2017. január 22., vasárnap

Ismét egy olasz márka, amiért rajonghatunk-Vagheggi Intense 24 órás Age Care Védő krém

A Vagheggi márka ajaktintájáról már olvashattatok ITT, most pedig mesélek kicsit Nektek az INTENSE 24 ÓRÁS AGE CARE arckréméről. Az esti bőrápolásom elég összetett az ázsiai módinak köszönhetően, a reggeli viszont rövid és pörgős, amibe egy arckrém és esetleg egy szérum fér bele. Meglepő módon eddig nem találtam meg a tökéletes krémet, illetve mindig kutatok jobbnál jobb után, a kísérletező kedvem sosem hagy alább. 





Amit a márka ígér:

24 órás bőrsimító krém, mely neurokozmetikai hatóanyagainak köszönhetően visszaadja a bőr számára a komfort érzetet, kisimítja a ráncokat és ragyogást kölcsönöz a városi élet okozta stresszelt bőrnek.
 Hatóanyagok:Laminaria hyperborea,energetizált tengervíz,panthenol,béta-glukán,kókusz olaj. 





Csomagolása egy dobozból és egy nagy tégelyből áll. A doboz nagyon mutatós ezüst indázatu és piros nyíló rózsa grafikával díszített. Az elején egy letisztult ezüst négyzetben kapott helyet a márka név és a krém neve. A doboz tetején is szerepel a felirat, itt már abszolút minimalistán. A minimalizmus viszont tovább folytatódik a tégelyen, fehér alapon szürke felirat és ezüst tető. Semmi giccs, tisztaságot és profizmust sugall.



A tégelyes kiszerelés 50 ml terméket rejt, nem szeretem ezt a fajta adagolást, de legalább a márka gondolt a higéniára, így egy kis spatulát is csomagoltak mellé. A spatula pedig fóliával védett, nagyon figyelmes megoldás és könnyűvé teszi az adagolást, no meg megúszhatjuk így a baktériumok bejuttatását (és elszaporodását) a krémben. Viszont az oxidáció ellen ez nem véd. Állagát tekintve viszont megértem, hogy nem pumpás az adagolás, annál sűrűbb krém, hogy ez megvalósítható legyen. Különleges, krémes, ám kicsit szilikonos hatású.



A bőrömön könnyen eloszlatható, gyorsan beszívódik, de hagy egy film réteget, amin gyönyörűen mutat az alapozó. Remek előkészítés a sminkeléshez, tökéletes primer. Néha még a Nive After Shave balzsamot is kihagyom, ha ezt használom.

Illata kellemes, nem túl parfümös, de szerintem illatosított. 




50 ml termék simán elég napi használat mellett egy évig, a krémek szavatossága is eddig garantálható. Nagyon kevés elegendő és láthatóan szebb tőle a bőröm állapota. Kicsit nehezebb érzés, de mivel alapozót jól megfogja kevesebb smink fog felkerülni a bőrünkre, így nem lesz zavaró. 
Jól hidratál, a száraz részeket is eltünteti. Nem fényesedik ki tőle a T zónám, ami alap elvárás egy nappali krémnél.

Az ára borsos, de ha azt veszem figyelembe, hogy egy évig használom majd minden reggel, akkor már kellemesebb a 16600 Ft. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én bőrápolásra kevésbé sajnálom a pénzt, mint luxus smink termékekre. A bőrünk állapotának romlása nem igazán visszafordítható folyamat. Ez a krém szépen simítja a kisebb ráncokat, szem környékére is használható, nem irritál. A filmréteg amivel bevonja a bőrt kicsit olyan mint a pajzs, ami megvéd ahogy fogalmaznak, a városi élet ártalmas dolgaitól. Mindenkinek ajánlom, egyedül az ára lehet visszatartó erő. Egyik legjobb krém, amit próbáltam eddig nappali krémként, sőt az esti rutinban is jól megállja a helyét.
Ti próbáltatok már valamit a Vagheggitől?