2015. november 21., szombat

Duó szemfesték a táskába!-PUPA TESZT

Rohanó életvitel egyenlő kompakt csomagolású termékek és táskabarát záródás, valamint kitűnő minőség. Nos, ha ilyesmit kerestek érdemes végigolvasni és szemrevételezni ezt a tesztet, ugyanis ilyesmiről lesz szó.






Szokás szerint kívülről haladunk belülre, lehámozzuk a rétegeket, kezdve a csomagolással, ami igazán szemrevaló. Nagyon bejön a Pupa piros dobozkája, már önmagában is tökéletes ajándéknak, egy fehér masnival átkötve. A kis kompakt csomagolás, a tégely a Pupára jellemző ezüst színben pompázik, rajta a piros téglalapba helyezett márkanévvel és a kiadás nevével. Belül tükör segíti az ember lányát és egy kétvégű applikátor. Ezeket az applikátorokat én személy szerint utálom, inkább az ujjaim választom, ha nincs nálam ecset. A tükörre visszatérve, picit se torzít, így a sminkünk igazításánál tényleg hasznos kis darab, ezzel csökkenthetjük a hordozható neszesszerünk tartalmát. 




Pupa Vamp Compact Duo kollekció 015-ös kombináció

 

Egy basic színkombinációval kezdjük az ismerkedést, amiben egy csodás pezsgőszín és egy rose goldhoz közel eső barna köt házasságot. A legkihasználhatóbbnak a hétköznapokban ezt ítélem meg, mivel nem túl harsány, fényes finishének köszönhetően mégis szemhangsúlyos makeupot készíthetünk.

Finishe mindhárom kombinációnak szatén fényű és enyhén krémes, de még a por állagú kategóriába sorolnám. Erősen pigmentált, de ez csak több rétegben építve mutatja meg, így kezdőknek is könnyen kezelhető, viszont aki a drámai egy rétegű kiabáló termékek híve, annak nem lesz a kedvence.




A két szín maximálisan kiegészíti egymást belső szemzugba, szemöldökcsontra a pezsgős árnyalat kerül, külső V-be és a mozgó szemhéjra pedig a rózsás, aranyos, barna.

Karácsony közeledtével a visszafogott sminkek szerelmeseit lepném meg ezzel a szépséggel.







Szürkés barna és csontszín kollaborációja, ha lehet ezt a kifejezést használni. Itt már erősebb a színbeli kontraszt, ami által egy izgalmasabb szemsminket varázsolhatunk.






Kipróbáltam a világos árnyalatot, egy hangsúlyos highlighterként is tudjuk alkalmazni, ha csak egy leheletnyit viszünk fel. 

Megfelelően pigmentált, remekül építhető duóról van szó, amit kezdő sminkelők is örömmel fognak használni, mert nem potyog és nem lesz túl drasztikus a hatás. Aki a brutálisan pigmentált sminkeket szereti annak viszont a karácsonyi kollekció darabjait ajánlom, mert ez építgetéssel éri el a tökéletes végeredményt.





A legnagyobb kedvencem a lila lett, ami talán a legélénkebb és legmutatósabb mind közül. Egy hét sminktelenség után, egy hét élénk sminkkel töltött héten vetettem be és nem maradtak el a bókok. Elsősorban a nők csodálták meg az ezzel készült szemfestésem, jó páran meg is kérdezték a márkát. Gyönyörű átmenetet lehet létrehozni ezzel a két színnel, így nem igényli az általam megszokott, legalább három árnyalatot. Csodás, vibráló ametiszt hatást keltő szemünk csak úgy csillogni fog.




Ez a lila kombó jobban potyog, mint az előző kettő, de valamivel tartósabb, így a hiba kiegyenlítődik az erősséggel. Szemhéjalapot mindhárom színnél érdemes használni, így nap végéig sértetlen marad a sminkünk.

A lila sminkről ITT találtok képet, de ezekkel a palettákkal szeretnék még ünnepi sminkeket készíteni videó formába, így nem lőném le a poént előre. :)


Kinek ajánlom? Kezdő sminkelőknek, olyan nőknek, akik rohanó életvitelt folytatnak, így a kis táskájukba szeretnének egy szuper kompakt szemfestéket, illetve azoknak, akik rajonganak a fényes, szaténos szemhéjpúderekért.

Hátrányuk a tartósságuk maximálásához szükség van szemhéj bázisra, primerre. Többszöri ügyes ecsetkezeléssel drámaivá építhető a smink. Kopásuk közepes, de egyenletes. 

Pontok: 5/4,5