2014. július 18., péntek

MEMEBOX a koreai szépségdoboz+ VIDEÓ

Hetekig agyaltam, hogy megvásároljam-e, de annyi szépet és jót hallottam, hogy képtelen voltam nem beszerezni, no meg a fránya kíváncsiságom se engedte volna, hogy lemondjak az élményről. Mivel a legközelebbi a teljes kiörlésű gabonákból készült doboz volt, így türelmetlenségem győzött és őt kértem. No de lássuk mi is a Memebox.


For weeks I was thinking to buy it, I heard so many nice things that I could not resist, and also my curiosity would not let me give up this experience. The fastest delivery was the whole grain box, so I choose this. So let's see what the Memebox has to offer.



Tovább kattintva láthatod a videót és a termékek leírását, ráadásul kedvezmény kódokat is összeszedtem. :)
By clicking here you can see the video and the description of the products and in addition here are some discount codes to be picked up. :) 





Ha már gabona doboz, akkor egy hangulatkép hozzá


4-8 teljes terméket tesznek egy dobozba és persze kerül nem egy teszter méret is bele. Különböző kiadásai vannak, van a sima Memebox, ami havonta jelenik meg. Négy fő típusa létezik, a MEMEBOX, a MEMEBOX különkiadás, a Luckybox (szerencse doboz) és Superbox (ami drágább, és több terméket tartalmaz. Ezen kívül vannak trend kiadások, pl. nyári, csajos bulis, vízálló sminkes, piros kiadás stb. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző dobozt, amiben a zsákbamacska termékek vannak jóval nagyobb összegért, mint amibe a box kerül. IDE kattintva szemezgethettek.


There is 4 to 8 full size products and there are tester sizes  also included in the box. There are different editions, there is a smooth Memebox, which is published monthly. There are four main types, the MEMEBOX the MEMEBOX special edition, the Luckybox (lucky box) and SuperBox which contains more products  and of course  they are more expensive. Moreover, there are annuals, summer, girls night out, waterproof make-up, red edition, etc. Everyone  can find something  to match their taste. 



Ebbe a pukkasztós zacskóban lapult a dobozka és még ez is cuki. :)
Egyenesen Koreából jön repülővel így  feladás utáni héten már kézbe veheti az ember, nekem 4 nap alatt érkezett meg, futár hozta házhoz. :) 


This bag cowered  the little box even this is so cute. :)

Straight from Korea comes by plane so after a week thay make delivery .I got it in 4 days, by a courier.









SPECIAL #6 Whole Grain kiadás lett az én dobozkám türelmetlenségemből fakadóan, de abszolút nem bántam meg, hogy megrendeltem 23 dollárért, akarom mondani 10 $-ért, mert kedvezmények is jártak. Regisztráció után jóváírtak 10 dollárt és még 3-at egy kód segítségével. Most július 1-től pedig 15 dollár kedvezménnyel lehet rendelni, de ezt a cikk alján majd leírom hogyan.

A SPECIAL edition # 6 Whole Grain became my choice mostly becouse I’m so inpatient , but I’m absolutely not regret it.
After  a little reserch I found out that  the the box was named after a Korean baby,which is the idol of beauty, so beauty it is. For me this  box carrys the message, to care about yourself. :)
Utána olvastam, a nevét a doboz egy koreai babáról kapta, ami ott a szépségbálvány, tehát a szépséget és azt akarja hangsúlyozni, hogy ÉN. Úgy értelmeztem, hogy az az üzenete ennek a boxnak, hogy törődj magaddal. :)



A koreai termékek híresek arról, hogy kiváló minőségűek és csodás bőrt eredményeznek és miután sok külföldi beauty blogger beszélt erről a boxról és csak jót mondtak, így én is bátran kenem fel ezeket a kozmetikumokat. 


Korean products have their  reputation for being high quality and using them results in beautiful skin.  Having a lot of foreign beauty blogger talked about these  boxes and the only sad good things, so I feel free to test and use these cosmetics.

The Special Edition which I have is designed to target a subject and all around it , but it also adapts to current trends and seasonal needs.

A Special kiadás ami nekem van úgy tervezték, hogy egy téma körüljárása a cél, de mindez alkalmazkodik az aktuális trendekhez és szezonális igényekhez.


Grinif Nature Oatmeal Scrub Bar ($9)
Organikus kézműves szappan zabliszttel. Teljes termék.

Grinif Nature Oatmeal Scrub Bar ($ 9)
Handmade soap with organic oatmeal. Full product. 










Herbclinic Rice Bran Powder ($8)
Barna rizs por, amiből maszkot lehet készíteni. Egy kanál a porból, egy kanál zabpehely és kis víz, a masszát pedig 15-20 percig kell az arcbőrön hagyni, majd leöblíteni bő vízzel.


Herbclinic Rice Bran Powder ($ 8)

Brown rice powder, which of you can make  masks. A spoonful of the powder, a spoonful of oatmeal and some water, the paste should be left on the face, then rinse with plenty of water for 15-20 minutes.



Purebess Galactomyces 100% ($15)
Élesztőt tartalmazó pórus tiszítót víz, amiből 1-2 cseppet kell eloszlatni a bőrön. Őt már kipróbáltam párszor. Nincs illata teljesen víznek tűnik, két cseppet eloszlatva az arcon frissít és szerintem összehúzza a pórusaimat, de még ez az első benyomás csak.

Purebess Galactomyces 100% ($ 15)
Pore ​​cleaner water containing yeast, which should allay 1-2 drops on the skin. I have tried it a few times. It has no scent almost like water, two drops of distributing updated and I think it tightens the pores, but it's only the first impression on the face. 


Purebess Galactomyces 80 Eye Cream ($20)
Szemkörnyék ápoló krém szintén 80% élesztővel. Kivilágosítja a bőrt és eltünteti az apróbb ráncokat és hogy nézem egy életre elég mennyiség. :) Őt se birtam ki, hogy ne próbálgassam azonnal, eddig nagy hatást nem érzékeltem, de az biztos, hogy hidratálja a szem környéki bőrt. Mivel elég sok ezért lehet a nyakamon is őt fogom használni, hiszen a nyak bőre öregszik a leggyorsabban. Egy icipici pötty is elég a két szem környékre, így tényleg sokáig fog tartani.


Purebess Galactomyces 80 Eye Cream ($ 20)

Eye cream is also contains 80% yeast. Brightens the skin and removes the fine lines and looks like gonna be enough for lifetime. :) I could not wait to try it immediately, it has not made so much impact, but it's sure to moisturize the skin around the eyes. Since  I’ve got lots of it ,I might use it on my neck as well .A tiny speck is enough for the eye area, so it's really going to last a long time. 



Purederm Anti-Stress Heat Therapy Mask Oatmeal ($12)
Anti stressz hőterápiás arcmaszk zabpehellyel. Azt írja, hogy felmelegszik az arcon, olyan mint egy forró guriga kezelés. Nem tudom mi lehet a forró guriga kezelés, de érdekel mit tud a maszk.



Purederm Anti-Stress Heat Therapy Mask Oatmeal ($ 12)
Heat-stress therapy face mask with oatmeal. Description says when warmsup on  the face it is gonna be like a hot towel treatment. I’m interested about it .















Purederm Rice Bran Collagen Mask ($5)
Barna rizses maszkok (2db) kollagénnel. 





Rice Bran Collagen Mask Purederm ($ 5)

Brown rice masks (2p) whit collagen. 




Purederm Daily Moisturising Hand Mask Oatmeal ($7)
Zablisztes kéz maszk sheavajjal és zabpehellyel.



Purederm Daily Moisturising Hand Mask Oatmeal ($ 7)

Oatmeal  and shea butter hand mask. 


Purederm Invigorating Foot Scrub Walnut ($4)

Diós lábmaszk. Felpuhítja a bőrkeményedéseket és piling előkészítéshez tökéletes. Így én nem fogom használni, mert nekem ilyen problémám nincs szerencsére.


Purederm Walnut Invigorating Foot Scrub ($ 4)

Walnut foot mask. Softens calluses ont he foot  and feels good .peeling perfect preparation. I will not use it because I do not have hard skin, will give as present. 


Doboz ára: $23
Teljes érték: $80


Tehát 23 $ volt a doboz és a postaköltség, de én jóval olcsóbban jutottam hozzá, mint fent említettem. Aktuális kód: TRYMEMEBOX (15 dollár kedvezmény) és találtam egy másik kódot is erre a hónapra: MEMEBOXKIIP (ez elvileg 10 dollár kedvezmény). Azért találgatok, mert minden hónapban változik, de a honlapon kikereshető. Ráadásul havonta változik a kedvezményhez jutás feltétele, nálam a regisztrációval járt a kedvezmény, most pedig kóddal július 31-ig. Így érdemes átolvasni az oldalon az információkat. :)


Box Price: $ 23
Total value: $ 80

So it was $ 23 the box and postage .
 Current code: TRYMEMEBOX ($ 15 discount) and found another code for the month: MEMEBOXKIIP (this is supposed $ 10 discount). I guess because it changes in every month, but the website can be helpfull. Also the discount possibility changes every month I mean the conditional access, I've had to register, now until July 31 is whit a code. So it is advised  you  read the information on the site. :)


This box is nature's gift .


A természet ajándéka ez a doboz. 

Ha ezeket felhasználta valaki, akkor YE6OZQ kóddal még 5$ kedvezményre tehettek szert, de ezt csak júliusban.


Weboldal: http://us.memebox.com

 
Előző dobozokról (previous boxes) olvashatsz még: Kollagénes #33  #22 2014 legjobb termékei és Teljes kiőrlésű gabonás #6 


Melyik termék tetszett legjobban Nektek ebből a dobozból? Ti szeretitek a beautyboxokat?