2019. október 8., kedd

Lerobbanthatatlan matt rúzsok-Pupa I'm Love Matt rúzsok

A Pupa újabb folyékony rúzs kiadással dobbantotta meg a szívemet, mivel ha ők kiadnak valami újdonságot, amihez hasonó volt már náluk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy még szuperebb minőségűek lesznek. A folyamatos fejlesztés mellett mindig reagál az olasz márka az új trendekre. Nem tudom hogy csinálják, de egy márkánál alig fél éve találtam tökéletes matt hatású rúzst, az I'm Love Proof lesöpörte tudásban.





Facebookon megszavaztátok, hogy videót szeretnétek látni a termékről és a Candy Punk kollekciót ilyen formában fogom tesztelgetni, de ezekről a rúzsokról mindenképp szerettem volna írni. Valamint grafomániás énem is előjött, így most lássuk a csoda rúzsokat. 

Amit a márka ígér

Matt hatású, rendkívül intenzív, bársonyos szín: I’M Loveproof a nélkülözhetetlen ajakrúzs a csókálló ajkakért*!

A vékony és ultra kényelmes textúrája tökéletesen tapad egy időtálló színért.
Az exkluzív, orsószerű applikátor pontos felvitelt tesz lehetővé a kifogástalanul megrajzolt ajkakért. 
Bőrgyógyászatilag tesztelt. Parabénmentes.




TESZT

 A csomagolása nagyon hasonló az I'm Matt kiadáséra, viszont nagyobb, hosszabb, kecsesebb. Ami még eltérés, ha már így az összehasonlításba belementünk, hogy jobban ráz, egy kattanást lehet érezni, amikor tökéletesen rázárt, így a táskában sem csavarodik ki (volt már olyan folyékony rúzsom, ami megviccelt). 



Az applikátor is változott, a ferdén vágott kis fejű applikátor baba piskóta alakúra váltott és tényleg könnyebb vele dolgozni precízen. Nincs szükség ajak kontúr ceruzára a piros rúzs esetén sem. 


A formula tényleg bársonyos (itt jegyezném meg, hogy a fenti ígéretek mindegyike pipa), olyan szép púderes hatása van, pedig egy alapvetően hígabb állagú termék.  Nem kenődik a fogadra, ami az előző matt kollekció gyengéje volt pár színnél (mondom, hogy mindent javítanak). Gyorsan szárad, de nem arra a kopogós javíthatatlanra, amit csak akkor tudsz frissíteni, ha lemosod, hanem könnyedén rászaladhatsz bármikor a következő réteggel. 



Csókálló, ahogy ígéri, simogathatod, dörzsölheted, ihatsz meg se kottyan neki. A zsíros kaják nyilván leszedik, de szépen egyenletesen és nem maszatolódósan. Nem szárít így másnap is számolhatsz arra, hogy ezekhez fogsz nyúlni, aláhidratálás nélkül is működött nekem. 
Pigmentáltsága nagyon jó, bár a pirosaknak elkel egy vastagabb réteg, vagy két vékony, hogy tökéletes legyen, de ki bánja ezt? Én ugyan nem. 

És igen ezek mindegyike, ami tesztelésre érkezett a sminkes bőröndömbe került és kiütötte a MaxFactor Limpfinityt, amivel csak annyi gondom volt, hogy újra festésnél le kell teljesen mosni, ezt pedig egy vendég, akkor nem tudja könnyen megtenni. 

Ti próbáltátok már?