig, hogy írjak a Pupa glitteres termékeiről, pedig már régóta nagy becsben tartom ezeket a csodákat. Imádom az extra sminkeket és a csillogást, viszont nagyon nehéz megfelelő szemhéjpúderekre bukkanni. A legtöbb márka nem is nagyon gyárt ilyesmi, amelyiknél pedig van a kínálatban általában csak por állagú glittert találunk, amihez elkél egy jó csillám ragasztó. Nos ez a két termék ezek nélkül is simán jól funkcionál, az egyik ugye egy kettő az egyben termék, a másik pedig egy olyan préselt csillámporos szemhéjpúder ami varázslatos módon lerobbanthatatlanul és pigmentáltan marad a helyén.m





Kezdjük a mikro csillámokkal, amikhez társul egy színben egyező primer, krémes szemfesték. Ezzel szkeptikus voltam, de már lelövöm most a poént, minden verzióban rmekül teljesít. Önmagában a krémes szemfesték, csillámmal és por állagú szemhéjpúderre építve sem bontja meg a festéket a krémes alap. Mi kéne még? 





A csomagolás egy felnyitható tetejű kerek tégely, aminek az alját pedig le lehet tekerni. Felül a krémfesték, alap ül, míg alulra került fóliával leragasztva a csillám. Ennyire apróra őrölt glittert szinte sehol nem lehet kapni, már már pigmentnek is elmegy.
Nagyon pigmentált a krém alap és nem ül be a ráncokba. Nyilván fontos, hogy vékonyan kenjük el, de szerencsére ujjal és ecsettel is jól lehet teríteni. A csillámokat bomba biztosan megfogja, szerintem jobb ez az alap, mint a 3 betűs márka ikonikus glitter primere. 



Jöjjön a kedvencem!
A Glitter Bomb, amiből mindet meg kell vennem. Annyira lenyűgöztek, hogy már egy perselyt nyitottam arra az esetre, ha végere sikerül pesten beszabadulnom egy Pupa üzletbe.
A csomagolása egy dobozkából és magából a lapos, mono tégelyből áll. 

A dobozon látjuk a színt is, kis csllámos sávban, a tégely pedig hologramos felirattal hirdeti milyen csoda is lapul benne.





Sosem voltam az a csillámos bulizós lányka, de ezeket azonnal bevetettem, amikor kimozdultunk. Alap nélkül is brutál pigmentáltak és könnyen leadja az ecset. Elképesztő, amit tudnak, szerintem ha lehet valamit ikonikus jelzővel illetni akkor ez lenne az a Pupánál. 


Négy árnyalat közül a fekete-szürke-ezüstös a legkihasználhatóbb, de az én gyengém a türkiz. Mindegyik monóban van egy kis tükör, ami ezáltal kompaktá varázsolja, bár tök fölösleges, mert frissíteni azt nem kell a buli alatt.

Nagyon pigentált alapszínben ezüst csillámok tanyáznak, de nem ám elszórva, hanem hihetetlen sűrűn. Nem egy nyomi gélen ül egy réteg, hanem jól préselve az egész egy csillám bumm. 



Tartósságát tekintve abszolút átment a rostán, egész este a helyén marad. Egyedüli gondja, hogy ügyesen kell felvinni, mert nyilván tud potyogni, mint minden csillám. Ja még egy baja van, hogy a tégelyen nem jelzi a színt, tényleg Dunának kell menni emiatt? :D Nyilván valóan nem tudok mást mondai, akkor ez egy jó, nagyon jó termék. :)

Remélem más színű csillámokkal is megjelenik majd, mert érdekes lenne egy színes, vagy holo glitter kiadás. A textúra jó, a koncepció jó, a tartósság remek primer nélkül is, így abba ne hagyd itt Pupa. :)



Ha szeretnéd feldobni a sminkelési szokásodat, akkor bátran ruházz be egy menő glitteres szemhéjfestékre. Lehet nem minden nap fogod használni, de garantáltan emlékezetessé teszi a party sminked. :)
Egyértelműen az utóbbi Glitter Bomb terméket ajánlom, ezek kihagyhatatlanok a smink szerelmeseinek. És felejtsd el az olcsó és por állagú csillámokat! :)