2014. július 29., kedd

Beautyblender a tökéletes sminkeszköz és SMINKVERSENY FELHÍVÁS

Nemrégiben hozzánk is megérkezett a beautblender és tesztelgettük, erről fogunk most olvasni és a cikk alján találjátok a sminkverseny felhívásunkat. 

Mi is a beautyblender? Nos egy sminkszivacs, amivel nagyon egyszerűen és gyorsan tud az is sminkelni, aki kevésbé rutinos. Rea Ann Silva találta fel ezt a csepp, vagy tojás alakú kis eszközt, amivel alapozni, korrektorozni, szemet festeni, de még rúzsozni is lehet, magyarán egész sminkünket ki tudjuk vitelezni vele.










Alapvetően viszont alapozó szivacsként terjedt el és sok profi sminkes is ezt használja, mivel csíkmentesen és nagyon vékonyan lehet felvinni vele az alapozókat, aminek két előnye is van, spórolhatunk az alapozóval és nem ül be a ráncokba az alapozónk, mivel nagyon vékonyan kerül a bőrünkre.

Egy perc alatt lealapozhatjuk vele az arcunkat, jócskán gyorsabb ezzel az az alap művelet, mint az ecsettel (kipróbáltuk és zseniálisan gyors). De hogy ne csak az ecsettel hasonlítsam össze, a smink szivacsok beisszák az alapozót és képtelenség tisztítani őket, így szaporodik bennük a baktérium és felül fertőzhetjük a bőrünket, ez az egyik oka a pattanások kialakulásának. Vannak másolatai is, amik azt a tulajdonságát nem birtokolják, ami a csodát eredményezi, hiszen ez a velúrhoz hasonlító anyag, nem issza be az alapozót, nagyon rugalmas így nem törik szét, mint pl. az Essence másolata, ami megtévesztően hasonlít erre, de ahogy utána olvastunk rémálom lehet, így inkább nem dobtunk ki az ablakon 1300 Ft-ot hogy összehasonlítsuk.

 Forma kidolgozása az arc hajlataihoz lett kialakítva még a belső szemzugot is könnyedén eléri, így bármilyen sminkfázisnál használható.


Érzékeny bőrűek is használhatják hiszen latex mentes és illatanyag mentes.

Pink, fehér és fekete színben kapható.









Használata: 

Vizezd jól be, majd csavard ki. Ne lepődj meg, majdnem kétszeresére nő meg. Ezután mehet rá az alapozó, bármilyen állagú és kezdődhet a sminkelés. A bőrbe ütögetve ajánlja a márka az alapozó felvitelét, de én nem tudtam elszakadni a kenegetős megoldástól, és így is fantasztikus csíkmentes és lehelet vékony hatást értem el, mégis szuperül és egyenletesen fedte a bőrömet. Több alapozóval is kipróbáltuk (alacsony, közép és felső árkategóriásakkal) és mindegyikkel csodásan szerepelt (Chanel, Maybelline, UMA, Vichy)




Tisztítása: 

Speciális tisztító folyadéka kapható, ami szépen kitisztítja a blendert és elpusztítja a baktériumokat, természetesen bőrgyógyászatilag tesztelt. Mi micellás vízzel mostuk ki, nem volt elég hatékony a tisztítás, így mindenképp ajánljuk a tisztító folyadékot hozzá.

Játék leírása: IDE KATTINTVA BŐVEBBEN OLVASHATOD

A Szépleszel webshop és a Kialakító beauty és divat blog közösen smink-és fotópályázatot hirdet, mely a Facebook oldalon zajlik majd. A sminkversenyre bárki jelentkezhet, aki elkészíti, lefotózza és feltölti az általa készített pályaművet a Kialakító magazin Facebook oldalára (azaz a mi facebookonkon fog futni).

A pályázat két kategóriában folyik:

1. Kedvenc sminkem

Bármilyen sminkkel nevezhetsz, ami szívesen viselsz, vagy ami valamilyen okból nagyon tetszik neked. Készíts el magadon vagy akár egy modellen, majd fotózd le. A kép készülhet mobillal, vagy fényképező géppel is, a lényeg, hogy szépen látszódjon rajta a smink.

De ha van Beautyblendered, akkor készítsd azzal a sminked és még a különdíjasok versenyében is részt vehetsz. Küldj egy képet a Beautyblenderedről is!

2. Beautyblener használaton kívül

Ez a verseny Neked szól, ha érzel magadban egy kis kreativitást és beindul a fantáziád, ha meglátsz egy Beautyblendert. Mire használnád a Beautyblendert, hol tartod, mikor nem sminkelsz vele? Helyezd a sminkszivacsot egy meglepő környezetbe és fotózd le.

Nyeremények, díjak:
A két kategória első helyezettjét zsűri választja majd ki. A közönség díj pedig azé lesz, aki a legtöbb like-ot kapja az oldal látogatóitól. Különdíjjal jutalmazunk egy olyan versenyzőt, aki a Kedvenc sminkem kategóriában indul és Beautyblenderrel készíti a sminkjét. Ezt szintén zsűri választja majd ki.

Kategória győztes díjak:

Beautyblender Duo Classic +Tisztító folyadék
Reishentel Multicase nesszeszer barokk piros
Morgana Cosmetic ajándék csomag
Krémminta csomag
A nyeremény összértéke: 25. 000 Ft

Közönség díj nyertes nyereménye:

Beautyblender Classic
Reishentel Toiletbag szürke pöttyös
Morgana Cosmetic ajándék csomag
Krémminta csomag
A nyeremény összértéke: 19. 000 Ft

Különdíjas nyereménye:

Beautyblender Classic
Tisztító folyadék 90 ml
Morgana Cosmetic ajándék csomag
Krémminta csomag
A nyeremény összértéke: 15. 000 Ft


Zsűri tagok:

Hegedüs Enikő Mónika és Mezei Georgina-Kialakító.blogspot.hu
Debreczeni Krisztina- Forumshopsblog.com
Borsche Annamária – Szépleszel.hu
Orosz Zsuzsanna- Morgana Cosmetic.hu


Verseny időtartama:

A játék 2014. 08. 02-tól 26-ig  tart. A verseny első szakaszában 2014. 08. 02-től 19-e éjfélig lehet feltölteni a pályázó képeket. Augusztus 19-től 26.-e éjfélig pedig szavazni lehet a kedvenc pályaművekre. Egy szavazó többször is szavazhat, de minden nap csak egyszer. Eredményhirdetés a játék lezárását követően 2014. 08. 27-én lesz. A nyerteseket emailben értesítjük. A nyereményt a Szépleszel Webshop küldi el a szerencséseknek.

A játékot a Trend Plusz Media Kft tervezte és vezeti, a jelentkezés önkéntes, az adatokkal vissza nem élünk, harmadik félnek azokat ki nem adjuk!

Játék leírást készítette: Broche Annamária (Szépleszel webáruház)