2017. július 13., csütörtök

Különleges darab a gardróbban-Egy ruha két lányon


 Egy nagyon különleges ruhába bújtunk az unokahúgommal, Anikóval, aki már nem ismeretlen Nektek, hiszen nemrég egy másik outfit posztban is vállalta, hogy megmutatja hogyan áll rajta a ruhám. Ez a Zee Lane ruha mindenkiből kivált valamilyen reakciót, sokan imádják, de van akinek nem tetszik. Én mindig azt hirdetem a blogon, hogy merjünk egyediek lenni, keressük a személyiségünkhöz leginkább passzoló darabokat, találjuk meg a stílusunkat és merjünk bátran viselni különleges darabokat is. 







A Tiszadobi helyszín szerintem megunhatatlan fotózáshoz, szívem szerint minden alkalommal itt készíteném a képeket, ugyanis erdő, mező, romos épületek, kastély és gyönyörű park áll a fotózók rendelkezésére a Tiszapartról már nem is beszélve. A mesés környezetről és a kastély történetéről már írtam, ha még nem jártatok itt, akkor ragadjátok meg a nyár adta lehetőséget és nézzétek meg ezt a páratlan szépségű főúri vadászkastélyt. (Lassan fizethetne a kastély üzemeltetése Nekem a sok promóért. :D)


A ruha igazán játékos darab, tele belső feszültséggel, ami a színek játékában, a hímzésben, fodorban, anyagválasztásban és masniban nyilvánul meg. A felső része átlátszó, vékony tüll anyagból készült, nyakig zárt  és az utóbbi évek nagy körfodor trendjét hirdeti. 



Színek tekintetében a fehér és fekete monokróm, decens hangulatát töri meg a vékony áttetsző anyagon végigfutó piros-rózsaszín virágminta, amiben a zöld szárak és hajtások is megjelennek. Mivel hosszanti irányban láthatjuk a futó virágokat, így nyújtják kissé az alakot, valamint engem az épületeken végfutó rózsákra emlékeztet.




A bohém hímzéssel kontrasztban áll a felsőrész zártsága és a decens, komoly masni, ami diáklányokat és régi idők hölgyeit idézik meg szemünk előtt.

A vékony tüll anyag pedig légiessé teszi a megjelenést, ezt fokozza a szoknya szegetlen alja, ami túlfut a fehér alsóruhán, így visszaköszön a felsőrész könnyed bája.


A szabása egyenes vonalú, általában derékhangsúlyos ruhákat viselek, ezek elsősorban azoknak állnak jól, akiknek keskeny a csípőjük.


Ami nem mellékes, hogy nagyon jó áron tudtam beszerezni ezt a designer darabot, amit rengeteg helyre tudok majd viselni. Lelkesen veszem fel megbeszélésekhez, meetingekre, de barátnős kávézáshoz, vagy akár egy randihoz is kiváló, a blogger sajtótájékoztatókra is örömmel venném fel. Szerintem minden nő szekrényébe kell legyen a kis fekete mellett egy olyan különleges darab, amit ha visel, akkor mindenki megjegyzi magának, ez pont ilyen.




 Kiegészítő tekintetében nem izgúltuk túl a dolgot, mivel ez egy random fotózás lett, de remélem lesz majd ennél profibb is közösen. Én minden esetben megőrizném a táska-cipő tekintetében a játékosságot, így a piros körömcipőhöz a tollas borítéktáskát választanám, amin egy sorban kerek szegecsek futnak és egy hosszú bőr bojt tesz bohémmé.
A fekete nyitott, hasábsarkú szandálhoz pedig a piros kerek táskát szoktam leggyakrabban felvenni, ami felidézi a ruha mintájában lévő bimbókat. Természetesen egyszerű táskákat is választhatunk, ebben az esetben egy karkötőt is megengedhetünk magunknak. 




OUTFIT
Fekete szandál: Háda
Piros körömcipő: Deichmann
Piros táska: Deichmann
Fekete: Athmosphere


Illusztráció: Győző Éva Illustration


Hogy tetszik Nektek a szett? Ti viselnétek ezt a ruhát? Van nagyon különleges ruha a gardróbotokban?