2017. július 10., hétfő

IsaDora újdonságok-Hableányoknak kötelező

Az IsaDora igazán különleges dolgokat dobott piacra a nyár apropójából. Az unikornis szájfény és a színes highlighter kiemelhet a tömegből, míg a kék pillák és szemfestés vízparti sellővé varázsol. 







FACE GLOW PRISMA HIGHLIGHTER



Az Anastasia Beverly Hills highlighter palettája óta egyre több hasonó termék jelenik meg, szinte minden márka szeretne előrukkolni a saját színes highlihter palettájával. Az IsaDora ezt kerek csomagolásba helyezte, kis háromszögekre felosztva. Kapott benne helyet fehér lilás fénnyel, lila, zöld, korallos és sárgás árnyalat. A műanyag elég jó minőségű, de könnyen karcolódik, ennyi baj legyen.






A színek csodálatosak, élénkek és pigmentáltak. Tükörfényt adnak, mintha fólia csillogna az arcunkon. Ujjal felkenve lehet a legintenzívebben eldolgozni, de ecsettel is jól építhetők. Sosem gondoltam volna, hogy rajongani fogok a zöld, vagy lila fényért az arcomon, de csodálatosak és alapvetően viselhetőek is. Egymással mixelve az árnyalatokat pedig nagyon izgalmas játékosságot alkothatunk, feldobhatjuk a sminkünket, de szolidan is becsempészhetjük a színes fényt a hétköznapjainkba. 

Szemfestékként sem utolsók, illetve bármely szemsminket ragyogóvá és sellőssé varázsolnak. Szerintem az a fajta termék, aminek minden sminkmániás örülne, illetve olyanok is lelkesen használnák, akik a pasztell sminkre esküsznek. Minimálisan porolnak és megfelelően tartósak. 




STROBING FLUID HIGHLIGHTER



Bronzos highlighter, amit nem csak az arcomon, de az egész testemen lelkesen használok. A csomagolása a valaha volt legjobb, ugyanis műanyag flakon pumpás adagolóval. Nem kell félni, hogy az üveg eltörik, nincs is jó pár gramm plusz súllyal megterhelve a táskánk, de mégis élvezhetjük a pumpás adagoló egyszerűségét és higénikusságát. Jól kontrollálható a mennyiség és masszív a kupak is, így baleset mentes a szállítása. A színe kicsit bronzos, így télen inkább a kontúromat tudom ezzel bronzosítóvá varázsolni, de nyári kreol árnyalatomnak köszönhetően tökéletes derítésre az arccsonton.



Mivel nagy kiszerelés, így bátran pancsolom a kulcscsontomra, mellkasomra és vállaimra.  Nem bontja meg az alapozót, szépen ráépíthető és természetes csillogást ad, mintha most léptünk volna ki a habok közül. 










PERFECT CONTOUR KAJAL CERUZA és GRAND VOLUME ICON COLOR SPIRÁL



A kajal ceruzák mindig jó választások és abszolút krémesek, jól maszatolhatóak és száradás után elmozdítani lehetetlen őket. Az IsaDora termékénél sincs ez másképp. Nagyon puha, aminél érdemes vigyázni én először kitörtem a hegyét, ne nyomd, simogasd vele a szemed körvonalát. Remekül fog a vízvonala is és nem moccan el onnan sem. Felkenés után ecsettel, vagy ujjunkkal szépen eldolgozható, de pár perc után úgy megköt, hogy szinte medence álló és egy fél napos strandolást is képes elviselni, tapasztalatból mondom. Színe pedig intenzív királykék.



Kék szempillaspirál idén a fekete. Ha valaki bevállalósabb, akkor tuti ezzel dobja meg a sminkjét és milyen jól teszi. Kicsit világosabb, mint más márkák kiadásai, de ebben rejlik különlegessége. Szépen megszínezi a pillákat, de két réteg mindenképp kell a megfelelő fedéshez. Talán kicsit híg, de az idő neki dolgozik. Keféje szilikonos enyhén homokóra alkatú. Egy bajom van vele, hogy sajnos ez nem bírja a rekkenő hőséget és kenődni képes, ami nem mutat túl jól a szemöldököm alatti részen. Azoknak ajánlom, akiknek nem rejtett a szemhéjuk. 




TWIST-UP LIP BALM





Ajakbalzsamoknál a nyáron még inkább érdemes fényvédőset használni, ez a darab SPF 15-ös, ami már nem rossz, főleg ha gyakran kenjük. Sminkelés elején szoktam felvinni és mire a rúzsig jutok nagyrészt beitta a szám és előkészült, hogy színekben pompázzon. Jól hidratál, bár a cserepes ajkakhoz kevés, de általában az ősszel télen okoz gondot mindenkinek. 




GLOSS GLACÉ 3D MIRROR SHINE



Tubusos szájfény, ami kislány koromat idézi. Nem tudom én kezdetlegesnek tartom ezt a csomagolást, a ferdén vágott műanyag applikátor nélküli nyílással. Van valaki aki ezt szereti?



A termék egy tükörfényű csillámos, színjátszó, unikornis hatású szájfény. Egy csoda! Nem a ragacsos fajta, de kétségtelenül érzi az ember az ajkán. A csillámok a lila-zöld-ezüst fénnyel és árnyalatokkal játszanak. Önmagában, de rúzsok felé is tökéletes kiegészítő. Ha ezt viseled biztos rá fognak kérdezni hol vetted. Optikailag annyit nagyít az ajkakon, mint egy szolid ajakfeltöltés, így már ezért is érdemes bevetni. A színes highlighterrel kombinálva pedig bármely hableány sárgaságot kap az irigységtől. :)



Mindenkinek ajánlom, aki rajong a különleges dolgokért és szeretne ismerkedni az egyre trendibb csillámos ajkakkal. Ezek a holo extra mini glitterek jó bevezetők, beavatók a titokba. 




WONDER NAIL EXTRA LONG LASTING



Egy újabb szín játszós darab, ezek nagyon törnek a trendek élére köröm vonalon is. Csomagolása nekem olcsóbb lakkokat idéz, annyira nem fog meg. A színe pink egy kis csillagporral, annyira mini ezüstös, fehéres glitter található benne, hogy inkább csak érzi az ember, mint látja. 







Applikátora rövidebb, széles, szépen elteríti a lakkot. Két rétegben fed optimálisan, ami gyorsan meg is szárad. 

4 napig bírta mindkét alkalommal, amikor bevetettem, vannak sokkal jobb lakkok is nála. Talán ez az a termék, amivel nem voltam megelégedve csak.