2018. július 11., szerda

MaxFactor már nem csak a mesterek kozmetikuma

A MaxFactor új termékeiből álló csomagra nagyon kiváncsi voltam, főleg mert nemrég felhívott a márka marketingese, akivel nagyon jót beszélgettünk. A Mesterek kozmetikuma szeretne átlagos nőknek gyártan professzionális minőségű terméket, fontosnak tartják, hogy nem csak a látszat határozzon meg mindent, ezzel pedig én nagyon is tudok azonosulni. Sokat le lehet szűrni egy-egy márkánál a blogger, influencer választásnál is, a kampányok kialakításánál, marketingesként pedig jobban át is látom ezek mögött húzódó megfontolásokat. Ja és le kell szögeznem nem szponzorált a tartalom csak ezt a három terméket kaptam tőlük, viszont tetszik a marketing politikájuk. 



DUO GLOW MIRACLE


Nyár legmenőbb sminktrendje a fényesítés és világosítás, nem véletlen hiszen a fények játékánál nincs szebb. A krémes termékek pedig a kánikula melegét is túlélik, így ez a kompakt megoldás Jolly Joker. 
A csomagolása lehetővé teszi, hogy bedobjuk a táskába és bármikor feltehessünk egy kis fényt az arcunkra. 


Az egyik fele matt világos szín, ami krémes, de könnyű, így szem alatti részre is kiváló, de homlokra, orrnyeregre és állra kenve kiemelhetjük a kiemelni valót. A másik fele gyönyörű finom, szürkés-bronzos árnyalat, amit minden bőrtónushoz ajánlani tudok. A világos árnyalatú bőrhöz is szuper lehet mindkét fele, de a kreolok is kedvelni fogják megfelelő kontúrozással. 

Tartós és szépen beépül az alapozóba, nem bontja meg azt. Szerintem blenderrel, vagy ujjal lehet a legjobban felvinni. 




Nem rajongok még mindig a szájfényekért, sajnos ez ezekkel a termékekkel se változott, de azért objektíven leírom hogy váltak be. Alapvetően krémes állagúak, de picit ragadnak is, de gyönyörűen mutatnak az ajkakon. Ami negatívum volt, hogy nekem a két ajkam összeérintve mindig kialakul szinte egy vékony festékmentes sáv, ami itt is észrevehető volt. 



Pigmentáltsága közepes enyhe, de azért észrevehető. Mivel mostanság a full fedés a divat, így kicsit idegenkedhetünk ettől, de véleményem szerint a fényes rúzsoknál ez pont kapóra jön, jobban mutat. 



Az applikátora szivacsos, könnyen kezelhető, bár az ajak széleinél figyelni érdemes. A tubusól minden csepp termék kinyerhető, hiszen puha és jól nyomható. 

Azoknak ajánlom, akik szeretik a folyékony, fényes rúzsokat és szájfényeket, mert ez gyakorlatilag annak keveréke.





Összességében én a kompakt duót vásárolnám újra, mert egy remek kis darab az utazós nesszeszerbe, korrektor, kiemelő és highlighter egy kiszerelésben.