2015. szeptember 9., szerda

Indián nyár-7000 Forintért stílusos OUTFIT

Jövőhétre egy utolsó nyári időjárást jósolnak, mondhatnánk, hogy utolsót lobban a nyár. Így még ne tegyük el a nyári ruháinkat, no meg ezt a darabot még meg sem mutattam Nektek. 


Imádom a bohém vonalat, ami még az őszi ruhatárunkat is jellemezheti, végre nem csak nyáron trendi az etno stílus. A különleges mintájú darabokat, szoknyában, ponchoban, kimonóban , sőt felsőben is viselhetjük bátran,  ér idén hippinek lenni.



Ezt a ruhát egy kisebb turkálóban szereztem be, a mell részén található fodorba szerettem bele, ami oly divatos volt a nyári szezonban. A plisszírozott szoknyákat mindig is kedveltem és a színei, mintája is levett a lábamról, így nem volt kérdés, hogy jön velem.


A pánt nélküli megoldásokat nem nevezném divatosnak, hiszen a mai trendekben nem épp ez a legjelentősebb irány, viszont nem jósolok sok időt és biztos vissza fog jönni. Alapvetően nem kultiválom ezt a megoldást, idegesítő, ha csúszni kezd lefelé és rémes látvány, ha véletlenül valakinek bevág a gumis rész a mellkasánál. De ettől függetlenül ajánlom, hogy egy két ilyen fazont is felpróbáljunk, hogy lássuk hogyan is mutatunk benne. Az kétségtelen, hogy a vállakat kiemeli, sok esetben szélesíti, de a nyakláncok sokkal jobban érvényesülnek benne.





A mell alatt húzott megoldás és a fodor szépen nagyobbítja a kebleket és a csíkos mint is rásegít erre. A plisszírotás pont ellentétes a csíkozással, így izgalmas játéka van az anyagnak, a szabásnak és a belső feszültség szinte életre kelti a ruhát.


Sok ékszert elvisel a boho chic, leopárd mintás karperec, türkizessel, de fonott kagylós és leveles nyakék, minden belefér, hiszen bohém az életérzésünk.


A szandál arany árnyalata visszaköszön a nyakláncnál, a leopárd minta a karkötőnél. Jól megvilágítja ez a szett, hogy ízléses mennyiségben milyen jól mutatnak egymás mellett a különböző minták, textúrák.


Táskából egy csodás rojtos oldal táskára esett a választásom, ami kellemes, meleg barna színével csodásan harmonizál a ruha árnyalataival.


Ezt a ruhát akár kellemes, langyos őszi napon is viselhetem egy rojtos kardigánnal, vagy ponchoval, bokacsizmával, így elég kihasználhatónak érzem, főleg úgy, hogy 1000 Ft-ba került.



Szett:

Ruha: Secondhand 1000 Ft
Táska: Háda 500 Ft
Szondál: Pepsco 790 Ft
Nyaklánc: Chill-Earrings 3990 Ft
Karkötő: Háda 300 Ft
Kagylós karkötő: KIK 400 Ft

6980 Ft összesen. :)