2017. február 3., péntek

Fa mézes kiadása és Marc Jacobs Honey parfüm-Henkel doboz

Egy fárasztó nap után hulla fáradtan haza esve ez a doboz fogadott az ágyon, komoly önuralomra volt szükségem, hogy ne nyissam ki azonnal, csak másnap a videó előtt ülve. Azóta minden terméket kipróbáltam a Henkel dobozból és már van annyi tapasztalatom, amivel meg tudom ítélni ezeket és be is számolok róluk Nektek. 





A Henkel már küldött egyszer bloggereknek egy Blogger Boxot (ITT TALÁLOD A posztot), így került a látómezőmbe újra a Fa márka. Akkor olyan mértékű szerelem alakult ki a kókuszvizes tusfürdőjükkel, hogy azóta legalább hat flakonnal elhasználtam és Botond is nagy rajongója. tusfürdői között gyakorta nézelődök, így nagyon örültem a csodaszép méhviasz mintájú dobozban lapuló ezen termékeknek. Pontosabban egy nagyobb habfürdő és egy tusfürdő, valamint egy folyékony és egy klasszikus szappan kapott helyet sárga selyempapír fészekben. A legnagyobb meglepetés viszont kétségtelenül a Marc Jacobs Honey parfüm volt. Ezt csak azzal tudták volna felülmúlni, ha egy méhraj röppen ki, bár gyanítom annak nem örültem volna. :) Jó tudom gyenge poén, késő éjjel erre futja. 


MARC JACOBS HONEY PARFÜM


Amit a márka ígér:
2013 júliusában jelenik meg Marc Jacobs legújabb parfümje, mely a Honey nevet kapta.

Illatkategória: virágos-gyümölcsös
Fej: körte, gyümölcsös jegyek, mandarin
Szív: narancsvirág, lonc, barack
Alap: méz, vanília, fás jegyek (Krémmánia)



TESZT
Az üvege mindent visz, leírhatatlan birtoklási vágyat váltott ki belőle, úgy voltam vele, ha nem tetszik az illata se válnék meg tőle soha. Első sztereotípiám az volt, hogy eszméletlen édes illata lesz, ha méz a neve, de nem így van. A méz ihlette, vagyis a virágok, a dolgozó méhek, a vidámság, a tavasz. Valahogy az illat egy tavaszi fuvallatként indul és lassan peregnek a napok, így egy forró augusztusi délután találjuk magunkat. Egy utazás számomra, a friss zöld illatból a nehezebb fás, fűszeresbe. Én a gyümölcsöket nem érzem igazán ki, még így a leírtak alapján sem, de az első olyan parfüm, ami hangulatfestő tulajdonságokkal bír, érzelmeket vált ki és emlékeket hoz elő. Remekül passzol az alap illatomhoz is. Tartóssága kitűnő.



A Fa termékekről elmondhatom, hogy a bőröm sosem irritálták, pedig télen hajlamos vagyok rá és pattanásosodik is időnként a hátam (Tajti Ildinek köszönhetően már tudom, hogy a hajbalzsamoktól, ahogy érintkezik a bőrömmel és egyes tusfürdőktől), de ezektől semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Nagyon intenzívek az illatai, de mégsem tolakodók, jól kijönnek a parfümökkel. 





HONEY CRÉME SZAPPAN



Amit a márka ígér:

Fa Honey Créme krémszappan az Arany Írisz csábító illatával.

Ára: 199 Ft


TESZT

Nem vagyok egy nagy szappan fogyasztó, de ez igazán kellemes termék, nem csak kézmosáshoz, hanem fürdésnél is. Kinek ne lett volna otthon ilyen szappana gyerekkorukban? Jó emlékeket idéz. Az illata csodálatos, édes, de nem kifejezetten méz, inkább a virág visszafogott báját érzem ki. Nőies abszolút.




FOLYÉKONY SZAPPAN



Folyékony szappan nálunk minden csap mellett helyet kap, fürdő, WC és a mosogató. Mivel legtöbbet az illemhelyen mosok kezet logikus módon, plusz mert hazaérve is az van a legközelebb a bejárathoz, így ide tettem ki. Aztán átértékeltem a dolgot, mert túlzottan megszerettem és a nagy családnak köszönhetően túlzottan fogyott. Kellemes krémes , de könnyen leöblíthető termék. Illata egyező a szilárd szappanéval, tartós. Ja és a lényeg egyik szappan se szárít.


HONEY ELIXIR 



Amit a márka ígér:

Gyengéd és ápoló Fa Honey Crőme tusfürdő a Fehér Gardénia illatával és méz kivonattal, mely ellenállhatatlan, selymesen puha bőrérzetet nyújt.

Ára: 500 Ft körül


TESZT

Látványos átlátszó, aranyló hatású számomra a csomagolás, mintha tényleg méz rejlene benne. Géles állagú maga a termék, jól habzik, könnyű leöblíteni. Illata ennek se gejl, vagy nehéz, inkább olyan mint amikor a meleg nyári nap illatát érezzük. 




HONEY CRÉME HABFÜRDŐ



Amit a márka ígér:

Kényeztetően gyengéd Fa Honey Creme krémtusfürdő az Arany Írisz illatával és méz kivonattal, mely ellenállhatatlan, selymesen puha bőrérzetet nyújt.

Ára: 990 Ft körül

TESZT


Illatáról a családnak fentebb írtam. Amúgy rajongok a habfürdőkért, mániám vetekszik a fürdőbombáéval. Sőt a fürdőbombákból hiányolom a habzást, így néha még löttyintek utánuk egy illatban harmonizáló habfürdőt. Ez pedig az a löttyinthető fajta, ami szinte minden illatot jól kiegészít és nem vesznek össze a kádba. :)
Mindegyik termék jól záródó felpattintható kupakkal rendelkezik, értelemszerűen a szappanok nem. :D A pumpás adagoló kiválóan működik, jól koordinálható a mennyiség.

Összességében persze a parfüm kapja a koronát, de nagy kedvencem lett a habfürdő, a tusfürdő és biztos veszek még a folyékony szappanból is. Ha drogériában látjátok ezeket, akkor szaglásszátok meg őket és ne feledkezzetek meg a kókuszvizes tusiról sem. :)



Ti próbáltátok már? Melyik a kedven Fa terméketek?