2017. március 26., vasárnap

Catrice The Precious Copper paletta

A Catrice 010-es árnyalatú Metallux új palettáját mutatom most be alaposan Nektek. Már láthattátok készülődős videóban, de ideje egy részletesebben is és írott formában beszámolnom a tudásáról. 





Amit a márka ígér:

The Precious Copper Collection Szemhéjpúder Paletta

Szemhéjpúder paletta, púder textúrával
Magasan pigmentált, hosszantartó
Matt kontúrozó és highlighting, kiemelő árnyalattal

Passzoló árnyalatok.

Kilenc tökéletesen igazodó, erősen pigmentált, hosszantartó szemhéjpúder egy palettába zárva.A paletták mindegyike tartalmaz matt kontúrozó és highlighting, kiemelő árnyalatot a tökéletesen kontúrozott szemek érdekében. A paletta színeit kombinálva lélegzetelállító szemsminket készíthetünk.





Csomagolása átlátszó, minőségi műanyag, ami remekül záródik, így hurcolhatjuk magunkkal bátran. Nincs hozzá applikátor, amit én nem bánok, általában ezek nem szoktak jók lenni, de azért van aki szereti.

Színek nem csak egy sorban vannak, két szín nagyobb méretben került felülre, közé pedig a márka dombor nyomott felirata a műanyagra.






Színek tényleg csodásan illenek egymáshoz. Minden árnyalat fényes, kicsit sajnálom, hogy a fenti merőleges mélyítő szín nem matt, sokkal jobban lehet azzal a mélyítő vonalban árnyékolni. Ami szuper, hogy hideg és meleg tónusú barnák is kaptak helyet benne, így vegyítve, vagy külön-külön is lehet velük sminkelni.

A merőleges világos szín világosításra, kiemelésre van, csodálatos árnyalat akár belső szemzúgba, akár szemöldökcsontra, de az egész szemhéjra is. Remek ötlet volt nagyobb méretben beletenni ezt is. 




A színek hiper pigmentáltak, nagyon intenzívek. Ecsettel viszont erősen porolnak, peregni is hajlamosak a szem alá. Ujjal lehet a legszebben felvinni, így metálos a hatás. Vizesen is szépen eldolgozhatóak, fólia hatás érhető el. Én így szerettem meg utóbbi módon a használatát. Sajnos szárazon idegesítően tud potyogni, sőt ahogy észrevettem el is tud csúszni napközben. Szemhéjalapot minden esetben javaslok hozzá.


Összességében nem egy nélkülözhetetlen paletta föld színekből, de ha beleszeretsz valamelyik kiadásában azért nem is pénzkidobás. Nagyon különleges árnyalatokat találhatsz köztük és jól alkalmazva csodálatosan feldobhatod a sminked, sőt izgalmasabbá varázsolhatod a napi rutinodat.

Ha nem porolna, akkor minden nap utána nyúlnék.