2015. július 1., szerda

Miért ne nyaralj egy bloggerrel?

Nyaklánc Chill-Earrings
Most egy vicces hangvételű, de mélyen igaz posztot olvashattok Tőlem, amiben elmondom miért is nem jó egy bloggerrel nyaralni (főleg ha pasi vagy) 20+1 érv szól mellette. A poszt inspirációjául Chloe bejegyzése szolgált, aminél a hasam fogtam a nevetéstől, miközben felolvastam Botondnak, aki szomorúan csak bólogatott. :) És előre is elnézést a nyaraló partnerektől és Botondtól. :)


1. ...mert hetekkel a nyaralás előtt előkerül a bőrönd, amit aztán kerülgethetsz, rosszabb esetben hasra eshetsz benne. Aztán még egy utazó táska is a tetejére kerül, ami a kiegészítők landolnak.

2. ...mert egy hétre három hétnyi ruhát csomagol, mivel a nyaralás alatt akarja a nyár összes képét, outfitjét elkészíteni.
Kleopátra nyaklánc: Rossetti bizsu, Többsoros lánc: Chill-Earrings,
Bikini: H&M

3. ....mert 7 napra 12 bikini teljesen reális mennyiség nála és azért volt olyan nehéz az a csomag, mert minden szetthez hozott fél kiló ékszert és kiegészítőt.

4. ...mert a te táskádba is fog csempészni pár nélkülözhetetlen ruhadarabot és persze kiegészítőt.

5. ...mert az új arcápolási rutinját nem hajlandó felfüggeszteni olyan apróság miatt, mert nyaral, így a neszesszere is terjedelmes lesz. 

6. ...mert segíteni akar becsomagolni neked, persze olyan outfitteket, amik jól illenek majd az övéhez. Összeöltözős képek kellenek! :) És az arany tetkót is ki kell vele próbálnod!

7. ...mert Neked kell majd fotózni, mert önmagát nem tudja (bár selfiezni azt fog mindenhol), ráadásul ajánlatos jó pofát vágni ehhez és közben dicsérni.

8. ...mert fotós istennek kell lenned, hiszen maximalista és millió kép után is képes kiborulni, mert neki egy se tetszik.

9. ...mert bloggerinánk is szeret fotózni, így minden utcát, minden sziklát, minden ehetőt lefotóz több szögből.

10. ...mert a legínycsiklandozóbb kajába sem ehetsz bele, amíg legalább tíz szögből meg nem örökítette (igen ki fog hűlni!). Ezután még Instagramon is publikálja, hiszen mindenki tudja, hogy csak az történik meg, amit posztolsz. :)

11. ...mert becsekkol mindenhonnan, fent említett okból. Meg kell, hogy történjen, na!! :)

12. ...mert felvesz egy egybe részes fürdőruhát csak egy kép kedvéért, aztán gyorsan egy icipici bikinire vált, hogy rá ne barnuljon. :)

13. ...mert szükségét érzi a körme színét is megváltoztatni (értsd átfesteni) egy zseniális szetthez, vagyis barátkozz meg az aceton szagával. :)

14. ...mert, a fotózáshoz sminkelnie kell még a tengerparton is, aztán lemossa, mert nem akarja, hogy beleégjen a bőrébe a festék. 15. ...mert este a laptophoz csak akkor férsz hozzá, ha már feltette a képeket, megvágta, posztolt egy-kettőt belőle. 

16. ...mert ha lát egy boltot, ami itthon nincs be kell mennetek és persze drogériát se kerülitek el.

17. ...mert a bazározás egy fél napos program.

18. ...a napja jelentős részében társa lesz a telefonja. 

19. ....mert minden fotózásra alkalmas helyet és hátteret felderít, persze a nevezetességeket is meg kell nézni vele, azaz lefotózni előtte. :)

20. ...mert minden nap meg kell nyugtatnod, hogy a képeken (igen végig kell nézned a képeket) jól mutat és nem fogja senki negatív kommentel illetni. :)

+1. ...mert a lányoknak akik a nyaraláson vele lesznek kéretlen smink és öltözködési tanácsokat ad és persze a legújabb trendeket is beléjük veri egy hét alatt. :)

Ahogy Edina barátnőm fogalmazott:  Egy bloggert, csak egy blogger érthet meg! :)

Igyekszem jó lenni a nyaraláson és senkit nem őrületbe kergetni, de azért Nektek is hozni helyzetjelentéseket. :) Már csak másfél hét és indulunk, addig van időm még 10-szer átpakolni a bőröndöt. :)
19 megjegyzés :

 1. Hát ez nagyon jó bejegyzés lett!:D Ráadásul teljesen igazak az állítások. Ha elmegyünk valahova és szép a háttér mindig megkérek valakit, hogy fotózzon le mert outfit posztból sosem elég!:D Szerintem mindenkinek már az agyára megyek...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne aggódj én is! De ez van ez egy életmód, munka, szóval remélem senkit nem akasztok ki a nyaraláson. :)

   Törlés
  2. Ne aggódj én is! De ez van ez egy életmód, munka, szóval remélem senkit nem akasztok ki a nyaraláson. :)

   Törlés
 2. Hát ez nagyon jó bejegyzés lett!:D Ráadásul teljesen igazak az állítások. Ha elmegyünk valahova és szép a háttér mindig megkérek valakit, hogy fotózzon le mert outfit posztból sosem elég!:D Szerintem mindenkinek már az agyára megyek...

  VálaszTörlés
 3. Hát ez rám nem igaz... :D De jól szórakoztam. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) rám részben nagyon, kicsit azért kisarkítottam :)

   Törlés
 4. Pár pont teljesen lefed engem. :D Bár nekem elég pestre felmennem Mr.Zs.- hez. Szegényke még az első nap mikor megérkezek, pihenhet és persze akkor még mondogatja hogy mehetünk ide oda. Majd másnap mikor már a 10. boltot is megjártul leesik neki h mibe keverdett. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyen ez a pop szakma, addig jó amíg nézelődünk és megfontoltan vásárolunk. :)

   Törlés
 5. Haha, ezen jót nevettem :D Sokszor magunkra, magamra ismertem :D Főleg a fotós istenes pontnál :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Ezért nincs hivatásos fotósom, már rég megőrült volna tőlem :D

   Törlés
 6. Teljesen egyetértek! Én is őrületbe tudom kergetni Zsoltit a na ezt nézzük meg, kell pár kép, na de ezen hülyén mutatok csináljuk meg még egyszer, ez így nem jó, na ezt nézzük még meg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyanez és persze Botond is imádja, ha fényképezik.... :)

   Törlés
 7. Nagyokat nevettem olvasás közben, találtam is néhány közös pontot :) Jövő héten megyünk négy napra nyaralni, a férjem előre retteg, ennyi időre kábé annyi mindent csomagolok, mint más egy hónapra - jobb felkészülni minden eshetőségre jelszóval. Ő mindig csak a legszükségesebbeket viszi magával, erősen promotálja a "pakolj be pár szoknyát meg felsőt aztán majd kombinálod" vonalat, amiben én nem hiszek, a vége úgyis az, hogy ő egy darab sporttáskával, én minimum két közepes bőrönddel. Ráadásul idén egy 14 hónapos ördögfiókának is csomagolok, ami plusz kihívás lesz.
  A fotózással az őrületbe kergetem, dokumentálni akarok minden pillanatot, napi "outfitet", két éve csak a szandálomról csináltam kábé 20 képet. Ez normális, ugye? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem teljesen normális vagy, engem is megerősítenek ebben a hangok mindig! :) Én ma már egy esküvői ruha becsomagolásán is merengtem, mert jó lenne tengerparton befotózni az esküvős cikkhez... ez a vég :D
   Jaj előre félek, ha gyerekem lesz (főleg ha lányom) akkor mennyi ruhája lesz és róla mennyi képet fogok posztolni. A cipőmről én is minimum 20 képet lövök, hogy elég szépen mutasson a lábfejem :D Hiúság blogger a neved! :)

   Törlés
  2. Én nem gondoltam volna, de egy kispasinak is lehet annyi cuccot venni, hogy lassan saját gardróbja lesz :D Megnyugodtam, hogy pont annyira normális vagyok, mint Te :D

   Törlés
  3. Képzeld nekem még előreláthatóan 2-3 évig nincs babaprojekt, de már 16 éves korom óta gyűjtöm a babaruhákat. 7-8 doboz már tele van velük... nem is tudom mi lesz, ha majd teherbe esek, meg ha megszületik az első lurkó. Biztos rajta fogom kiélni a vásárlási mániám. :) A napokban pedig két Barbie baba szerűt is vettünk Botonddal, nekem nem akarta megvenni, de a majdani kislányunknak szó nélkül betette a kosárba. :D

   Törlés
 8. Ezen jót nevettem. :D Csak azt ne felejtsétek ki, hogy ez tematikusan a Beauty-Fashion blogokra vonatkozik. A többiekről ne is merjünk beszélni. :D Én pl. self-bloggerként nem csak nyaralás alkalmával tudom őrületbe kergetni anyámékat, mikor sürgősen le kell írnom pár dolgot, hogy el ne felejtsem később megemlíteni a bejegyzésben. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Jogos. :) Ne aggódj nálam is az van, meg amúgy is mindent fotózok :D

   Törlés